боя
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
71 мнения
• Страница 4 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
D3BEP написа:koleto_78 написа:лелеее колко учудващи неща са се изписъли тукнаправо се смях с глас
за камерата не знам дали е консуматив но във всяка фактура се включва такса камера
защо ли?във подписа ми долу цената е 150-200лв на детайл.аз лично ако трябва да си плащам за боядисване бих се разделил с повече парички защото
Аве не се ли навъдихте много търговци - бояджии в тая тема, как мислите?
!
Аве не се ли навъдихте много философи- компетентни по всякакви теми,как мислите?

- D3BEP
- старши ентусиаст
-
Тъй. Аз направих каквото направих, казах каквото има да казвам. Ако искате и вие си спускайте вашите оферти към колегата.
Принципно моят колега би взел до 1200 лева за боядисването със всичко(ако колата е здрава), но няма да се занимава. Проверено и пресметнато. Смята даже и някой възможен лев за тенекеджиски услуги. Пиша, щото ви бях обещал. Убеден съм че знае много добре как се боядисва, даже доста по - добре от повечето гении тук, та знае какво говори. Колите които той е боядисвал, ви пожелавам да ги видите на снимки. Жокер: БМВ е масова кола.
Дерзайте, вие сте. Изплющете вашите оферти. При нас работата няма да стане.
Поооздрави!
Принципно моят колега би взел до 1200 лева за боядисването със всичко(ако колата е здрава), но няма да се занимава. Проверено и пресметнато. Смята даже и някой възможен лев за тенекеджиски услуги. Пиша, щото ви бях обещал. Убеден съм че знае много добре как се боядисва, даже доста по - добре от повечето гении тук, та знае какво говори. Колите които той е боядисвал, ви пожелавам да ги видите на снимки. Жокер: БМВ е масова кола.
Поооздрави!
Последна промяна D3BEP на 04 Яну 2008, 18:54, променена общо 1 път
D3BEP написа:Не мога да отговарям за другите философи, братле. Единствено за мен. И тебе. Ако ние с тебе сме много, много сме. Ти въоще ако помня правилно влезе в тоя форум заради философски теми.
Тъй. Аз направих каквото направих, казах каквото има да казвам. Ако искате и вие си спускайте вашите оферти към колегата.
Добре бе,D3BEP,не ти ли омръзна да се заяждаш с всеки втори.Всеки си има право на мнение и хиляда поста да се напишат всеки ще си държи на неговото.Нямам намерение да пускам каквито и били оферти.Но който ми каже ,че за 1200 лева от които 600 са материали ще разглоби цялата кола ще я изтърка,пръсне с основа и пак изтърка боядиса,лакира и след това полира ,и няма шашма не вярвам.Ако твоя приятел го прави това всичкото както трябва му свалям шапка и му кажи ,че не си цени труда.Ако колата не се разглобва а се пръска само около вратите и коша за тая цена ОК.

- koleto_78
- младши ентусиаст
-
- Кара: E61 530dA '04
- chocho
- crash tester
-
- Кара: F07 530
аз затова и си мълча поради тази проста причина че всеки си има мнение но съм напълно съгласен с горните 2 поста това скъпо платена занимавка и ако се свалят всички уплатнения, дръжки, лайсни, брони стопове мигачи и те такива а силно се съмнявам че труда се цени.А и тука ги има такива за кам 800-900 лева ти праят ама само търват на водна
книжат и и пръскат и си готов аз на това не му викам работа а подигравка с клиента или вземаш доста пари и знаеш за какво ги искаш или си сереш върху името и имиджа си и караш като тези които казах.
И според мене няма смисъл да се продължава с тези приказки кое как и тъй подобни поради простата причина, че различен град различна цена
айде здраве да е не сме тука да се караме и да спорим а да обменяме опит нали поправете ме ако греша

И според мене няма смисъл да се продължава с тези приказки кое как и тъй подобни поради простата причина, че различен град различна цена

D3BEP написа:Само че нека да ви обясня простата разлика.
Аз предлагам нещо което евентуално да е от помощ на човека.
Също така обясних какво се предлага на мен и как е сметнато.
Вие, всичките собственици на гаражи ми се изплющяхте един през друг отгоре да хулите моите насоки, а не да му дадете ваши.
И да обяснявате, че предложението е такова щото моят човек не може да боядисва. И евентуално краде.
Причината да хулите е ясна и на децата.
И сега ми обяснявате принципите на колегиалност в темите. Що не се спрете?
Що се отнася за другото, всичките си гаражи да съберете, едва ли ще откриете един бояджия равен на това момче.
Да ви покажа негови коли, боядисвани. Вие сигурно всъщност сте ги виждали... Едва ли в страната има твърде много Бентлита Континентал и други подобни марки и модели. Според вас те дали стават с лак за нокти? Ае да не говоря повече.
Но е нормално, че избягва да боядисва баби в тоя случай.
И въпреки това аз вече каквото казах на Кобрата, казах. На лична. Тая тема е плювалня, дано го разбирате.
Некой да ти е казал ,че пича не боядисва качествено?Казах ти,ако това момче я върши качествено тая работа за тия пари му свалям шапка,ама с тия бентлита където ми ги редиш отгоре за 1200 кинта смяна на цвета ще не изхвърли като мръсни котета от сервиза.Но ако пича не работи за някой и си е оборудвал сам сервиза ще му е доста трудно на тези разценки.

- bawarka
- Красива и екстремна
-
- Кара: bmw 328
GVT написа:bawarka написа:По принцип металика се нанася по трудно и вероятността да се изложат бояджиите е по-голяма,....!
![]()
Стига бе,какво му е по-трудното.много пъти съм го казвал,изпобзвайте качествени материали,кит,основи ,бои,пасти,.....
Не бих искала да влизам в спора, не съм компетентна по този въпрос.
Но доколкото разбрах(преди да боядисам колата), металика се нанася на повече слоеве и определено е по-сложна операция.
Определено не ми се рискуваше...нито познавам хора в бранша, нито мога да имам вяра на "разказвачи" - този бояджия колко бил добър, а онзи бил кофти.
Предпочетох акрилна - Шварц 2, която наистина е уникална .
Но определено за 1000лв, си трябва голям късмет , за да видиш колата си в добър вид

D3BEP написа:тия бентлита където ми ги редиш отгоре за 1200 кинта смяна на цвета
Че кой ти е казал че бентлито се боядисва за 1200 кинта бе приятел![]()
Ти твоят таралясник за бентли ли го мислиш?
Както и да е, не ми се обяснява подробно историята.
Да. Не може да боядисва. Лъже с цената и краде от клиентите.
Металик по принцип се нанася по - трудно от блажна боя.
А ако някой заключи темата - най - правилно. 3 страници само глупости. Помагате на мен да разбера истината за живота.
D3BEP не се обиждай бате но си пълен кретен,сутрин мразиш себе си а след обед целия свят.Тъп и упорит.Пак те питам къде съм писал ,че човека не може да боядисва.Може и совалката на НАСА да е боядисвал,няма значение.А истината за живота никога няма да я разбереш,бъди сигурен.

Айде заключвайте.

- chocho
- crash tester
-
- Кара: F07 530
GVT написа:D3BEP написа:тия бентлита където ми ги редиш отгоре за 1200 кинта смяна на цвета
Че кой ти е казал че бентлито се боядисва за 1200 кинта бе приятел![]()
Ти твоят таралясник за бентли ли го мислиш?
Както и да е, не ми се обяснява подробно историята.
Да. Не може да боядисва. Лъже с цената и краде от клиентите.
Металик по принцип се нанася по - трудно от блажна боя.
А ако някой заключи темата - най - правилно. 3 страници само глупости. Помагате на мен да разбера истината за живота.
D3BEP не се обиждай бате но си пълен кретен,сутрин мразиш себе си а след обед целия свят.Тъп и упорит.Пак те питам къде съм писал ,че човека не може да боядисва.Може и совалката на НАСА да е боядисвал,няма значение.А истината за живота никога няма да я разбереш,бъди сигурен.![]()
Айде заключвайте.
Аве батка аз за какво млъкнах?Има една приказка, че по умният премълчава а глупавият си продалжава да спори или нещо от този род беше

П.С.И наистина е време някой да я заключе тази тема че няма край простотията на някой хора
- D3BEP
- старши ентусиаст
-
GVT написа:D3BEP не се обиждай бате но си пълен кретен,сутрин мразиш себе си а след обед целия свят.Тъп и упорит.Пак те питам къде съм писал ,че човека не може да боядисва.Може и совалката на НАСА да е боядисвал,няма значение.А истината за живота никога няма да я разбереш,бъди сигурен.![]()
Айде заключвайте.
След като 4 калпака скачате като наплюти гарги и защитавате заедно тъпа, неосмислена и тотално сбъркана теза като тази, че "такъв вариант е невъзможно да има"(т.е. вие на мен ще ми кажете какво съм уговорил аз за моята кола), нямам причина да ви деля на дребно и всяка думичка да отъждествявам с отделен индивид. Ти не си бил казал че човекът не можел да боядисва. Другият пък не бил казал, че металикът се боядисвал трудно. Последният пък не бил казал, че човекът краде. Еми аз да не говоря с вас тогава. Аз защитавам правотата на МОИТЕ думи, а не чувството ви за самоличност и самосъхранение.
Проблема не е в това какво не сте казали.
Проблема е че всички изсипахте по някоя простотия в изграждането на тая безумна и манипулативна теза, от която в общи линии се разбира, че
1. Щом е евтино, е крадено и с лошо качество
2. Вероятно цялата ситуация е лъжа
3. Определено става въпрос за калпав майстор
4. Нямат си и идея как се боядисва.
И в общи линии това е всичко, което направихте. От поне 3 страници ви призовавам ДА СПРЕТЕ ДА СЕ ЗАНИМАВАТЕ С МЕН И ДА КОМЕНТИРАТЕ СЛУЧАЯ, ДА СИ ПРОЧЕТЕТЕ ТЕМАТА И ДА ПОМОГНЕТЕ НА ЧОВЕКА, АКО МОЖЕТЕ.
Ма ни ви е интересно така, нали, пак с мен и моя случай се занимавате.
Само не мога да разбера: що и като ви казах, че няма да стане и е фалшива тревога пак не ви минават хемороидите и не си сядате на гъза? Преди 20 поста съм написал, че човекът не иска да вземе кола.
Понеже съм тъп, предполагам причината. И тя е да ме издразните повече с приказките си за да се изложа сам.
Нали?
Няма да имате тоз късмет.
Последна промяна D3BEP на 04 Яну 2008, 19:28, променена общо 1 път
- D3BEP
- старши ентусиаст
-
Както вече казах:
Поооздрави!
Имате цяла тема с
Поооздрави!
Бъдете здрави, боядисвайте си в полунезаконните и извън всякакви изисквания гаражчета на монополни цени и бързайте да унищожите всеки потенциален конкурент, даже и ако не знаете каква е работата. На умен човек това, което казах, щеше да е от полза. На вас, колги бояджии, позволете да проявя съмнение в ползата.
Ние, тъпите кретени напускаме темата. Не знаехме, че в bmwpower-bg съществува такъв строг монопол на бояджийски услуги.
Мисля обаче, че и на тези бояджийковци им идва времето.
Поооздрави!
Поооздрави!
Имате цяла тема с
Поооздрави!
Бъдете здрави, боядисвайте си в полунезаконните и извън всякакви изисквания гаражчета на монополни цени и бързайте да унищожите всеки потенциален конкурент, даже и ако не знаете каква е работата. На умен човек това, което казах, щеше да е от полза. На вас, колги бояджии, позволете да проявя съмнение в ползата.
Ние, тъпите кретени напускаме темата. Не знаехме, че в bmwpower-bg съществува такъв строг монопол на бояджийски услуги.
Мисля обаче, че и на тези бояджийковци им идва времето.
Поооздрави!
- gedoreto
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E21 320; E30 320cabrio; E39 525; X5
- Мечтае да кара: E30 M3
71 мнения
• Страница 4 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5