E36 Вярно ли е ?

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: м50б20

Мнение от Deadgame » 23 Ное 2007, 18:14

С BMW няма как да ти е пален джона :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e46 320i а вече и 320d с пакет ;)
Мечтае да кара: M3

Мнение от govedarov » 23 Ное 2007, 19:02

Защо да не може бре ;) Може да му сложа метан ;) Зимам си една 320 ка слагам и метан и пак ще върви ;)

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от bate raiko » 23 Ное 2007, 19:58

Е сега стана страшно, отиваме към вечната тема бензин vs дизел и последващите разгорещени мнения на заклетите фенове на двете горива :lol: :lol: !!
Tuomas, лично мнение - карам малко, в този смисъл харчлъка на колите ми не ме е притеснявал никога и съответно никога не съм бил привърженик на дизела.
Проблемът при дизелите е, че и навън хората ги карат много, ама много, и тук идват на страховити пробези... по-разбиращи от мене са ми казвали - дизел, ама да е до пет годишен автомобил...
В работата караме едно Пежо 206 ХашДеИ мотор и честно казано, тая колица изтри изцяло съмненията ми в дизела - върви като хала, забравяме кога и сипваме нафта....абе пушка отвсякъде. Малката подробност е, че е още на 60 000 км. / сигурни, щото е купена нова от Франс Ауто-то /......ще ми е интересно да я покарам като стигне 150 0000....дали ще е същата струна :roll: :roll: ??
Също така аз лично бих отбягвал всякакъв автомобил с турбина, независимо дали става въпрос за бензин или дизел - турбините са тънка работа и не прощават пропуски в обслужването си...Пак уточнявам, че говорим за автомобили в зряла възраст 8) и поне на 150 000 км. пробег / а вероятно и на доста повече /.
В крайна сметка каквото и да избереш, трябва да си предварително убеден, че това е твоята кола, за да не се кахъриш след половин година - абе аз защо взех това, а не онова.....Поздрави!!!!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от govedarov » 26 Ное 2007, 21:28

Тука чакам баща ми да вземе едни пари и до нова година треба да съм станал пълноправен член на сектатааааааа ;) неска кат ми каза , че до нова година треба да земем красавицата направо не мога да си намера место от кеф :)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от miro20 » 26 Ное 2007, 21:51

бате райко е прав. и аз се бях наточил на дизел... ама...
и с просто око човек и сам може да се разубеди, като види какво е състоянието на тукашните дизели дето само те си знаят километрите.
новото си е ново , ама и парите са си пари.
затова сега съм с 318и и ми покрива гъдела и нуждите за сега :)
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от govedarov » 07 Дек 2007, 23:11

Леле като гледам колко теми има за проблеми в раздела на е36 и то все различни вече не съм толкова сигурен , че искам такава кола ? Това реално ли е ? Много ли се чупат тези бмв та ? Аз съм останал с впечатление , че са много здрави коли ? Като вървене са ми фаворит ама не искам да съжалявам после :(

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от bate raiko » 07 Дек 2007, 23:42

Туомас, здрасти!! Нема да се пуашиш :lol: , ако ти прави впечатление, проблемите на повечето колеги могат да се "комплектоват" в три-четири групи, макар че от време на време има и по някой по- екзотичен :lol: :lol: ... Няма автомобил, който да не прави проблеми, дето се казва - човек фира дава, та колата ли няма да се развали....Също така караме доста стари автомобили / за съжаление /- просто няма как да не дават ядове.....Не подхождай по този начин кам бъдещата си придобивка - старите хора казват да не мислиш за лошото, че то ще вземе да дойде ;) ;) . Просто като се спреш на нещо определено - закарай го при добри специалисти да го погледнат, подмени основните и проблемните консумативи и си карай спокойно колата....Тая тема е безкрайна, но мога да ти кажа, че в крайна сметка покупката на стар автомобил си е живо тото. Първият си автомобил го купих през 1998г. Мои приятели докараха въпросното Ауди 80 - 88г., автоматик, пред блока ми в 9.00 вечерта в края на октомври,т.е. почти пълна тъмница. Не посмях да карам колата, а се возих на задната седалка с жена ми от Младост 1 по Цариградско, кръгом на Горубляне и пак пред блока. Викам - жена, харесва ли ти. Булята вика - арна е!! На другия ден платих на човека 9 500лв. пак без да видя колата - същата беше със швейцарски номера на паркинг в Младост 4. Видях я на светло чак като тръгнах за КАТ. Е, приятелю, въпросното ауди го търкалях пет години и освен една ламбда сонда и един лагер на лява главина нищичко не ми е направило проблем. Второто си Ауди купих по обява в МобилеБГ, беше карано 3 години в България и преди да броя на човека 11 000лв. го карах точно 150 метра. За трите години притежание нищичко не се обади и при този автомобил......Третият път обаче късметът ми беше ужасен - едно А3, което за месец успя да ми стопи живота поне с пет години :confused: :confused: :twisted: . Радостното е, че продавача докара страхотното компотче, с което съм в момента 8) и се отървах от тоя ужас............Та затова ти казвам, че в крайна сметка покупката на автомобил на тези години - 7, 10 и нагоре, си е жива лотария. Поздрави и ти желая искрено да удариш джакпота!!!!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Le Transporteur » 07 Дек 2007, 23:44

Tuomas написа:Леле като гледам колко теми има за проблеми в раздела на е36 и то все различни вече не съм толкова сигурен , че искам такава кола ? Това реално ли е ? Много ли се чупат тези бмв та ? Аз съм останал с впечатление , че са много здрави коли ? Като вървене са ми фаворит ама не искам да съжалявам после :(

Еми да, ти си объркал подфорума, сигурно си младо момче, не се занивамай с 15 годишни възкръснали "италианки", ето ти верния път и дано всички повлечем крак след теб. 8) .. :arrow: http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewforum.php?f=40
"Башак": ...еее БМВ караш, а ти е скъпо!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от govedarov » 08 Дек 2007, 0:31

Охоо за там не мога да се класирам финансово колега ;) bate raiko благодаря ти за съветите - ще гледам до нова година да взема колата и тогава ще пиша ;)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Bmw x5 4.4
Мечтае да кара: Муха

Мнение от ditko1 » 08 Дек 2007, 2:57

с тоя дизел дето е по скъп от бензина незнам как ще ти е по пълен джоба :mhihi:
Изображение

Потребител
Аватар

Re:

Мнение от bavareca13 » 13 Окт 2009, 20:58

pimienta M3 написа:Моля направете си първо справка на мненията и тогава ги изказвайте :) http://catalog.auto.ru/catalog/cars/bmw/3er/

103 киловата колко са според теб?
Bензин Mасло Wода

ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: E38
Детайли за колата: Седан , 1993 , 1.6 I , М40

Re: E36 Вярно ли е ?

Мнение от jakson » 13 Окт 2009, 21:19

Колега ето ти този линк : http://cars.radosi.com/index.php?a=12&b ... d_name=BMW В него можеш да видиш всякакви характеристики на колите вкл. разхода . Виж и си прецени сам кое ти е наи-изгодно !

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: F11 535d, E84 2.3d

Re: E36 Вярно ли е ?

Мнение от vld » 13 Окт 2009, 21:21

Пичове гледайте датите на последните постинги!
Темата е на повече от две години ;)
Изображение

Предишна

Назад към E36