M40 Двигател колко може да издържи ?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
64 мнения
• Страница 4 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
- Mr.President
- младши ентусиаст
-
Бахти якия Valvoline ... Преди малко си карах из града спокойно и един пияндурник ми връхлетя отгоре със спирачки зад мен и се стреснах и погледнах и гледам някакъв тъп сеат толедо ли е моледо ли е малага ли е ибиса ли е не знам ама след това искаше да ме изпревари ама нали се сещате кога ще ме изпревари
ръгнах 2-ра едва когато ме настигаше и като настъпах по един баир сеата му стана лошо и накрая дойде мойта пресечка и дадох най-културно мигач да си завивам и го оставих да си троши главата и гледам засилил се яко след това и подскача по дупките и ще си потроши колата заради това, че му стана лошо от BMW и малко оставаше да се блъсни в оградата явно беше наистина пиян и след това натоварване във 4-5 хиляди оборота пак не тракаха повдигачи и не слушах онзи дизел, когато карах с онова менте Арала. Затова препоръчвам ви, ако вземате Valvoline да е с гарантиран произход, защото наистина има ментета до колкото разбрах от много хора. Аз лично си сипах от наливното, което пред мен ми го показа и казаха, че идва от митницата директно от Холандия, смятам че това ви говори достатъчно
Попаднеш ли на хубав Valvoline Maxlife 10W40 наистина си стува парите.. 10.90 лв. за литър и двигателя си промени звъка коренно и при студен старт пали без да се замисля както преди
За тоя Сезон е подходящо това масло..

Попаднеш ли на хубав Valvoline Maxlife 10W40 наистина си стува парите.. 10.90 лв. за литър и двигателя си промени звъка коренно и при студен старт пали без да се замисля както преди

кобилици
като гледам чертежчето от ръководството виждам:стержена на клапана,повдигача и разпр.вал(който работи директно върху повдигача).Въпроса ми е къде са кобилиците?
Re: кобилици
rplamen написа:като гледам чертежчето от ръководството виждам:стержена на клапана,повдигача и разпр.вал(който работи директно върху повдигача).Въпроса ми е къде са кобилиците?
явно гледаш на м42 или м50 , намери на м40, м43 (с 8 клапана)

- Mr.President
- младши ентусиаст
-
На 2-ра с 80 km/h и 6000 оборота някъде и малко над тях ми удря прекъсвача, нормално ли е за 316-ка с тракащи повдигачи?
- Se7ven
- ентусиаст
-
- Кара: BMW X5, Е60, Е30
- Мечтае да кара: с талон
- Детайли за колата: БМВ
Да нормално е ще земе да става ненормално след още някои километър като земе да не влизаш в червения сектор.
- Svetlio.Angelov
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е39 528i
- Мечтае да кара: M6
- Детайли за колата: Light travels faster than sound. This is why some people appear bright until you hear them speak
Нека да споделя и моя опит: Имах м40 и същата болест ме споходи... какви ли не добавки, какви ли не масла.... докато не смених 8-те повдигача не се оправи и това си е..., но после имах един Passat-oр 1,8 20 винтилчета, който ми направи същия номер. при него обаче налях 2 тубички от една добавка, която взех от ОМВ - и гадината замлъкна - е не завинаги
, просто тракането спря. Извод - ако се улови в началото, някои добавки помагат - на мен ми помогна добавка от около 10-12 лв. - Помня, че беше много, ама много гъста - като студен мед и беше от прозрачно шишенце.
Това е!

Това е!
- mitak_88
- младши ентусиаст
-
за мен това са някакви глупости...но не съм такъв разбирач за това да кажат спецовете...но си мисля че е ...

- Митко Ганчев
- старши ентусиаст
-
- laviatan
- старши ентусиаст
-
- Кара: Всичко що е BMW , баничарки
- Мечтае да кара: M1

64 мнения
• Страница 4 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5