ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ ЗА НЕЗНАЕЩИ И НАЧИНАЕЩИ
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
- ogata
- старши ентусиаст
-
- Кара: 332mxi
Re: ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ ЗА НЕЗНАЕЩИ И НАЧИНАЕЩИ
liloff написа:А ако караш със 115 на 6та какъв ще е?
За къв чеп ще е да слагам 6 степенна и да карам със 115 при положение, че може с още до 3к

http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com
- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power

Manuel написа:Колеги някой може ли да ми обясни каква е тая аларма която имам. Защото нито имам дистанционно,нито някога се е включвала. Ще се радвам да ми обясните за нея, че грам не разбирам от тия аларми. Ето това е номера и http://bmwfans.info/parts-catalog/E36-Coupe/Europe/316i-M43/L-M/search?s=82119401509 , а ето и снимка от колата ми
Това което си снимал е сирената от алармата. Дистанционото е с два бутона червен и сив, щом липсва няма как да я ползваш. Също и е хубаво да имаш аварийния ключ.
- Tsureto
- младши ентусиаст
-
- Кара: F10 535i
- Мечтае да кара: BMW M6 F13
Има ли разлика в маските или само в бъбреците е разликата на фейслифта ?
Who needs antidepressants when you can drive an BMW.
- djkita
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 Coupe & E46 Coupe
Cvetun написа:Има ли разлика в маските или само в бъбреците е разликата на фейслифта ?
Има разлика и в маските.
Продават се китайски/тайвански бъбреци, които имитират са за маската преди фейслифта, но на външен вид имитират фейслифтовите бъбреци. Но пак не са като тях

Колеги има ли смисъл да взема преден лагер главина втора употреба, че вече е много зле, а не мога да си купя нов поради финансови проблеми?
- Kambe
- старши ентусиаст
-
- Кара: Peugeot 307 HDI
Manuel написа:Колеги има ли смисъл да взема преден лагер главина втора употреба, че вече е много зле, а не мога да си купя нов поради финансови проблеми?
няма никакъв смисъл... все едно масло втора ръка да й налееш. Просто не я карай , за да не блокира хептен. Или искай парички на заем, не е кой знае каква сума

- BABHOMED
- ентусиаст
-
- Кара: E34 М50B25
- Мечтае да кара: E34 V12
- Детайли за колата: 1995г.Е34 М50В25TU
M50b20-25 има ли маслени пръскалки под буталата ?
Гарван граче над безмълвното поле,души се лутат загубили надежда.Щитове и саби с предсмъртни вопли в тишината кънтят.

- dimkata
- Потребител
-
- Кара: e36 323Ci Ci
- Мечтае да кара: ///М-ки
Здравейте искам да питам нещо относно пружини FK червени и Weitec зелени (предни за е36 6цил.). Някой знае ли дали със сигурност FK-то червените са по-твърди и ако да, с много ли са по-твърди или горе долу им е еднакво нивото на твърдост с Weitec-a зелените? 

The more you sweat on practice,
the less you bleed in battle!
the less you bleed in battle!
- bmw325ci
- младши ентусиаст
-
- Кара: M50B25,M50B30,S50B30
- Мечтае да кара: M1 Procar
- Детайли за колата: 325i, E36 BTCC Replica, E36 M3
Стават ли ел. машинките от стандартните огледала да се прехвърлят на М-кови огледала или се захващат на различни места, съответно машинката за корпуса и М-ковото стъклото за стандартната машинка ?
- maxpower
- ентусиаст
-
- Кара: X3 28i / А4 3.0i quattro
- Мечтае да кара: настрани
BABHOMED написа:M50b20-25 има ли маслени пръскалки под буталата ?
Има нещо като дюзички на леглата на основните лагери, които сочат към цилиндрите. Дали са конкретно за охлаждане на буталото обаче не знам.
A sleeper (car) - is a car that has high performance and an unassuming exterior.
- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
dimkata написа:Здравейте искам да питам нещо относно пружини FK червени и Weitec зелени (предни за е36 6цил.). Някой знае ли дали със сигурност FK-то червените са по-твърди и ако да, с много ли са по-твърди или горе долу им е еднакво нивото на твърдост с Weitec-a зелените?
Цветът на пружините не е фактор за твърдостта им, освен ако не са от един и същи производител!

- Slavkov_e21
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е21
- Детайли за колата: '81 Е21 м10
Здравейте колеги, задните накладки на колата ми (е36 320i) се бяха поизносили значително. Светна ми крушката на таблото, че трябва да се смени, смених ги аз, хо крушката продължава да си свети. Всичко си свързах както си беше ( за датчика става въпрос). Питанката ми е, дали трябва да се "качи" на компютър, за да се изчисти и да спре да свети.
p.s. Мислих, да не е защото не съм сменял предните накладки, но в тях има още живот. 50/100 са износени, така че няма нужда да ги сменям още. Предполагам не заради това продължава да свети, но да го отбележа,
Благодаря и поздрави
p.s. Мислих, да не е защото не съм сменял предните накладки, но в тях има още живот. 50/100 са износени, така че няма нужда да ги сменям още. Предполагам не заради това продължава да свети, но да го отбележа,
Благодаря и поздрави

- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
Slavkov_e21 написа:Здравейте колеги, задните накладки на колата ми (е36 320i) се бяха поизносили значително. Светна ми крушката на таблото, че трябва да се смени, смених ги аз, хо крушката продължава да си свети. Всичко си свързах както си беше ( за датчика става въпрос). Питанката ми е, дали трябва да се "качи" на компютър, за да се изчисти и да спре да свети.
Благодаря и поздрави
Купи си нов датчик. Старият е фира.