ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ ЗА НЕЗНАЕЩИ И НАЧИНАЕЩИ
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
Re: ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ ЗА НЕЗНАЕЩИ И НАЧИНАЕЩИ
raptorxbg написа:liloff написа:Е90 не е така, за жалост (абе зависи от гледната точка).
Много ми е тъпо, че не мога да си оставя нещо да се зарежда, докато пия кафе например.
В това отношение, машала Е36!
Имам решение за твоя проблем, давам ти комбито + още един катастрофирал седан за части а ти ми дай е90-ката да се мъча с нея
Manuel написа:Manuel написа:Колеги тея лупи като ги гледате стават ли? Че са ми на оферта. http://olx.bg/chasti-ot-bmv-e36-i37837231
??
Ако ти ги дават за 40-50лв.в това състояние може, ама най-вероятно ще трябва да ги пратиш в Сатофча за рециклиране. Гледам, че единия е без стъкло, май стъклата от рефлекторните разваляха светлината от лупата и ще трябва да търсиш стъкло за фар с лупа.
Ще ги взема за по малко дори, а мисля само лупите да прехвърля на моите фарове, че съм без лупи, затова ме интересува какво мислите за самите лупи дали не са много замърсени?
- raptorxbg
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше BMW E36 318tds Touring
- Мечтае да кара: BMW E26
- Детайли за колата: Бавно комби с черни облаци
Щом са за без пари ги зимай, ще ги разглобиш и почистиш, но пак ти казвам, че може да се наложи да ги рециклираш. А такива лупи става ли да се монтират на рефлекторен фар? Закрепването не е ли различно?
raptorxbg написа:Щом са за без пари ги зимай, ще ги разглобиш и почистиш, но пак ти казвам, че може да се наложи да ги рециклираш. А такива лупи става ли да се монтират на рефлекторен фар? Закрепването не е ли различно?
Стават ако и фаровете са една марка.
- В.Стефанов
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е30,е36,е36,е39
- Мечтае да кара: колело турбо
колеги окачването отзад на компакт и седан-купе-комби е едно и също от към захвати и си пасват нали ? Захватите на задните спирачни апарати на компакт един и същ ли е с този на седан-купе-комби е36-е46 ?
- k.milanov
- младши ентусиаст
-
- Кара: E91 325d
- Мечтае да кара: отново E36 318is
k.milanov написа:Оригиналния къпхолдер е много трудно откриваем по българските пазари, а цената на втора ръка от eBay е почти колкото го изчислявах нов![]()
Та въпроса ми е: къпхолдер от е46 става ли с някаква интервенция?
Първото нещо, което ми се набива на очите е , че отзад е скосен, но това не е чак такъв проблем при положение че това се покрива от подлакътника, а и аз съм гноми си държа седалката напред и няма да се вижда.
Ето за този става въпрос:
Варианта за оригиналния отпада, заради цената, а варианта за такъв от Z3 (май беше) също, защото ми е много грозноват.

- raptorxbg
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше BMW E36 318tds Touring
- Мечтае да кара: BMW E26
- Детайли за колата: Бавно комби с черни облаци
В предния си край също е скосен, може да го забележиш на втората снимка под пръстта на човека, а на първата просто частта с чашите е поставена наобратно. Според мен дори и да успееш да го напаснеш в предния си край ще има гадна дупка и ще стои като подарено. Този от е46 за колко пари го намери? В раздел продава има един за е36 но му искат 120лв.
Другото решение е нещо подобно на това http://www.uucmotorwerks.com/cup_holder/ или поставка от 1 серия, малко по-надолу има една тема за екстрите в е36 и там може да видиш как стои
Другото решение е нещо подобно на това http://www.uucmotorwerks.com/cup_holder/ или поставка от 1 серия, малко по-надолу има една тема за екстрите в е36 и там може да видиш как стои
- k.milanov
- младши ентусиаст
-
От първа серия съм го мислел, но някак си ми идва малко твърде модерен за е36.
Един вид изпреварва времето на интериора на колата, а цената от 70-80 лева е малко
При положение, че в една от темите за брони, окачвания, масла и тн. има комплект къп холдер за е46 за 65-70 лева.
Принципно, ако може да влезне без рязане мисля, че за двете цепки все ще мога да измисля нещо. Въпроса е дали някой е пробвал да го сложи този къпхолдер и дали не идва по-дълъг/къс или пък по-широк/тесен.
Двете скосявания ще ги измисля какво да ги правя ако влезне. Сега съм с пепелник, а не съм пушач. Той се маха нали?

Един вид изпреварва времето на интериора на колата, а цената от 70-80 лева е малко

Принципно, ако може да влезне без рязане мисля, че за двете цепки все ще мога да измисля нещо. Въпроса е дали някой е пробвал да го сложи този къпхолдер и дали не идва по-дълъг/къс или пък по-широк/тесен.
Двете скосявания ще ги измисля какво да ги правя ако влезне. Сега съм с пепелник, а не съм пушач. Той се маха нали?

- ogata
- старши ентусиаст
-
- Кара: 332mxi
k.milanov написа: цената от 70-80 лева е малкоПри положение, че в една от темите за брони, окачвания, масла и тн. има комплект къп холдер за е46 за 65-70 лева.
![]()
Ако си достатъчно ентусиазиран да имаш тази екстра, ще си достатъчно ентусиазиран да и платиш цената.
В случая говорим за неворятната разлика от 15 лв и още 5 лв еконт. Жива набутвация.

най-добре си купи едно тиксо, сложи си го в барчето и го ползвай за къпхолдър

http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com
- k.milanov
- младши ентусиаст
-
ogata написа:В случая говорим за неворятната разлика от 15 лв и още 5 лв еконт. Жива набутвация.
В случая говоря, че къпхолдера от единичката ми изглежда твърде модерен за интериора на е36.
Определено и 1 лев да е разликата ако влезне този от е46 ще е набутвация да закича хромирания от единичката, който на нищо не тича по интериора на колата.

ogata написа:най-добре си купи едно тиксо, сложи си го в барчето и го ползвай за къпхолдър

- G.Bozhilov
- Потребител
-
- Кара: BMW E36 320i
Колеги карам е36 97 година 320 с мотор м52б20. Имам проблем със скоростната кутия и ще трябва да я сменя. До колкото съм се интересувал и чел мисля че е със скоростна кутия Гетраг 220. Сега имам оферта за кутия Гетраг 250 с малкото гумено каре. Ще стане ли на моята кола без преправяне и има ли разлика в предавателните числа
- Deyan Velev
- младши ентусиаст
-
аз си мисля .. за единичен къпхолър от е36 в предния джоб на компакта. Само , че ми трябват габаритни размери !
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- HowDouWantit
- младши ентусиаст
-
В.Стефанов написа:колеги окачването отзад на компакт и седан-купе-комби е едно и също от към захвати и си пасват нали ? Захватите на задните спирачни апарати на компакт един и същ ли е с този на седан-купе-комби е36-е46 ?
Окачването на Компакта е до голяма степен като Е30 ,и няма общо със това монтирано във Купе ,комби ,седан.
Ако мисълта ти е да вземеш за тънки пари цял мост със дискове от Комби/купе/седан и да го сложиш на Е30 - отговора е НЕ не става.

- vladi_a_i
- костинбродчанин
-
- Кара: е60 530д
- Мечтае да кара: М3 Компакт
- Детайли за колата: Няма много...
HowDouWantit написа:В.Стефанов написа:колеги окачването отзад на компакт и седан-купе-комби е едно и също от към захвати и си пасват нали ? Захватите на задните спирачни апарати на компакт един и същ ли е с този на седан-купе-комби е36-е46 ?
Окачването на Компакта е до голяма степен като Е30 ,и няма общо със това монтирано във Купе ,комби ,седан.
Ако мисълта ти е да вземеш за тънки пари цял мост със дискове от Комби/купе/седан и да го сложиш на Е30 - отговора е НЕ не става.
Единствено само дисковете с апаратите може да ползваш,накладките също

БМВ и пак БМВ и пак БМВ...БМВ
Предварително се извинявам, ако не съм уцелил темата, но не намерих подобна като в Е46 раздела. Намерих тази обява и според мен си струва. Някой с по набито око, ако може да я погледне, може да съм пропуснал нещо.