Колко стъпва поддръжката?

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

8910 фен
Аватар
Кара: 01`530i touring

Мнение от CONAN » 19 Мар 2008, 18:18

През два дена едни и същи теми........при бмв евтино няма, нито подръжка, нито разход.Но има кеф за душата........

Потребител
Аватар

Мнение от BMW-POWER » 19 Мар 2008, 18:21

хуу де дайте идея за друга марка.. нещо хубаво, лачено се пак не съм пенсионер да карам нещо колкот да ида до село и да зема пенсията :mhihi: казвате за тея пари мое да си земеш тва и тва ето снимка и толкоз :roll:
Единственото по-хубаво нещо от шведската тройка е БАВАРСКАТА тройка

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от mitak_88 » 19 Мар 2008, 18:27

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от mitak_88 » 19 Мар 2008, 18:28

http://mobilen.bg/pcgi/main.cgi?topmenu ... f1=details
а тва-айде разтърси се-нема ние да ти търсим коли?!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от mitak_88 » 19 Мар 2008, 18:40

на колегата май не му харесаха тези бими ама...за тия пари...тва е добро (поне според мен)

Потребител
Аватар

Мнение от BMW-POWER » 19 Мар 2008, 18:46

еми нали ставаше дума да предложите друга марка за тези пари :)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Bmw x5 4.4
Мечтае да кара: Муха

Мнение от ditko1 » 19 Мар 2008, 19:11

АКО искаш вземи някое и постепенно ще си го оправиш :)
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: буретата да пресъхват

Мнение от Alexi » 19 Мар 2008, 21:31

щом толкова си вманиачен по БМВ ще си намериш нещо като за тебе но се подготви всичките ти доходи да отиват за колата .. нещо немислимо за женен човек с дете примерно ... та ,тука и гледната точка има значение ... и мене ми хваща окото едно Е60 дето се дава под 40к в момента и е перфектно ама живота не е само кола ...

Потребител
Аватар

Мнение от BMW-POWER » 20 Мар 2008, 14:32

не съм женен и парите са си само за мен, но все пак си имам и други разходи, няма ходя гол и бос :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: m52 e36
Мечтае да кара: е38 ;)
Детайли за колата: е36

Мнение от t0sh » 20 Мар 2008, 14:44

към автора:
пич ако не можеш спокойно да отделиш едно МИНИМУМ 300 лева на месец средно, за бензин каско ремонти гажданска - без НИКАКВИ глезотийки е това - пиши се бегАл. ако караш повече - и по 400++ на месец. понякога ударно и повече. почни да смяташ разходи и сам ще си направиш сметка, там паркинг ли ще плащаш гараж ли или на улицата, по колко караш на месец и такива. шукарийките са отделно над тази цена.

а поддръжката на голф е СМЕШНА в сравнение с е36, така че разхода на бензин няма нищо общо, явно още не си карал още своя кола както и някои от изказалите се ;)

8910 фен
Аватар
Кара: 01`530i touring

Мнение от CONAN » 20 Мар 2008, 15:01

Нещата не са толкова черни колкото ти се струва, не е казано ,че ще се чупи постоянно.Но просто трябва да си наясно ,че частите на са евтини и икономия от гориво неможе да очакваш но ти гарантирам ,че като се качиш в нея ще забравиш за тия неща.Не всичко в тоя живот трябва да е тънко или евтино, кеф цена няма.Много хора се пинтият не защото нямат възможност а защото им е принцип в живота ,да карат каква да е кола стига да върви с изпаренията от резорвара,да ядат нещо което е голямо но струва стотинки(кебапчета по 25 стотинки например) и ред други такива "тънки лайсни".
По скоро бъди прецизен в избора ,не прави компромиси с цената(спрямо възможностите си) и си вземи бмв наистина в добра кондиция ,тогава подръжката ще ти бъде евтина .Такива оферти -много запазазена 97-98 за 4-5000лв миришат на проблеми отдалече ;)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от robert1975 » 20 Мар 2008, 15:17

като правя сметка с дохода ти -400 лв. -и махнеш за кафенце и дрешки както казваш-то и голф 2 ти идва много-при застраховка от 400> лв. и гражданската и гуми и консумативи-и някоя открадната част ако е на улицата/че знам че и голфаджиите им крадат туи онуи от колиците/-ако ли не сложи и паркинг-излиза че и да не е мърдаш въобще незнам как ще ти стигнат парите! Незнам какво да ти предложиме-НО ЗА БОГА-не взимаи някое баварче дето няма да поддържаш и да се скапе накрая-щото BMW-то си е малко религия........ :mhihi:
BMW-маниак
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от mitak_88 » 20 Мар 2008, 15:37

колега като вземеш нещо поне ни сподели какво е че с интерес следя развитието на проблемът ти...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Diamantschwarz coupe

Мнение от gotcha » 20 Мар 2008, 15:48

Абе пича що да не вземе Е30, има толкова донори, че все ще сколаса да я позакърпи :mhihi: Както каза един приятел - бмв на 10 години е пъти по-добре от чисто нов ситроен, аз в този дух ще кажа, че Е30 дъртугел е в пъти по-добре от голф 3 :)
Начи имаш 2 варианта или ще станеш маняк и всяка сутрин ще се ровиш в раздел купува/продава, ще научиш всички възможни менюъли на изуст и ще ходиш с черно под ноктите и мазно по дрехите :mhihi: или ще търкаляш голф 1.4 с тасове на метан и ще ходиш по кафета и ще купуваш нови фанелчета и ще рутиш пичета :mhihi:
Тва е бате не е лесен живота на българския студент :confused:
Mens sana in corpore sano

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 20 Мар 2008, 16:16

ако питаш мене

смело си купувай е36 за 3000-3500 максимум и се надявай нещо да ти остане настрана с което да я поддържаш

морето е до колене! това напълно сериозно ти го казвам. Като си харесал нещо си го купи. Втори път няма да бъдеш на 21-22.

Наистина няма смисъл да си купиш голф 3 и после всяка сутрин да си казваш, "ех, ако бях взел бмв-то, щях да съм щастлив". Вземи бавареца и бъди happy :D :D :D , пък може да дойдат и по-добри времена.

Гледай внимателно, прецени си възможностите. Огледай доста коли и КЪСМЕТ!

п.с. и още нещо, остави ги сектантите, човек може и с 100 лв. на месец да поддържа, може и с 1000лв., ти си преценяваш и ти си носиш отговорностите.
You said: "Time will change!" What if it changes you?

ПредишнаСледваща

Назад към E36