ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ ЗА НЕЗНАЕЩИ И НАЧИНАЕЩИ
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
- HowDouWantit
- младши ентусиаст
-
Re: ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ ЗА НЕЗНАЕЩИ И НАЧИНАЕЩИ
Обтегач ангренажна верига - Swag - 76 лева
Ангренажна верига - Swag - 105 лева
Цените са без отстъпки от популярен сайт за авточасти - ако трябва на Л.С. ще ти дам линк.
п.п. за М42 и М44 са еднакви цените и като цяло веригите май. Фебито е на 106 лева. Ruville е 83 лева
Та ,май цените не са кой знае колко фрапиращи
Ангренажна верига - Swag - 105 лева
Цените са без отстъпки от популярен сайт за авточасти - ако трябва на Л.С. ще ти дам линк.
п.п. за М42 и М44 са еднакви цените и като цяло веригите май. Фебито е на 106 лева. Ruville е 83 лева
Та ,май цените не са кой знае колко фрапиращи

- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Добре е да се смени и плъзгача на веригата, познат като банан, който е още 70-80лв.
Never mistake motion for action...
- DanielzZz
- старши ентусиаст
-
- Кара: М4
Пичове,някой знае ли от къде да си поръчам щипките,които държат ония неща като кутиики от инсталацията на вратите ?

Последна промяна DanielzZz на 13 Окт 2014, 18:56, променена общо 1 път
Колеги тези шарнирни болтове от обявата стават ли за е46? http://olx.bg/pr?odavam-vnshni-sharniri-za-e36-i59829910 ?
Последна промяна Manuel на 15 Окт 2014, 21:34, променена общо 1 път
- AlonsoBest
- младши ентусиаст
-
- Кара: 540i G30, 120d F20
- Мечтае да кара: M5
Здравейте колеги. Предварително се извинявам, ако отговора на моя въпрос го има вече но не съм го намерил. В моята Е36-ца имам климатик с врътки за настройка на температурата.
До тук всичко добре. В ръководството четох че настройват температурата от ляво и дясно съответно, но при мен не се получава или духа много или много топло. Съответно прочетох че решетка долу в дясно е сензор за вътрешната температура. Може ли от него да е проблема или аз не работя както трябва? Другото което е когато е на 1 вентилатора ми не духа. Друго което искам да да питам е може ли да си такъв контролер и много ли е окабеляването му?

До тук всичко добре. В ръководството четох че настройват температурата от ляво и дясно съответно, но при мен не се получава или духа много или много топло. Съответно прочетох че решетка долу в дясно е сензор за вътрешната температура. Може ли от него да е проблема или аз не работя както трябва? Другото което е когато е на 1 вентилатора ми не духа. Друго което искам да да питам е може ли да си такъв контролер и много ли е окабеляването му?

- k.milanov
- младши ентусиаст
-
- Кара: E91 325d
- Мечтае да кара: отново E36 318is
Машинката на централното вече тотално сдаде багажа.
Искам да попитам машинките за купе еднакви ли са с тези за компакт, седан и комби или са различни и също има ли разлика преди и след фейса?
Става въпрос за шофьорската машинка на купе 96та, м44.
Искам да попитам машинките за купе еднакви ли са с тези за компакт, седан и комби или са различни и също има ли разлика преди и след фейса?
- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
AlonsoBest написа:До тук всичко добре. В ръководството четох че настройват температурата от ляво и дясно съответно, но при мен не се получава или духа много или много топло. Съответно прочетох че решетка долу в дясно е сензор за вътрешната температура. Може ли от него да е проблема или аз не работя както трябва?
Това, което е оградено, е димерът (датчикът за яркостта на подсветката). Точно до него има мрежа, в нея има моторче с температурен сензор. Моторчето дърпа въздух, но с него доста често вкарва и боклуци. Може датчикът да е прахолясал, отвори управлението и провери тая работа.

- AlonsoBest
- младши ентусиаст
-
- Кара: 540i G30, 120d F20
- Мечтае да кара: M5
err0r написа:AlonsoBest написа:До тук всичко добре. В ръководството четох че настройват температурата от ляво и дясно съответно, но при мен не се получава или духа много или много топло. Съответно прочетох че решетка долу в дясно е сензор за вътрешната температура. Може ли от него да е проблема или аз не работя както трябва?
Това, което е оградено, е димерът (датчикът за яркостта на подсветката). Точно до него има мрежа, в нея има моторче с температурен сензор. Моторчето дърпа въздух, но с него доста често вкарва и боклуци. Може датчикът да е прахолясал, отвори управлението и провери тая работа.
И аз си мислех за почистване, но вчера нямах време. Мерси, ще пробвам днес какво ще се получи.
П.П. Получи се проблема е решен. Мерси

- levskifans
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E46 320d (150)
- Мечтае да кара: е30 M3
Ако сменя таблото с уредите, с друго от същия модел мотор има ли проблем. Смисъл километрите които е изминала колата, ще се показват ли на новото табло, или ще се показва информацията от новото? Ще изникне ли някакъв проблем с някоя грешка?
- vladi_a_i
- костинбродчанин
-
- Кара: е60 530д
- Мечтае да кара: М3 Компакт
- Детайли за колата: Няма много...
levskifans написа:Ако сменя таблото с уредите, с друго от същия модел мотор има ли проблем. Смисъл километрите които е изминала колата, ще се показват ли на новото табло, или ще се показва информацията от новото? Ще изникне ли някакъв проблем с някоя грешка?
Показва километрите или милите на другото табло,както и инспекцията.Таблата нямат проблем,но се спазват спрямо монтирането което е:4 към 4 цилиндъра бензин,4 към 4 цилиндъра диезел,6 към 6 бензин както 6 към 6 диезел.Независимо дали пише мотометер и т.н. отзаде.Това е

БМВ и пак БМВ и пак БМВ...БМВ
- CAIIIO
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e36 325i
- Мечтае да кара: Е36 М3
До днес си мислех, че бобините на м50б25 без значение с или без ванос са еднакви, но един колега ми каза, че не са.
Някой може ли да каже различни ли са на двата мотора бобините
Благодаря!
Някой може ли да каже различни ли са на двата мотора бобините

Благодаря!
- k.milanov
- младши ентусиаст
-
- Кара: E91 325d
- Мечтае да кара: отново E36 318is
k.milanov написа:Машинката на централното вече тотално сдаде багажа.
Преди фейса не знам, но след фейса са еднакви на всички (с изкл. на машинките за багажник, но и там са еднакви м/у моделите).
- HowDouWantit
- младши ентусиаст
-
Някой може ли да сподели как мога да си направя таблото което е в мили ,да показва в километри - говоря за цифровия брояч.