BMW 316 vs Audi B4

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

Потребител
Аватар

Мнение от vidlar » 17 Апр 2008, 10:05

А най-добре не си вземай кола - най ефтина ще ти е поддръжката.
Такава (на старо ) дето не се чупи още не е направена. Всичко е на късмет. Като със жените... Като я видиш (колата) сам ще я познаеш, че е твоята! Успех

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 17 Апр 2008, 11:42

Че Б4- ката от коя година се прай та да е морялно остарял.. иначе е факт, че много по- рядко вече се среща Б4 от Е36. Алдито бих казал, че има по- готин салон за сметка на Е36- цата, но тя пък е правена като кола за каране и може би за това няма такова разточителство от копчета и светлини в салона. Отделно тва ако решиш да си разкрасяваш Е36- цата с М пакети, джанти и т.н. може да добие коренно различен вид на автомобил с който няма да те е срам да застанеш редом до много по- нови коли.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от pen4ooo » 17 Апр 2008, 15:30

Freestyler написа:
moniglow написа:Абе човек,ако те притеснява само подръжката,хич и не му мисли -всемай Е36 ,ама не се цигани,защото стойността на подръжката е заложена в цената,коята плащаш за колата.

Покупката на БМВ (316 или 318 с по-малко екстри) не ми е проблемна, проблемна би ми била поддръжката, в случай че се окаже, че частите й са скъпи. Но ако приемем, че се чупи толкова, колкото се чупи и В4-ката, най-добре е да разгледам някой каталог за авточасти, да видя как вървят, да взимам окончателно решение и да хващам някоя за ушите, стига съм губил време с писане :) :bchug:

Колега не са чак толокова скъпи 1астите за БМВ и аз в началото си мислех така но тва са градски легенди... е не са колкото за Голф2... :mhihi:
Хубавите ябълки прасетата ги ядат!!!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от pen4ooo » 17 Апр 2008, 15:33

bum_bum написа:иначе е факт, че много по- рядко вече се среща Б4 от Е36. Алдито бих казал, че има по- готин салон за сметка на Е36- цата, но тя пък е правена като кола за каране и може би за това няма такова разточителство от копчета и светлини в салона. Отделно тва ако решиш да си разкрасяваш Е36- цата с М пакети, джанти и т.н. може да добие коренно различен вид на автомобил с който няма да те е срам да застанеш редом до много по- нови коли.

:yes: :yes: :yes: напълно съм съгласен с колегата... аудито не е никак лоша кола но специално на мен дори и купето ми изглежда по пенсионерско возило :lol: БМВ е кола за хора с характер...
Хубавите ябълки прасетата ги ядат!!!

Потребител
Аватар

Мнение от Freestyler » 17 Апр 2008, 21:59

Пичове, вижда му се края! След сума ти консултации се спрях на БМВ 318ис, с някакъв митичен мотор м42, 140 магарета. Моля конретно за него малко инфо и в частност как се погажда с газта.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от bbekov » 17 Апр 2008, 22:24

Freestyler написа:Пичове, вижда му се края! След сума ти консултации се спрях на БМВ 318ис, с някакъв митичен мотор м42, 140 магарета. Моля конретно за него малко инфо и в частност как се погажда с газта.

Погажда се добре с газов инжекцион за 1200 лева - хем върви хем харчи малко :) .
По-евтин вариант е обикновенна АГУ но с ламбда контрол - върви по-спънато и пак е евтино. Разликата е 600 лева. Ти си правиш сметката.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: '94 Opel Corsa B

Мнение от стан » 17 Апр 2008, 22:43

Недей да храниш великия М42 с такива гадости. Само бензинец за да не те хапе после :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е34
Мечтае да кара: е32

Мнение от BeXTMaN » 18 Апр 2008, 0:39

както казва колегата такъв звяр не заслужава да го храниш с лаинории.имам 1 приятел с такъв мотор наистина се къса да върви храни го само със супер 100 и му дава икономия по-хубавия бензин така че вземай 318 ИС и се кефи при всяко каране :P

Предишна

Назад към E36