ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ ЗА НЕЗНАЕЩИ И НАЧИНАЕЩИ
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
- rottweiler
- ентусиаст
-
- Кара: шлеп
Re: ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ ЗА НЕЗНАЕЩИ И НАЧИНАЕЩИ
За много години.
Извинявам се за глупавия въпрос, но на компактови носачи от ИС могат ли да се сложат спирачки (дискове и апарати) от друг тип е36 - седан?
Извинявам се за глупавия въпрос, но на компактови носачи от ИС могат ли да се сложат спирачки (дискове и апарати) от друг тип е36 - седан?

- ogata
- старши ентусиаст
-
- Кара: 332mxi
rottweiler написа:За много години.
Ако говорим за задните - Да, аз на искови носачи сложих апарати и дискове от 328.

http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com
- MCPO
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 745d, 530d, 335d
- Мечтае да кара: Су-35
- Детайли за колата: - Е36 320i (SOLD)
- E46 330i BlackSapphire (stage 2) (SOLD)
- E46 330ci (SOLD)
- E46 330cd 400+ hp (SOLD)
- E65 745d 400+ hp
- E60 530d 300+ hp
- E92 335d (Stage 3)
Имам едно питане понеже ми се намира азбестово одеяло и се чудя дали да използвам него или да си купя термолента, какви са плюсовете и минусите спрямо термолентата. Заслужава ли си да спестя някой и друг лев или е пълна загуба на време.
"Силата не идва от физическия капацитет. Тя идва от неукротимата воля." - Ганди
BWM Team Dobrich - Just Cavalli
BWM Team Dobrich - Just Cavalli
- EnimEn
- ентусиаст
-
- Кара: яки шестаци...
основното предимство на термо-лентата през азбестта е, че не е канцерогенна
- mladi
- младши ентусиаст
-
- Кара: ИНТЕРЕСНО!
- Мечтае да кара: в гр.Толбухин :)
- Детайли за колата: В клуба на 20+
Здравейте! Някой да знае или да има в София машинка за ''РОЛВАНЕ'' на калници (вежди), който да извършва такъв вид услуга? Колата е е36 купе. Ако някой знае къде правят тази процедура да ми пише или звънне на 0897355223, мерси!
ISTINSKI PRIATEL E NE TOZI,KOITO TI BARSHE SALZITE,A TOZI KOITO NE TE KARA DA PLACHESH!
В КАКЪВ СВЯТ ЖИВЕЕМ,ЩОМ ДА ВЪРНЕШ НЕЩО,КОЕТО НЕ ТИ ПРЕНАДЛЕЖИ Е ГОЛЯМ ПОДВИГ?
В КАКЪВ СВЯТ ЖИВЕЕМ,ЩОМ ДА ВЪРНЕШ НЕЩО,КОЕТО НЕ ТИ ПРЕНАДЛЕЖИ Е ГОЛЯМ ПОДВИГ?
- vladi_a_i
- костинбродчанин
-
- Кара: е60 530д
- Мечтае да кара: М3 Компакт
- Детайли за колата: Няма много...
Въпрос:
На моя диф 3,46 от е34 среден/голям за е30/голям за Компакт е36,каква шпер касета влиза вътре....Мисълта ми е,че ако взема от тдс е34 ще мога да я ползвам касетата без проблем при мен,че да дам 400-500лв. за купчина желязо,няма да стане
На моя диф 3,46 от е34 среден/голям за е30/голям за Компакт е36,каква шпер касета влиза вътре....Мисълта ми е,че ако взема от тдс е34 ще мога да я ползвам касетата без проблем при мен,че да дам 400-500лв. за купчина желязо,няма да стане

БМВ и пак БМВ и пак БМВ...БМВ
- Kambe
- старши ентусиаст
-
- Кара: Peugeot 307 HDI
Колеги десния ми прозорец се движи трудно, някой може ли да сподели какъв е лека стрещу това явление.. ? Работи си нормално, но се движи трудно и си мисля , че може да претоваря моторчето.

- HowDouWantit
- младши ентусиаст
-
Ножица колега... най-вероятно се е скъсала някъде ,сваляш кората и се заварява 

- Kambe
- старши ентусиаст
-
HowDouWantit написа:Ножица колега... най-вероятно се е скъсала някъде ,сваляш кората и се заварява
Че тя ако е скъсана този прозорец ще се движи ли изобщо ? Той си се отваря съвсем нормално, просто ми се струва , че върви трудно

- dan-dam
- ентусиаст
-
- Кара: 03'Е53 М62TUB44
- Мечтае да кара: Е34 540/6 touring
- Детайли за колата: Петица с много седмици
Kambe написа:Колеги десния ми прозорец се движи трудно, някой може ли да сподели какъв е лека стрещу това явление.. ? Работи си нормално, но се движи трудно и си мисля , че може да претоваря моторчето.
И аз да попитам нещо за ел стъклата. Един приятел със седан имаше проблеми със шофьорското стъкло. До малко на средата прозореца се качва съвсем нормално и от там започва да излиза от гумата. В предната част към огледалото явно изостава, а в задната част продължава да се качва и се изкривява самото стъкло и трябва да се помага с ръка. Този ефект продължи, докато разбира се не изгоря моторчето. Вчера младежа беше взел друга ножица със моторче, сменихме я и... същата работа. (Сменихме само моторчето, понеже ножицата е във видимо перфектно състояние, а тази която беше взел беше заварявана на едно място и спукана на друго)Та, някакви идеи? Ножицата може би?

- Kambe
- старши ентусиаст
-
daddy_ написа:Kambe написа:Колеги десния ми прозорец се движи трудно, някой може ли да сподели какъв е лека стрещу това явление.. ? Работи си нормално, но се движи трудно и си мисля , че може да претоваря моторчето.
И аз да попитам нещо за ел стъклата. Един приятел със седан имаше проблеми със шофьорското стъкло. До малко на средата прозореца се качва съвсем нормално и от там започва да излиза от гумата. В предната част към огледалото явно изостава, а в задната част продължава да се качва и се изкривява самото стъкло и трябва да се помага с ръка. Този ефект продължи, докато разбира се не изгоря моторчето. Вчера младежа беше взел друга ножица със моторче, сменихме я и... същата работа. (Сменихме само моторчето, понеже ножицата е във видимо перфектно състояние, а тази която беше взел беше заварявана на едно място и спукана на друго)Та, някакви идеи? Ножицата може би?Само да подчертая, че механизмите са почистени и смазани с вд, включително и релсите на прозореца, по които върви ножицата.
На мен ми излизаше от релсите когато ми беше счупен плъзгача.(бялата пластмаса , която върви по релсата)

- HowDouWantit
- младши ентусиаст
-
Kambe написа:HowDouWantit написа:Ножица колега... най-вероятно се е скъсала някъде ,сваляш кората и се заварява
Че тя ако е скъсана този прозорец ще се движи ли изобщо ? Той си се отваря съвсем нормално, просто ми се струва , че върви трудно
Ще върви ,колега ,при мен се вдигаше шофьорския със по 5 см на натискане на бутона ,трябваше постоянно да го натискам ,свалих кората ,ножицата половината я нямаше. Тва със изместването на стъклото пък се получава ако не е наместена както трябва ножицата ,тя може да се регулира.

- Kambe
- старши ентусиаст
-
ами ясно, но явно проблема не е там. Прозореца си се вдига постоянно без прекъсвания и т.н.... явно ще трябва да смажа улея ,по който върви самото стъкло.

- dan-dam
- ентусиаст
-
- Кара: 03'Е53 М62TUB44
- Мечтае да кара: Е34 540/6 touring
- Детайли за колата: Петица с много седмици
Kambe написа:daddy_ написа:Kambe написа:Колеги десния ми прозорец се движи трудно, някой може ли да сподели какъв е лека стрещу това явление.. ? Работи си нормално, но се движи трудно и си мисля , че може да претоваря моторчето.
И аз да попитам нещо за ел стъклата. Един приятел със седан имаше проблеми със шофьорското стъкло. До малко на средата прозореца се качва съвсем нормално и от там започва да излиза от гумата. В предната част към огледалото явно изостава, а в задната част продължава да се качва и се изкривява самото стъкло и трябва да се помага с ръка. Този ефект продължи, докато разбира се не изгоря моторчето. Вчера младежа беше взел друга ножица със моторче, сменихме я и... същата работа. (Сменихме само моторчето, понеже ножицата е във видимо перфектно състояние, а тази която беше взел беше заварявана на едно място и спукана на друго)Та, някакви идеи? Ножицата може би?Само да подчертая, че механизмите са почистени и смазани с вд, включително и релсите на прозореца, по които върви ножицата.
На мен ми излизаше от релсите когато ми беше счупен плъзгача.(бялата пластмаса , която върви по релсата)
Здрави са

- EnimEn
- ентусиаст
-
- Кара: яки шестаци...
има едно рамо, което се хваща към вратата с болт 6 мм (за ключе номер 10). Разхлабете болта и регулирайте рамото. Затова е направено, за да се регулира коя страна да се вдига по-бързо. Трябва да са еднакво бързи