Проблем с ел. стъклата
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
- Herman
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW e36 320I
- Мечтае да кара: BMW e92 M3
И аз съм с горе-долу такъв проблем, като се опитам да свалям джама от страната на шофиора понякога не ще и треа да лашна врата 1-2 пъти и я се опраи, кога си иска си работи понякога ми стига и по-средата и толкова и треа пак по български да лашкам а и понякога си работи как си требва от кво може да е тва а джама от пътническата страна си се сваля от раз ... 

- Herman
- кандидат ентусиаст
-
надали е кабел или букса еи ся се връшам от колата та случката е тая слизам аз да мажа с парафин уплатненията мазах там кво правих и викам да "раздвижа" малко джама да видя дали има ефект и след 3-4 ход на долу на горе зацепна ... и като натисна да се дига се чува само едно "цък" (се едно джама ти е до долу свален ама ти продължаваш да натискаш копето за "сваляне") от вратата идва лашках,удрях псувах най-накрая седнах и зачака и през тва време музика си слушах и през 5 мин пробвам дали ше се опраи ... минаха 20-30 мин и тръгна джама ама не за дълго напраи 1-2 хода и зацепи по средата и като отварям вратата (купе е мойто) и се сваля как да го кажа "автоматично" но джама си е по средата та пак цъках кво праих след още 10 мин тръгна затворих го до горе и тва беше не го пипах повече .... кажете при кой да отида който е по компетентен от мен че аз съм мноо цапнат в ръцете да го отсрани тоя проблем от София съм по точно кв. Люлин 

- Herman
- кандидат ентусиаст
-
аве аз си мисля че е от компютъра нещо .... надали е по частите защото 1 момент работи 1-момент не а вратата не е мръднала аз си мислех че е нещо от частите в вратата ама нали тва ти казвам неподвижно съм кибичил в колата днес пробвам само с копчето да свалям не барам нищо и по някое време от самосебеси се оправи да кажем че съм ръчкал нещо по неволя съм пипнал и е тръгнало да ама нищо не съм пипал .... 

Колега разбирам те, че си изнервен от ситуацията, но все пак трябва да тръгнеш от някъде.
Моя съвет е да почнеш от по-елементарното
1. провери тоците (прекъснати/окъсени кабели, бушини, букси и т.н.)
2. провери механиката (пласмасовия водач, шините и уплътненията в тях)
Модула за управление го остави за накрая - изключи другите възможности
Иначе само ще гадаеш и ще продължаваш да се нервиш
Успех
Моя съвет е да почнеш от по-елементарното
1. провери тоците (прекъснати/окъсени кабели, бушини, букси и т.н.)
2. провери механиката (пласмасовия водач, шините и уплътненията в тях)
Модула за управление го остави за накрая - изключи другите възможности
Иначе само ще гадаеш и ще продължаваш да се нервиш
Успех

- Herman
- кандидат ентусиаст
-
tsb_bg да те питам да ме насочиш към някой механик който може да ги види тези неща понеже съм от кражока "на мене ръцете ми пречат" и не смея мноо да пипам където не разбирам ... 

- furnata
- ентусиаст
-
- Кара: Е46 sedan
Re: s
krasi_bmw написа:смазвайте редовно гумените уплътнения който водят стъклата и няма да имате проблеми,аз ползвам спрей за гумени уплатнения ,около 6лв на него има снимана кола с отворени врати,...много съм доволен ,на 2месеца пръскам

как ще мажете и пръскате бе:evil: уплатненията на стъклата трябва да са сухи и чисти

п.с.Този спрей е за уплатненията на вратите,а не на стъклата

са
ами този спрей е точно за тази работа ,преди ми се движеха много бавно ,и едната гума ми набираше и стъклото забиваше предния край .единсвения проблем който имам е че не се качва само до горе едното треа да го държа на 1 ва степен на копчето ,
- pakata
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 2005/525D
- Мечтае да кара: Carrera GT
- Детайли за колата: Е61
Май това е масов проблем защото моето рядко но се слу4ва да спече,в смисъл да го затворя о тръгва на горе и се връща и трява малко да го сваля на долу за да се затвори като хората,но не е болка а умиране
- Niki Lauda
- Е36 фен
-
- Кара: каквото има
1Темата е от 2004г.
2При е36 това си нещо нормално мойта беше същата смених първо щипки после ми правиха нещо мо механизма и нещата се оправиха
2При е36 това си нещо нормално мойта беше същата смених първо щипки после ми правиха нещо мо механизма и нещата се оправиха
Niki Lauda
- Herman
- кандидат ентусиаст
-
Niki Lauda написа:1Темата е от 2004г.
къде тва .....
- Herman
- кандидат ентусиаст
-
Аз си oправих проблема с съклата оказа се че са се били износили зъбците на машинката напрао нова зех и се оправиха нещата ... 

Последна промяна Herman на 24 Фев 2008, 10:23, променена общо 1 път