ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ ЗА НЕЗНАЕЩИ И НАЧИНАЕЩИ
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
- Yanko Petrov
- младши ентусиаст
-
- Кара: е36 купе
Re: ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ ЗА НЕЗНАЕЩИ И НАЧИНАЕЩИ
LiTtLeRoCk написа:Yanko Petrov написа:Yanko Petrov написа:Колеги,колко ампера е динамото на м43б16 ,94г![]()
Погледни на самото динамо,трябва да пише.
Гледах отгоре,не пише нищо... Освен да видя отдолу знам ли. Но и отговора на лилоф ме устройва донякъде.Мерси!
Колеги колко катализатора има 320-та купето фабрично и къде точно се намира/т ако някой може да ми покаже на снимка или схема ще съм благодарен...
И да питам някой правил ли е манипулацията махане на катализатор, слагане на рез.гърне и нова генерация плюс чип... има ли изобщо смисъл от тази процедура или не се усеща?

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Ще се изненадаш колко полезна е търсачката, ако опиташ.
- kokobaroko13
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: bmw е36
iskam da popitam dali moga da mi slojqt alarma koqto da se puska ot klu4a mi originalnata alarma be6e nqkva italqnska i be6e razvalena i be6e s distancionno klu4a mi e or romboidnite s kapa4e na bateriqta i prozra4no sukalce otred i kato natisne6 emblemata svetva oranjevo julto ne6to takova...a i gore dolo kakvi pari sa tezi alarmi kolata mi e e36 95g

- Nikito_nn
- ентусиаст
-
- Кара: му се с шпер
kokobaroko13 написа:iskam da popitam dali moga da mi slojqt alarma koqto da se puska ot klu4a mi originalnata alarma be6e nqkva italqnska i be6e razvalena i be6e s distancionno klu4a mi e or romboidnite s kapa4e na bateriqta i prozra4no sukalce otred i kato natisne6 emblemata svetva oranjevo julto ne6to takova...a i gore dolo kakvi pari sa tezi alarmi kolata mi e e36 95g
Ще трябва да си купиш и ключ, от големите ромбоиди дето са на Е46, щото този дето казваш аз невиждам къде ще съберат вътре всичко.
- vaskina
- Потребител
-
- Кара: E36 M52B20
- Мечтае да кара: camaro ss 1969
Здравейте,нов съм в форума това,което ще питам може да сте го писа ли много пъти,но съм се надъхал за БМВ-КУПЕ обаче не мога да реша кой избор е най-одачен.Колебая се между 316:318ис:320 от страна на разход на гориво и здравина на мотора кой модел е най-добър.Благодаря.
- Nikito_nn
- ентусиаст
-
vaskina написа:Здравейте,нов съм в форума това,което ще питам може да сте го писа ли много пъти,но съм се надъхал за БМВ-КУПЕ обаче не мога да реша кой избор е най-одачен.Колебая се между 316:318ис:320 от страна на разход на гориво и здравина на мотора кой модел е най-добър.Благодаря.
По добре прочети има много изписано по въпроса, потърси с търсачката. Щото всеки е с различно мнение и неможе някой да ти отговори ей така вземи тази. Ако можеш пробвай и от трите и виж коя ще ти хареса най много

- ogata
- старши ентусиаст
-
- Кара: 332mxi
Имаме кръстовище... каквото си изберете. Брой на ленти колкото си изберете. И на това същото кръстовище НЯМА знак, който да позволява или забранява обратния завой. В този случай, при липса на какъвто и да е знак - обратният завой е разрешен или позволен ?!
То не е за тука въпроса, ама ся да правя цяла тема ...

http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com
- player123
- младши ентусиаст
-
- Кара: БМВ Е91
Има ли някой колега от софия да удари едно рамо за поставяне на angel eyes ccfl че яко се затрудних

- Yanko Petrov
- младши ентусиаст
-
- Кара: е36 купе
ogata написа:Имаме кръстовище... каквото си изберете. Брой на ленти колкото си изберете. И на това същото кръстовище НЯМА знак, който да позволява или забранява обратния завой. В този случай, при липса на какъвто и да е знак - обратният завой е разрешен или позволен ?!![]()
МИ щом не е забранен,значи е разрешен...
ogata написа: обратният завой е разрешен или позволен ?!![]()
Може и позволен,както ти харесва

- Nikito_nn
- ентусиаст
-
Yanko Petrov написа:ogata написа:Имаме кръстовище... каквото си изберете. Брой на ленти колкото си изберете. И на това същото кръстовище НЯМА знак, който да позволява или забранява обратния завой. В този случай, при липса на какъвто и да е знак - обратният завой е разрешен или позволен ?!![]()
МИ щом не е забранен,значи е разрешен...ogata написа: обратният завой е разрешен или позволен ?!![]()
Може и позволен,както ти харесва
Или в третия случай е платен

vaskina написа:Здравейте,нов съм в форума това,което ще питам може да сте го писа ли много пъти,но съм се надъхал за БМВ-КУПЕ обаче не мога да реша кой избор е най-одачен.Колебая се между 316:318ис:320 от страна на разход на гориво и здравина на мотора кой модел е най-добър.Благодаря.
Всичките горят еднакво долу-горе,поддръжката е идентичнна.316 го отхвърли веднага(казвам го като собственик на такова).Избери по-читавото ис или 20-ка

- Nikito_nn
- ентусиаст
-
Dpy написа:vaskina написа:Здравейте,нов съм в форума това,което ще питам може да сте го писа ли много пъти,но съм се надъхал за БМВ-КУПЕ обаче не мога да реша кой избор е най-одачен.Колебая се между 316:318ис:320 от страна на разход на гориво и здравина на мотора кой модел е най-добър.Благодаря.
Всичките горят еднакво долу-горе,поддръжката е идентичнна.316 го отхвърли веднага(казвам го като собственик на такова).Избери по-читавото ис или 20-ка
+1

Хелоу , колеги имам следният проблем , ако можете помогнете :
Става въпрос за отваряне на предна дясна врата , всичко работи перфектно , централно , аларма , резервен ключ , всичко бутони са наред , а предна дясна не се отваря. Ако някой знае решението на проблема , моля да ми отговори и друго имах проблеми с прекъсването виждам ,че и други колеги го имат , но аз го реших по следният начин : Изчистих си стартовия мотор и всичко се оправи.
Благодаря предварително !
Става въпрос за отваряне на предна дясна врата , всичко работи перфектно , централно , аларма , резервен ключ , всичко бутони са наред , а предна дясна не се отваря. Ако някой знае решението на проблема , моля да ми отговори и друго имах проблеми с прекъсването виждам ,че и други колеги го имат , но аз го реших по следният начин : Изчистих си стартовия мотор и всичко се оправи.
Благодаря предварително !
- darko1
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 M52B20TU '00 Shadowline
- Мечтае да кара: Самолет
Koлеги,има ли такива джанти реплики на 15'?