ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ ЗА НЕЗНАЕЩИ И НАЧИНАЕЩИ
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
- vladi_a_i
- костинбродчанин
-
- Кара: е60 530д
- Мечтае да кара: М3 Компакт
- Детайли за колата: Няма много...
Re: ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ ЗА НЕЗНАЕЩИ И НАЧИНАЕЩИ
SmIrNoFf 9999 написа:Здравейте,искам да попитам къде точно ми се намира таралежа за парното на BMW 318 tds compact.Благодаря преварително
Мисля,че твоя е като при моя,отпред зад десния/шофьорския/ филтър на климатика.Не е таралеж а е терморезистор при нас

БМВ и пак БМВ и пак БМВ...БМВ
- SmIrNoFf 9999
- Потребител
-
- Кара: bmw 318 tds
- Мечтае да кара: bmw M5 f10
vladi_a_i написа:SmIrNoFf 9999 написа:Здравейте,искам да попитам къде точно ми се намира таралежа за парното на BMW 318 tds compact.Благодаря преварително
Мисля,че твоя е като при моя,отпред зад десния/шофьорския/ филтър на климатика.Не е таралеж а е терморезистор при нас
Благодаря ти,тия дни ше го погледна,да видя за какво иде реч.
- SmIrNoFf 9999
- Потребител
-
- Кара: bmw 318 tds
- Мечтае да кара: bmw M5 f10
SmIrNoFf 9999 написа:
Здравейте,искам да попитам къде точно ми се намира таралежа за парното на BMW 318 tds compact.Благодаря преварително
Благодаря ти,тези дни ше погледна да видя за какво иде реч.
Здравейте,искам да попитам къде точно ми се намира таралежа за парното на BMW 318 tds compact.Благодаря преварително

Благодаря ти,тези дни ше погледна да видя за какво иде реч.
Здравеите !!
Интересува ме кои от кабелите кам коя свещ трябва да отиде ? Кабел с номер 2 кьм .. Цилиндар
Интересува ме кои от кабелите кам коя свещ трябва да отиде ? Кабел с номер 2 кьм .. Цилиндар
- raptorxbg
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше BMW E36 318tds Touring
- Мечтае да кара: BMW E26
- Детайли за колата: Бавно комби с черни облаци
На комбито отзад какъв размер колони се слагат? Днес гледах два размера, но едните бяха големи а другите малки. Също така какъв модел трябва да се слага, от този на който болтовете минават през периферията или от този, който има четири "ушички" ? Измерих разстоянието между центровете на срещуположните болтове - 13см.
- BABHOMED
- ентусиаст
-
- Кара: E34 М50B25
- Мечтае да кара: E34 V12
- Детайли за колата: 1995г.Е34 М50В25TU
Вчера скъсах левия тампон на мотора и строших дясната пета (носач) на която стои самия мотор.Това алуминиево рамо може ли да се заваря или няма да издържи никога ?
М42 compact 1995
М42 compact 1995
Гарван граче над безмълвното поле,души се лутат загубили надежда.Щитове и саби с предсмъртни вопли в тишината кънтят.

- Challenger
- младши ентусиаст
-
- Кара: atlantis blue
Leon написа:Не, няма фабрични на кората.
не бях видял, че се е качила снимката.. нещо заби компа ...
супер много ми хареса как стои .. без да се набиват на очи някви елипси и прочия ..
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Последна промяна Challenger на 28 Дек 2013, 20:37, променена общо 1 път
- ogata
- старши ентусиаст
-
- Кара: 332mxi
BABHOMED написа:Вчера скъсах левия тампон на мотора и строших дясната пета (носач) на която стои самия мотор.Това алуминиево рамо може ли да се заваря или няма да издържи никога ?
М42 compact 1995
Купи си от някоя морга за 15-20 лева, вместо да се занимаваш с глупости.

http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com
- BABHOMED
- ентусиаст
-
Така ще е само да намеря нещо работещо тия дни ...Това не ми се вижда съвсем нормално да се строши така,какво мислите да не би да е слаба част при е36 или не е достатъчно дурако устойчиво.Въпреки,че беше мокро и нямах никакво сцепление ей така се строши (явно е било нацепено) има ли го от стомана или нещо различно от алуминии .
Гарван граче над безмълвното поле,души се лутат загубили надежда.Щитове и саби с предсмъртни вопли в тишината кънтят.

- ogata
- старши ентусиаст
-
BABHOMED написа:Така ще е само да намеря нещо работещо тия дни ...Това не ми се вижда съвсем нормално да се строши така,какво мислите да не би да е слаба част при е36 или не е достатъчно дурако устойчиво.Въпреки,че беше мокро и нямах никакво сцепление ей така се строши (явно е било нацепено) има ли го от стомана или нещо различно от алуминии .
При приятел се строши петата пред пасажера. Според нас някой кадърен майстор е пренатягал масата, която се хваща там и материала се е напукал и при малко по-серт каране мотора увисна, а звука и вибрациите бяха един път

Тогава я сменихме и е нямало повече проблеми вече няколко години.
Тогава разбрахме, че повечето морги продават петите комплект или изобщо не ги продават (щото чакат да дойде някой да ги отнесе заедно с мотора). Та ако не намериш - пиши ми, имам нещо на ум

Петите са идентични от всяко е36 с 4 цилиндров бензинов агрегат. m40, m43 и m42.
Включително компакт.... и z3 ако си гъзар

- BABHOMED
- ентусиаст
-
Строшена е точно пасажерската на около 5-7см от блока не е изобщо долу в тънката час а в най широката,странно .

- ogata
- старши ентусиаст
-
BABHOMED написа:Строшена е точно пасажерската на около 5-7см от блока не е изобщо долу в тънката час а в най широката,странно .
Точно де .. там има една маса

- SvetlyoSvetlyo
- младши ентусиаст
-
Здравейте, понеже няма такава тема пък не ми се отваря нова ще питам тука. Какво ви е мнението за обръщана е36ца? Намерил съм едно купе 98ма година с фул екстри и м пакет, но ме притеснява че е обръщана. Има ли нещо по което може да се прецени дали е обърната кадърно и според вас заслужава ли си или да не бързам и да си търся с нормална дирекция (спестявайки главоболия от обръщането). Поздрави! 

- Kambe
- старши ентусиаст
-
- Кара: Peugeot 307 HDI
SvetlyoSvetlyo написа:Здравейте, понеже няма такава тема пък не ми се отваря нова ще питам тука. Какво ви е мнението за обръщана е36ца? Намерил съм едно купе 98ма година с фул екстри и м пакет, но ме притеснява че е обръщана. Има ли нещо по което може да се прецени дали е обърната кадърно и според вас заслужава ли си или да не бързам и да си търся с нормална дирекция (спестявайки главоболия от обръщането). Поздрави!
то обръщането както и да е, но имай предвид ,че англичанките отдолу са чурдисали да си е*е (не говоря само за ламарини , а и за носачи и всичките му там щангички и гредички , които са на показ), така че не е зле да залегнеш или да я вдигнете на канал преди да я кешираш

Колеги предните капаци за Е36 седан преди и след фейса еднакви ли са?