ЗдраВейТе !!!
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
- liort
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 530dA touring,Е30 320i
- Мечтае да кара: E30 кабрио с V8
Колега , тук всеки си защитава Д.В.Г.-то в което няма нищо лошо. Аз започнах с М43 316 купе , всеки викаше това не е БМВ , не може да върви ама женките много ръзбират мислиш и тъка на татък . Колицата си беше екстра карах я на газ , така я докараха от Италия кефех и се яко как върви , е това докато не и свикнах и почнах да искам повече hp . Веднъж по време на разговор на ЕКО-то един пич ми вика " ъъъъъъъъ 316 Е36 на газ това кола ли е " , а той ходи по автобусите , що за адекватен коментар . Ako слушаш доста от хората тук си земи направо М3 и си cool , особенно на първия завой . Компакта също е алтернатива , доста спорове има и за него , че не бил истинско БМВ , ама са го правили същите хора които примерно са правили и 325 абе Баварец си е от къде и да го гледаш . По-икономичен е малко по-нестабилен от купето ама това е друг въпрос , но пък е доста по пъргав от 316 купе или седан . Лично за мен подхожда повече на някоя дама . В момента карам 320 много добър мотор малко тромав ,но сравнение с 316
. Така ,че ти си решаваш какво ще караш , не ти знам стилът на каране , но ако е по агресивен 320 , ако си по-кротичът 316 е супер , за Е36 318is
по добре 320 шестака си е шестак .
Моето мнение е вземи книжка пробваи и трите модела Д.В.Г.-та и си реши сам . Всичко е доста относително всеки модел и двигател съответно са си специфични .

Моето мнение е вземи книжка пробваи и трите модела Д.В.Г.-та и си реши сам . Всичко е доста относително всеки модел и двигател съответно са си специфични .
-Тате, татеее, от къде идват облаците?
-От гумите на БМВ-тата, моето момче!
-От гумите на БМВ-тата, моето момче!
- CASIO
-
-
- Кара: BMW 318 IS
- Мечтае да кара: M-power 3.2
Хора моя стил е като пенсионерите :Д
Не няма майтап просто съм доста предпазлив.
Относно каране това онова карам по принцип от доста време
На баща ми реното,на брат ми реното и служебните коли
така че съм доста напред в смисъл не карам за първи път ?
Не няма майтап просто съм доста предпазлив.
Относно каране това онова карам по принцип от доста време
На баща ми реното,на брат ми реното и служебните коли
така че съм доста напред в смисъл не карам за първи път ?
. Уважавам това мнение, братле прочети го няколко пъти , Прав е човека!!! Сина ми е малък, но когато дойде време да вземе книжка ... аз също ще скрия ключовете за БМВ-то... БМВ увлича, не усещаш скороста ... уважавам желанието ти да имаш такъв автомобил, хубави са.... но остани първо с друг насаме на пътя .... имай търпение , след това се мятай на БМВ-то .... сигурен съм, че ще имаш време!!! УСПЕХliloff написа:Братле, как си на 24ч. от курсовете... и си решил че можеш да караш... и да ми се качиш на 115 коня кола. При цялото ми уважение, ама таа работа ми намирисва на кофти преживявания.
Освен това ако имаш 700лв. доходи, пак не те виждам. Възможно е, но при положение, че доходите са ти стабилни и си сериозен човек, а не висиш по кафетата по цял ден.
Относно поддръжка на Форд и БМВ, имам и двете, на БМВ-то е по-евтина!!! Напълно СЕРИОЗНО говоря!
Аз на твое място с моите разсъждения, бих си купил 316 компакт. Пак е опасна със 100 коня на задния мост, но това може и да не го помелиш на първата седмица.
Всичките ми приятели, които са купили >100 коня машини за първа кола, не са ги карали дълго! Пак сериозно говоря. Нямаш усещане за скорост, то идва с опит. Като взех книжка, карах Жигула 4-5 месеца (въпреки че имах Форда - 90к.с.). Баща ми беше взел ключовете от Форда и каза, че не иска да се затрия от келешлък.
От тук нататък, прави си изводите. Няма нищо лошо в метана и газта, но важното е за какво си ползваш колата, и каквото и да ми говорят, газта съсипва клапаните. Не е проблем да се кара, но 3-4 год. макс и почват проблемите, а там те вече са скъпи!
Не знам какво да ти кажа за кола... няма универсален избор. Аз харесвам Вектрите 96-97. Изключително здраво окачване (1 към 1 със СААБ) и много предвидими като поведение. А са и комфортни!
Наздраве !!!
По-голямата кола е по-готина само на дълъг път. В града 320 върви колкото 316. Фанатиците могат само да завиждат на 3-4те литра (мин.) по-малкия разход. А тея сравнения между Поло и незнам си кво са пълна безмислица... малко ли теми има тук от рода на "Нещо става, помагайте .. " Какво си говорим изобщо. Едно знае баба, едно бае.. "вземи си 320". Аз питам откъде да си взема нормални фарове с лупи, на 3тия пост вече ми се говори да съм си слагал рингове за ангелски очи и Hella по 700-900 лв .. стегнете се, пичове и мислете малко ! Е ли 320 или ИС за млад шофьор? Освен това вече има 4 литрови двигатели, които харчат колкото скъпоценните ви 320ки и са мощни x2. Слезте на земята, моля. Напълно съгласен с горното мнение.
Компанията "Chrysler" решила да поставя черна кутия в новите модели на джиповете "Grand Cherokee", която да записва последните думи на шофьора преди катастрофа. В Америка в 90% от случаите, последната дума е била "Shit!", докато в България, в 99% процента от случаите, последните думи на шофьора са били: "Пичове, скивайте к'во мо'а да напра'а с тоя джип!"
- CASIO
-
-
Хора мн ви моля дайте ми точен разход
в града и извън града при нормално каране
не повече от 100/110км/ч
в града и извън града при нормално каране
не повече от 100/110км/ч
- CASIO
-
-
- Nukem
- старши ентусиаст
-
- Кара: e36 318is M44
- Мечтае да кара: камаро.
слушаи мене 4-те целиндара имат по голям живот,гледаи да не е с верига

Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!
- CASIO
-
-
Какво ще рече няма износване какво и на 320и
95/96 година ?
Нищо неразбирам само дето са 6 цилиндера
95/96 година ?
Нищо неразбирам само дето са 6 цилиндера

- стан
- старши ентусиаст
-
- Кара: '94 Opel Corsa B
'zazomazo написа:alexand написа:... В града 320 върви колкото 316. ...
![]()
![]()
ако са блокирани от задръстването - да
ми той това имаше предвид човека ма ти не пропускай да защитиш бързия шестак