Не загрява
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
57 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4
- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
bum_bum написа:BOBSI_BMW написа:нема да се косиш не са мноо скъпи частите аз поне сам сменил всичко...около 30лв. са тампоните на носачите, 35-40лв са шарнирите, накраиниците и те са там някаде това е за един брой...Alexi написа:Аз да чукна на дърво от една година я карам мойта и за таз година съм дал всичко на всичко 300 лв. за ремонти .. напоследак предницата се обажда нещо ,все нямам време да я закарам на майстор..![]()
![]()
![]()
Баси дървото съм изял, аз шарнирите ги плащах на 180лв единия (дълъг, къс и тампона). Лемфьордер май бяха.
Днес я закарах на майстор ,оказа се разбит шарнир само ,но ще ги сменя и от 2те страни..купих си и аз Лемфьордер ,тук са по 40 лв единия
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
- Dimitar
- старши ентусиаст
-
bum_bum написа:Това, че само като те видят с бмв и цените автоматично се покачват с 20- тина процента е едно на ръка)) Но пък се компенсира от това, че повечето от другите шофьори получават пареза щом зад тях се появят двете кръгли фарчета
Много го обичам тоя момент

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
Dimitar написа:bum_bum написа:Това, че само като те видят с бмв и цените автоматично се покачват с 20- тина процента е едно на ръка)) Но пък се компенсира от това, че повечето от другите шофьори получават пареза щом зад тях се появят двете кръгли фарчета
Много го обичам тоя момент![]()
![]()
Приближавам се бързо отзад със запалени всички светлини (фарове, халогени и каквото друго има там...) и оня като ме скива в огледалото и панически се изнася вдясно да направи път на дзверо...
И покрай него бавно и величествено обвита в черни дизелови пушеци минава мойта TDS- ка ръмжаща застрашително с цялата мощ на 1,680 кубиковият си дизелов мотор

Това в рамките на шегата де, положението не е чак толкова лошо

- Терзийски
-
поклонник на E36
-
- Местоположение: София, София, София, София, София, София, София, София, София, София:
- Кара: Mercedes, BMW, Subaro
ама пичове като ходите за части обличате най-старите дрехи който имате спирате колата на 500м.
и се правите на луди..така се пазарува

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
BOBSI_BMW написа:ама пичове като ходите за части обличате най-старите дрехи който имате спирате колата на 500м.![]()
![]()
и се правите на луди..така се пазарува
Ми той нали пита за каква кола са частите, ако ща и на един километър да я спра все тая

Отностно частите
Абе я не си излагайте, намирате си някои сериозен продавач, разбирате се с него, че само от него ще пазарите и веднага искате отстъпка. То иначе не се живее.
Бръм, бръм, бръм.......скръц, скърц, скръц............. ! Бах маааамуу някои да има нови гуми?!?
- ivopicha
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E61 530D
- Мечтае да кара: BMW 760Li
- Детайли за колата: сива, 06.2004 г.
WHY?
Dimitar написа:алооооо - вече сме следващото хилядолетие
Що бе? Аз само така си пазаря и съм доволен, хем ниски цени, хем това което си поръчам. С две думи, и вълкът ЦЯЛ и агнето СИТО.

Бръм, бръм, бръм.......скръц, скърц, скръц............. ! Бах маааамуу някои да има нови гуми?!?
А сега де.
Тука съм сагласен, но все пак защо някой да не възобнови, щом все още не е заключена, значи има какво още да се каже.
Не е лоша идеята иначе, че е от 1 година темата. Тук си понасям заяждането мъжки.
ПРИЗНАВАМ СИ, ЧЕ НЕ ПОГЛЕДНАХ. МОЛЯ УБИИТЕ МЕ С КАМЪНИ И ВСИЧКИ СИ НАПРАВЕТЕ ГАВРА С ТРУПА МИ.

ПРИЗНАВАМ СИ, ЧЕ НЕ ПОГЛЕДНАХ. МОЛЯ УБИИТЕ МЕ С КАМЪНИ И ВСИЧКИ СИ НАПРАВЕТЕ ГАВРА С ТРУПА МИ.
57 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4