4иста4ки
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
66 мнения
• Страница 4 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
E36 sedan шофьорска 53см, пасажерска 51см
Е36 coupe шофьорска 53см, пасажерска 51см
E36 touring шофьорска 53см, пасажерска 51см, задна врата 38см
Е36 compact шофьорска 51см, пасажерска 51см, задна врата 45см
Е36 coupe шофьорска 53см, пасажерска 51см
E36 touring шофьорска 53см, пасажерска 51см, задна врата 38см
Е36 compact шофьорска 51см, пасажерска 51см, задна врата 45см
Последна промяна Stanchev на 25 Окт 2007, 8:28, променена общо 1 път

- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Ае моите Valeo ми се струва, че са различни... сигура не са 2х53 или 2х51... трябва да ги видя... а ги купувах комплект 

- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
- martoto
- младши ентусиаст
-
- Кара: от грешната страна
Аз пък си взех комплект Champion за Е36 - двете чистачки с различна дължина и шофьорската с пластмасов спойлер. Проблема е, че малко след като ги сложих при движение се закачиха една за друга и станаха на осмици. Та в крайна сметка им използвах само перата - добре че не бях хвърлил старите.
Иначе съм пробвал различни марки и съм признал Champion като качество на материала на перата - перфектни са и изкарват много време. Жалко, че тия нещо излязоха неоразмерени. А чистачки за 5лв са 100% боклук. Аз лично не бих подценил избора на чистачките. Всички знаете какво е да караш нощем, да ръми леко и чистачките ти да мажат.
Иначе съм пробвал различни марки и съм признал Champion като качество на материала на перата - перфектни са и изкарват много време. Жалко, че тия нещо излязоха неоразмерени. А чистачки за 5лв са 100% боклук. Аз лично не бих подценил избора на чистачките. Всички знаете какво е да караш нощем, да ръми леко и чистачките ти да мажат.

martoto написа:Аз пък си взех комплект Champion за Е36 - двете чистачки с различна дължина и шофьорската с пластмасов спойлер. Проблема е, че малко след като ги сложих при движение се закачиха една за друга и станаха на осмици. Та в крайна сметка им използвах само перата - добре че не бях хвърлил старите.
Аз също си карах старата кола с Чемпиън и изкараха 4 години

_!_
- zodiak
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e36/e39
- Мечтае да кара: през просото
Като взех купето и го сервизирах, след това нов акумулатор и нови чистачки. Шампион 20 и няколко лева по към 30.
много съм доволен от тях - рендето го карах с такива 2-3-4 години (не помня) не мръднаха.
И като пресметнеш даже и за 2 години 30 кинта и мирна глава е за предпочитане пред 5-6лв и да ги сменяш на 2-3 месеца. А не мерси.
много съм доволен от тях - рендето го карах с такива 2-3-4 години (не помня) не мръднаха.
И като пресметнеш даже и за 2 години 30 кинта и мирна глава е за предпочитане пред 5-6лв и да ги сменяш на 2-3 месеца. А не мерси.
Чрез светло пиво, към светло бъдеще
tsb_bg написа:barty написа:Вчера купих от Била 2бр. за 3.99лв /52см./ и днес ще ги сложа. Честно казано не очаквам чудеса
За зимата се ще са добри
А иначе ако по магазините за авточасти и аксесоари почнат да продават мръвки и зеленчуци пак не очаквай чудеса

Не се бъзикайте-карате BMW=>безкомпромисни бъдете...
пример:ще те засипе с кал някой тир-какво правиш-чакаш да се поразмаже, а през това време караш на автопилот с чистачки за 3.99 и 30 лв.спестени в джоба от тях?
- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
- aisikterix
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: самолет с педали
- Детайли за колата: BMW E 36 coupe 316i M43
Не винаги скъпото е хубаво щото е наводнен пазара с ментарки а парите са си пари .Дадох близо 60 кинта за чистачки и то маркови ама се оказаха "ФЕИК " месец по късно влезнах в един магазин в който се продават евтини авточасти май беше за некаква крушка и видех чистачки и то българси мисля.Поразприказвахме се за тех и тя каза ше на гърба им пише че стават за БМВ. взех си два комплекта едните 51 другите 53 см,щото знам че са различни и си ги окомплектовах по одделно.Сложих ги и си мислех че ше врърнат два пъти и до там но се оказа че на сухо събират ии праха по стъклото.Ебати случката а ? сега си карам с тех и в това дъждовно време са супер.
не е платена реклама щото и марката вече не се сещам
не е платена реклама щото и марката вече не се сещам
66 мнения
• Страница 4 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5