ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ ЗА НЕЗНАЕЩИ И НАЧИНАЕЩИ
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
Re: ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ ЗА НЕЗНАЕЩИ И НАЧИНАЕЩИ
Не
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
- Tenata
- младши ентусиаст
-
- Кара: Лястовица с рамка
Kroki написа:Не
Защо да не може, не убивай желанието на колегата

на пътя и пред БОГ, всички сме равни!
- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
Хубаво де, може. взимаш шаси на G 463, държи се на 8 тампона за купето, садиш е36 Туринг отгорему, ролваш малко калниците, за да влизат 235-85-16 АТ-та, режеш бъбреците и слагаш ролков водач въжето на лебедката и всичко е готово. За няколко дни работа. 

- ogata
- старши ентусиаст
-
- Кара: 332mxi
Как се сваля тапицерията от седалките на е36

http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com
err0r написа:Хубаво де, може. взимаш шаси на G 463, държи се на 8 тампона за купето, садиш е36 Туринг отгорему, ролваш малко калниците, за да влизат 235-85-16 АТ-та, режеш бъбреците и слагаш ролков водач въжето на лебедката и всичко е готово. За няколко дни работа.
Сега сериозно колеги не, че бих го направил, просто ми е интересно дали е възможно!
- M10
- старши ентусиаст
-
- Кара: 1602, E30 pre-face, E36 coupe
- Мечтае да кара: зил 130
Няма нищо невъзможно...
- kokobaroko13
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: bmw е36
Искам да попитам при лек сблъсък бронята потъна леко на вътре ,че искам да разбера дали трябва да се сменя буфера под бронята за да си е всичко ток или се оправя този буфер...

- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
Сигурен ли си, че буферът се е смачкал? След фейслифта се монтират неметални греди и често се трошат, макар да са по-яки от железните. Свали бронята и провери каква е ситуацията.

Здрвейте пичове , нов съм във форума и ще се радвам ако ми бъде съдействано . Значи моят е 36 316 компакт няамаше проблем но наскоро забелязах едно харкане което идва от задната дяасна страна . Обаче го прави само когато съм на 1-ва или 2-ра увелича ли скороста изчезва на какво се дължи това.Дали се дължи на снегът това ма студт нз... . 

- dani1914
- Потребител
-
- Кара: na vuglishta
- Мечтае да кара: na donbazki vuglishta
- Детайли за колата: 318TDS
[color=blue.] здравейте колеги та поредната е36 с дефект :Д ,та моята е 318тдс последните 3 месеца смених-глава с гарнитурата ,шлайф и там както си му е реда,после турбо после ремонт на гнп-то,след това подгревните свещи ,подкачващата помпа и някой маркучета под капака които бяха тръгнали на края и горивния филтър и защо подяволите като стане студено тази кола не пали,зареждам на омв не си взимам някоя ефтина нафта(всички тези работи тръгнаха от това че не пали само турбото беше съвпадение че го думнах когато се разбра че главата е спукана и за всяко следващо ми се казваше в сервизите смени и това и ще пали но уви
единственото за което съм си виновен е че там където ми смениха главата нямаха уред за измерване на компресията ,но ако я няма защо тази кола като запали върви мн доволно не пуши и маслото не изчезва [color]

- raptorxbg
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше BMW E36 318tds Touring
- Мечтае да кара: BMW E26
- Детайли за колата: Бавно комби с черни облаци
Ако си мислиш, че на омв нафтата е хубава... Като ти смениха подгревните свещи провериха ли дали релето е наред? Провери с мултицет дали като дадеш на контакт и на таблото светне лампата за подгрева стига ток до свещите при студен двигател. Имах подобен проблем преди години с Опел-а на баща ми, чисто нови свещи а на студено не иска да запали... накрая се оказа, че въпросното реле е развалено и един път работи, един път не.
- dan-dam
- ентусиаст
-
- Кара: 03'Е53 М62TUB44
- Мечтае да кара: Е34 540/6 touring
- Детайли за колата: Петица с много седмици
Някой скоро да е купувал датчик за колянов вал за М50 ванос със сименс електроника? Ако някой даде информация от къде мога да намеря ще съм благодарен. Става дума за нов датчик.
- Войводата
- младши ентусиаст
-
- Кара: на дядо си е30ската
- Мечтае да кара: подводница с шпер
Колеги интересувам се от един ъпгрейд само че не мога никъде да намеря писано за него, някой ако е гледал или чел някъде ако може да сподели или да сложи линк към тема или такъв проект. Става дума за слагане на разпределителни валове от М54Б30 на М52Б28 едничен ванос. Кой вал на кое място се слага кой по точно се използва всмукателния или изпускателния електрониката прави ли се нещо и какво друго трябва да се смени , и някакви възгледи от сорта дали има смисъл изопщо от този ъпгрейд това ме интересува общо взето.

- ogata
- старши ентусиаст
-
- Кара: 332mxi
Войводата написа:Колеги интересувам се от един ъпгрейд само че не мога никъде да намеря писано за него, някой ако е гледал или чел някъде ако може да сподели или да сложи линк към тема или такъв проект. Става дума за слагане на разпределителни валове от М54Б30 на М52Б28 едничен ванос. Кой вал на кое място се слага кой по точно се използва всмукателния или изпускателния електрониката прави ли се нещо и какво друго трябва да се смени , и някакви възгледи от сорта дали има смисъл изопщо от този ъпгрейд това ме интересува общо взето.
Почети тука

http://forums.bimmerforums.com/forum/sh ... o-m52-head

http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com
- Rumen.Dimitrov.
- Потребител
-
Колеги някой може ли да ми каже как мога си поставя електромоторче за по-голям дебит на въздуха в кутията на въздушния филтър.