Проблеми с МЕТАН за БМВ 36
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
- Archangel
- старши ентусиаст
-
- Кара: N42B20 с ръкавици
- Мечтае да кара: Spitfire
За да няма такива теми и проблеми предлагам колегите да си направят профсъюз за метана и газта,независимо от марката кола и да цинцорят БМВ АГ да им измисли двигател със сгъстен въздух.Така и за метан няма да има нужда да дават пари.
А темите тук да се трият...то стана вече...дай си ми газовата,на ти си метана...пфф..и това ми било БМВ ентусиасти..
А темите тук да се трият...то стана вече...дай си ми газовата,на ти си метана...пфф..и това ми било БМВ ентусиасти..
Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
Archangel написа:За да няма такива теми и проблеми предлагам колегите да си направят профсъюз за метана и газта,независимо от марката кола и да цинцорят БМВ АГ да им измисли двигател със сгъстен въздух.Така и за метан няма да има нужда да дават пари.
няма нужда да даваш акъл на хората

те си знаят най добре какво да си правят с колите .. и както някои каза .. вместо да си помагаме се плюем .. това не било на газ това не на метан .. ок пич след некоя година като свършат тея горива и станат по 10 лв литъра с колело БМВ ли ще се движиш?
ай земете малко се осъзнаете с тея расови бегачки на бенз и или помагайте или не спамете темите .. всеки има наблюдения и аз сам карал коли на метан/газ и то БМВ не видех проблеми карал сам и на бенз/нафта се кур .. вършат ми една и съща работа ... само къде в единия момент се возиш много повече от другия момент

така че свикнете че за в бъдеще подобни теми ще има доста и земете малко да помагате на хората

щот и аз мое те нахраним как си си зел НАЙ УМРЕЛОТО бмв от всички възможни ама не го правя

както май каза .... ебем ти ентусиаста с тоя умрел кон .. поне да беше нещо 24В М3 и т.н. нали

- Herman
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW e36 320I
- Мечтае да кара: BMW e92 M3
xaaxaxaxx в края на краищата да обобщим метана е горивото на бъдешето сички които карат на бензин са селяни и от икономии даже си бият гъза да не с*ре а и паляците с бенза от икономии даже немат пари за оригинални части колата с метан дава х10 пъти по-малко проблеми от бензинова а да не говорим за вървежа на колата за метан чак от формула 1 мислят на болидите метан да слагат а и аз очаквам до година първото ферари,порше на метан да видя ...

Herman написа:xaaxaxaxx в края на краищата да обобщим метана е горивото на бъдешето сички които карат на бензин са селяни и от икономии даже си бият гъза да не с*ре а и паляците с бенза от икономии даже немат пари за оригинални части колата с метан дава х10 пъти по-малко проблеми от бензинова а да не говорим за вървежа на колата за метан чак от формула 1 мислят на болидите метан да слагат а и аз очаквам до година първото ферари,порше на метан да видя ...![]()
![]()
е много ясно как F1 METAN TEAM

F1 GAS&METAN BMW TEAM звучи яко

Последна промяна vladuicho на 27 Мар 2008, 17:41, променена общо 1 път
- BOOKER
- кандидат ентусиаст
-
- Детайли за колата: BMW Е36 318 М40
Е36 325 М50
Е30 320 М50
А бе всеки може да прави с колата каквото си иска,пък ако може и с лайна бих я карам моята.Вие кво си мислите че бензина е много хубав ли,и той е като всяко друго нещо в милата ни татковина-боклук.Аз съм с обикновено АГУ извън града 8-9л. градско 12-14л.КО ПЪК ТОЛКУВЪ НЕКА МИЙ ЛОШУ!
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
BOOKER написа:А бе всеки може да прави с колата каквото си иска,пък ако може и с лайна бих я карам моята.Вие кво си мислите че бензина е много хубав ли,и той е като всяко друго нещо в милата ни татковина-боклук.Аз съм с обикновено АГУ извън града 8-9л. градско 12-14л.КО ПЪК ТОЛКУВЪ НЕКА МИЙ ЛОШУ!
Ти не си никакъв ентусиаст, след като неможеш да си позволиш да си караш колата с бензин от 2.30 литъра

Както каза Павката_e30, ако може и на лайна ще го карам тоо дръгел.

Не съм казал, но пак ще повторя, "Господи помилуй колко заблуден бях, че не карах на ГАЗ".
Та така, всеки кара на каквото може (ГАЗ/МЕТАН,ДИЗЕЛ-краден, ОЛИО, БЕНЗИН, ВОДА и т.н.) и НЕ СТЕ ВИЕ ХОРАТА, които ще го осъдите.

п.с. а 150-те лв.,които спестих миналия месец от алтернативното гориво ще ги изям и ще ги изпия тая събота и неделя, пък нека ми е кофти, че не се хваля по форумите "АЗ КАРАМ НА БЕНЗИН, А ВИЖТЕ МЕ КАКЪВ ГЪЗАР СЪМ!!!"

You said: "Time will change!" What if it changes you?
vicho написа:BOOKER написа:А бе всеки може да прави с колата каквото си иска,пък ако може и с лайна бих я карам моята.Вие кво си мислите че бензина е много хубав ли,и той е като всяко друго нещо в милата ни татковина-боклук.Аз съм с обикновено АГУ извън града 8-9л. градско 12-14л.КО ПЪК ТОЛКУВЪ НЕКА МИЙ ЛОШУ!
Ти не си никакъв ентусиаст, след като неможеш да си позволиш да си караш колата с бензин от 2.30 литъра![]()
![]()
Барай си ташаците брат. Някой ден, като си закупя Порше, ше му ръгна една газова бутилка в багажника и ще киселеем.
![]()
А като ми кажат от Порше клуб, че не съм ентусиаст, ще си го преместим в другия крачол.
![]()
![]()
![]()
Както каза Павката_e30, ако може и на лайна ще го карам тоо дръгел.Само да пали и да върви с 130-140 и да качвам баирите, пък нека не съм ентусиаст.
Не съм казал, но пак ще повторя, "Господи помилуй колко заблуден бях, че не карах на ГАЗ".
Та така, всеки кара на каквото може (ГАЗ/МЕТАН,ДИЗЕЛ-краден, ОЛИО, БЕНЗИН, ВОДА и т.н.) и НЕ СТЕ ВИЕ ХОРАТА, които ще го осъдите.
п.с. а 150-те лв.,които спестих миналия месец от алтернативното гориво ще ги изям и ще ги изпия тая събота и неделя, пък нека ми е кофти, че не се хваля по форумите "АЗ КАРАМ НА БЕНЗИН, А ВИЖТЕ МЕ КАКЪВ ГЪЗАР СЪМ!!!"![]()
е тва е приказка брат,кажи им на тия

- ditko1
- старши ентусиаст
-
- Кара: Bmw x5 4.4
- Мечтае да кара: Муха
[3/17/2008 4:39:14 PM] Dido [_\[][]/_] bmw///M3 каза: zdr kakvo misli6 za gasta i metana
[3/17/2008 4:39:15 PM] Dido [_\[][]/_] bmw///M3 каза: ?
[3/17/2008 4:40:50 PM] AUTOFASHION-3003 каза: Ako iska6 da NE te pozdraviavam dori slagaiiii!!!!!!!!!!
[3/17/2008 4:41:01 PM] Dido [_\[][]/_] bmw///M3 каза: ne ne iskam
[3/17/2008 4:41:10 PM] Dido [_\[][]/_] bmw///M3 каза: sporq tuka u foruma 4e e selska rabota
[3/17/2008 4:41:17 PM] AUTOFASHION-3003 каза: Ami togava zabravi za tea gluposti
[3/17/2008 4:41:18 PM] Dido [_\[][]/_] bmw///M3 каза: ima si razli4ni klasove koli
[3/17/2008 4:41:36 PM] Dido [_\[][]/_] bmw///M3 каза: vikam im vzemete si opel astra tdi 6 na 100
[3/17/2008 4:41:49 PM] AUTOFASHION-3003 каза: (y)
тука се допитах до още един фен на БМВ, от доста години само с тая марка се занимава..
иначе това са някакви нови лафове за да не се правиш на дупе или гъзар сложи гас или метан
иначе си кисело дупе защото караш на бензин и тъп комплексар

[3/17/2008 4:39:15 PM] Dido [_\[][]/_] bmw///M3 каза: ?
[3/17/2008 4:40:50 PM] AUTOFASHION-3003 каза: Ako iska6 da NE te pozdraviavam dori slagaiiii!!!!!!!!!!
[3/17/2008 4:41:01 PM] Dido [_\[][]/_] bmw///M3 каза: ne ne iskam
[3/17/2008 4:41:10 PM] Dido [_\[][]/_] bmw///M3 каза: sporq tuka u foruma 4e e selska rabota
[3/17/2008 4:41:17 PM] AUTOFASHION-3003 каза: Ami togava zabravi za tea gluposti
[3/17/2008 4:41:18 PM] Dido [_\[][]/_] bmw///M3 каза: ima si razli4ni klasove koli
[3/17/2008 4:41:36 PM] Dido [_\[][]/_] bmw///M3 каза: vikam im vzemete si opel astra tdi 6 na 100
[3/17/2008 4:41:49 PM] AUTOFASHION-3003 каза: (y)
тука се допитах до още един фен на БМВ, от доста години само с тая марка се занимава..

иначе това са някакви нови лафове за да не се правиш на дупе или гъзар сложи гас или метан

- ditko1
- старши ентусиаст
-
- Кара: Bmw x5 4.4
- Мечтае да кара: Муха
Няма смисъл повече да спориме, но си правете сметка заради тая евтинийка да не стане гаф, както на Оги му се случи с компакта да го блъснат отзад, добре, че не беше на гас или метан, дано не ви се случи защото тогава ако има жертви ще си казвате защо ли не си купих кола която да е сток и да си харчи малко, особено ти vladuicho като каза че си семеен, аз ако съм семеен никога няма да сложа на колата нещо такова, другите марки може да са всякакви и да ги убиждаме, но в крайна сметка ако немога да си сипвам бензин ще си купя друга кола, но не зависи само от вас как карате и заради вашата не правилна сметка и евтиника да се получат такива работи. На царирадско съм виждал поне 3 изгорели таксита.
братле няма зна4ение на какво си ,ако си ходил наскоро в КАТ са пуснали едни филм4ета за катастрофи,мислиш ли 4е метана и гаста имат нещо общо,недаи си боже да не стават такива работи
,видял съм много смачкани bmw та и мисля че са от несъобразена скорост а не в следствие на бутилките,да си чул в слевдствие на удар да е станало нещо с метанова уредба,не мисля+ това преди като бях на бензин с бмв то създавах много повече предпоставки за ПТП защото набираше ,докато сега си карам пенсионерско но сигурно
лотото е че много газари ентусиасти с бмв си мислят 4е са на пистата на F1 и затова става така,дай боже да има повече спокоини шофери като мен и по малко ненормалници на пътя 

- Archangel
- старши ентусиаст
-
- Кара: N42B20 с ръкавици
- Мечтае да кара: Spitfire
Ами не знам колко е сигурно,но точно преди около месец на Евлоги Георгиев тъкмо срещу изхода на паркинга на Васил Левски бях пряк свидетел как едно момче със Шкода,от тия старите отби с газ на тротоара и избяга от колата,след 10на мин(през които се събраха кибици,които да зяпат кво аджеба става) дойде пожарната и една патрулка.На колата външно и нямаше нищо и питахме единия полицай какво се е случило,защо пожарникарите поливат колата с пяна.Отговорът беше "Газова".
Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
Archangel написа:Ами не знам колко е сигурно,но точно преди около месец на Евлоги Георгиев тъкмо срещу изхода на паркинга на Васил Левски бях пряк свидетел как едно момче със Шкода,от тия старите отби с газ на тротоара и избяга от колата,след 10на мин(през които се събраха кибици,които да зяпат кво аджеба става) дойде пожарната и една патрулка.На колата външно и нямаше нищо и питахме единия полицай какво се е случило,защо пожарникарите поливат колата с пяна.Отговорът беше "Газова".
ами нормално .. има много "майстори" не че на бензин е по малко безопасно

всеки разбирач слага бутилки дупчи и зима пари .. после някои по кадърен му оправя бакиите ... те за тфа и измислиха годишните стикери за газовите ама нали се сещаш колко минат на проверка

така че ако се направи като хората не виждам къде може да е проблема .. а относно катастрофи .. то ако удара стигне чак до бутилката .. хората вътре ще са на мляна кайма и едва ли ще има значение дали ще е сурова или малко изпечена

а относно примера с чата на някакъв си голям фен няма да коментирам .. и аз мога да копирам познати които карат на газ/метан но това не е критерии .. те нямат проблеми други имат .. и пак опираме до майстори, имам познат майстор които слага (и кара с газов инжекцион) и се заговорихме и ми обясни как спестяват от разни електоники клапани и тем подобни и после хората реват .. ами по СФ е така .. прееби другарче земи парите и после почваш да ревеш по форума
[21:52:57] Методи каза:
[22:03:39] Методи каза: ti ot kolko vreme si s metanovata ?
[22:05:05] stanimir stanchev каза: kraq na dekemvri
[22:05:08] stanimir stanchev каза: oti
[22:05:12] Методи каза: nekakvi problemi imal li si
[22:05:23] stanimir stanchev каза: ne
[22:05:26] stanimir stanchev каза: oti
[22:05:39] Методи каза: pitam shto sporq s edni benzinovi reisuri

така че има си тема Рацери ... вадите бензинките бегайте се там и готово .. тука въпроса е малко да се събере инфо и всеки да си реши какво да прави с каруцата си за 5 бона .. пък ако 100 човека на метан/газ напишат че е зле и се оплакват никои няма да си сложи .. но ако е обратното , няма нужда да се пънете да казвате колко е гадно било

мдам.. поредната тема.. с поредните преповторени глупости.
колко по лесно би било който кара САМО на бензин да не взема отношение
мен минималната разлика в динамиката (която също се регулира от метановия компютър) въобще не ме притеснява спрямо разхода в лева.
а максималната скорост и без бензин си я достигам, колкото и да не им се вярва на някои.
и въобще не мисля че е стиснатост да инвестираш сума с 3 нули отзад за алтернативно гориво, за да те обвиняват после че си броил стотинки за колата... и че си "убил" двигателя . наивно е. поне з амен е така. а за другите консумативи всеки си знае.. най вече тези на газ/метан - та нали те по често сменят консумативи
(последното е хем шега хем констатация
)
а да..
за подпалените коли.. наистина е въпрос на правилно и коректно поставена уредба в сериозен сервиз.
никой няма да си сложи лепенката/стикера/сертификата ако не е минал определени процедури при поставянето и при редовния технически преглед.
по темата конкретно - хора , слагайте инжекцион системи. заслужава си.
колко по лесно би било който кара САМО на бензин да не взема отношение

мен минималната разлика в динамиката (която също се регулира от метановия компютър) въобще не ме притеснява спрямо разхода в лева.
а максималната скорост и без бензин си я достигам, колкото и да не им се вярва на някои.
и въобще не мисля че е стиснатост да инвестираш сума с 3 нули отзад за алтернативно гориво, за да те обвиняват после че си броил стотинки за колата... и че си "убил" двигателя . наивно е. поне з амен е така. а за другите консумативи всеки си знае.. най вече тези на газ/метан - та нали те по често сменят консумативи

(последното е хем шега хем констатация

а да..
за подпалените коли.. наистина е въпрос на правилно и коректно поставена уредба в сериозен сервиз.
никой няма да си сложи лепенката/стикера/сертификата ако не е минал определени процедури при поставянето и при редовния технически преглед.
по темата конкретно - хора , слагайте инжекцион системи. заслужава си.