най после си намерих моето BMW!!!!!
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
50 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
sieg написа:nandrolon написа:хм, ще го имам на впредвид
ако отида в дару кар или супер дизел като пари колко ще излезе да го махнат това , защото не искам да пипам аз все още ми е много на сърце
не е там мястото... отиваш в Крафт и слагаш на негово място резонансно гърне... ако ти вземат катализатора, ще ти излезе доста евтино, ако си го вземеш и продадеш ти някъде - може и пари да изкараш, ама не съм сигурен как вървят цените...
Това резонаторно гърне какъв му е смисъла, да се запази геометрията на системата или заради звука. Щото аз съм карал само с тръба, т.е. направо ми нямаше ауспуха и звукът беше доста по- слаб от повечето бензинки със спортни гърнета.
За хубав звук на тдс- а мисля ще стане ако се сложи 63 права тръба без гърне даже.
- turbo
- старши ентусиаст
-
- Кара: МПС-та
- Мечтае да кара: самолет
Точно твоята кола няма ламбда сонда. Не съм сигурен дали има дизел по принцип с точно ламбда или на по-новите се ползва друг принцип за обратна информация към ЕКУ-то от горенето.
Иначе резонаторното гърне е важно за звука на колата и за запазването на скоростта на газовете в изпускателната система.
П.П.: Goldy, мнооооого преди тебе съм на опашката за джантоците.
Иначе резонаторното гърне е важно за звука на колата и за запазването на скоростта на газовете в изпускателната система.
П.П.: Goldy, мнооооого преди тебе съм на опашката за джантоците.

- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
честита печка
и ся последно да махаме ли тея 2 джаджи да дигнем още некои умрел кон или да не ги пипаме да не стане некои фал
и ся последно да махаме ли тея 2 джаджи да дигнем още некои умрел кон или да не ги пипаме да не стане некои фал

- LAST RIDE
- ентусиаст
-
- Кара: дизелaка да пропушва
- Мечтае да кара: НА БАБА ЯГА МЕТЛАТА :D:D
аз вече изолирах ERG клапана и като чели в ниските върви по леко (или си внушавам
) все още си върви колицата такаче смело напред 

Заменям си усилвателя!!
viewtopic.php?f=64&t=228928
коментар:
исках BMW,но татко каза не.......по добре да си взема SUZUKI IGNIS пък и те BMW нестават...
viewtopic.php?f=64&t=228928
коментар:
исках BMW,но татко каза не.......по добре да си взема SUZUKI IGNIS пък и те BMW нестават...

50 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4