Новата ми придобивка
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Re: Новата ми придобивка
titto написа:Ууу, хубавец!
Честито, колега!Със здраве да си я караш и да махнеш ///M3-то отзад, че да ги ядосваш по светофарите с това готино седанче!![]()

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- rve
- ///Мтусиаст
-
- Кара: ///М3 и още нещо
Честито и много безаварийни!
Пожелавам ти само десен педал и ляв мигач
Между другото не знам защо си я пуснал в Извън темата, защото си има раздел в който ще е баш по темата. Мисля, че няма друг седан сред Е36 М3-ките във форума.
Пожелавам ти само десен педал и ляв мигач

- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
Честита да ти е! Много газ да раздаваш по сфетофарите и внимавай, че съм чувал че 6-степенната скоростна кутия е по-слаба
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
Честито и от мен! Страхотен автомобил, отличен избор.
make bitches make me sandwiches!!!
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Абе Танасе,ама много арна колица си зел бре

Само гледай следващата тема да не е "До каква скорост снима камерата за скорост и възможно ли е да ме е заснела,докато карах на 1 ва със 290 км/ч"

Само гледай следващата тема да не е "До каква скорост снима камерата за скорост и възможно ли е да ме е заснела,докато карах на 1 ва със 290 км/ч"

Е.Димитров написа:Абе Танасе,ама много арна колица си зел бре![]()
Според капацитетите от Top Gear 270 км/ч стигат, за да не те хване камерата, независимо на коя скорост

- Манчев73
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е34-столичанка в повече
Alex 320i Cabrio написа:Веселин|Василев написа:Емблемата М3 си остава задължително! Те тия с 316-ките се чудят как да налепят М3 и пакети да слагат, а аз ще махам, няма как![]()
Иначе по колата са сменили почти всичко, окачването е бетон и е с оригинални части, масло трябва да сменям на двигателя предполагам 10/60 и на скоростите и имам един синхронизатор да сменя. Трябва да сменя и радиаторчето на климатика, че е спукано и да си оправя километража, че кога си иска отчита. Общо взето това са ремонтите по колата. Иначе за вървеж просто нямам думи, може би е така, защото за първи път карам М3, сукането е много яко дори и на 3-та скорост. 6 степенна скоростна кутия е и решихме да я изцедим до края да видим колко може........е 270 ги вдигна и вече пътя ми беше точка и не посмях повече, но имаше на къде. Разхода на гориво мисля да не го коментираме като е в лютеницата, но при спокойно каране на 6-та
ми даде 10-11 л/100км
Общо взето е уникална кола и съм на върха на щастието......като сбъдната мечта е
По късно ще кача снимки на интериора.
Честита да ти е!
Не и слагай спойлер. Няма нужда от него и на седан някак си не ми стои добре.
При 120км/ч би трябвало да ти гори около 9л/100км - Е46 М3 дава 8.3л/100км от София до Пловдив при тая скорост на темпомат. Ако си видял 270км/ч на километража може би е с махнат ограничител, но трябва да пробваш пак - ако отидеш на 280, със сигурност няма![]()
Аз бих и сложил лепенка "Газ"
Направо да и сложи надпис "Въглища".....
Да и се радваш дълги години колега

- Daniel6565
- Потребител
-
- Кара: '96 E36 320i
Честито, колега! Желая ти много безаварийни километри! 

- Веселин|Василев
- М3 Пристрастен
-
- Кара: E38 735i
Ето една интериорна снимка! Малко ми липсват стелките, ма ще си купя нови

Живота е прекалено кратък за лоша музика, грозни жени, бавни коли и проблемни връзки!!!
- Веселин|Василев
- М3 Пристрастен
-
Е.Димитров написа:Абе Танасе,ама много арна колица си зел бре![]()
Гле са Жуца

rve написа:Между другото не знам защо си я пуснал в Извън темата, защото си има раздел в който ще е баш по темата. Мисля, че няма друг седан сред Е36 М3-ките във форума.
Ми нека модераторите ако са така добри да правят нов раздел за моята машина

Живота е прекалено кратък за лоша музика, грозни жени, бавни коли и проблемни връзки!!!
- Манчев73
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е34-столичанка в повече
Веселин|Василев написа:Е.Димитров написа:Абе Танасе,ама много арна колица си зел бре![]()
Гле са Жуцаако дигаше 290 на пРъва чех да те воза, за да ти се смеят сички на физиономията като включа 6-та и те снима кониката на пътя.
rve написа:Между другото не знам защо си я пуснал в Извън темата, защото си има раздел в който ще е баш по темата. Мисля, че няма друг седан сред Е36 М3-ките във форума.
Ми нека модераторите ако са така добри да правят нов раздел за моята машинаАко сметнат за необходимо нека я преместят.
твоята машина заслужава нов форум

- Nickelback
- старши ентусиаст
-
- Кара: BigBlockV8
- Мечтае да кара: бангия с предно
- Детайли за колата: Hemi 370 cu. in.
Колега, имаш ли забележки към обръщането на дирекцията, че има майстори дето си оставят ръцете
Всичко точно ли е?
Изглежда, че е пазена кола и не е карана много, ако съдим по салона, не е износен

Изглежда, че е пазена кола и не е карана много, ако съдим по салона, не е износен

"За тЕя пари има Е-шеесе" - форумна пословица.
Лето две и седемнаесто.
- zxsport
-
Веселин|Василев написа:Емблемата М3 си остава задължително! Те тия с 316-ките се чудят как да налепят М3 и пакети да слагат, а аз ще махам, няма как![]()
Иначе по колата са сменили почти всичко, окачването е бетон и е с оригинални части, масло трябва да сменям на двигателя предполагам 10/60 и на скоростите и имам един синхронизатор да сменя. Трябва да сменя и радиаторчето на климатика, че е спукано и да си оправя километража, че кога си иска отчита. Общо взето това са ремонтите по колата. Иначе за вървеж просто нямам думи, може би е така, защото за първи път карам М3, сукането е много яко дори и на 3-та скорост. 6 степенна скоростна кутия е и решихме да я изцедим до края да видим колко може........е 270 ги вдигна и вече пътя ми беше точка и не посмях повече, но имаше на къде. Разхода на гориво мисля да не го коментираме като е в лютеницата, но при спокойно каране на 6-та
ми даде 10-11 л/100км
Общо взето е уникална кола и съм на върха на щастието......като сбъдната мечта е
По късно ще кача снимки на интериора.
Честито ти ортак на джоба

- Веселин|Василев
- М3 Пристрастен
-
Nickelback написа:Колега, имаш ли забележки към обръщането на дирекцията, че има майстори дето си оставят ръцетеВсичко точно ли е?
Нямам база за сравнение, но като цяло няма тропане и някакво гадно побългаряване по таблото.
- ylaine
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: дизели
- Мечтае да кара: по хубави пътища
- Детайли за колата: прави фокуси
Честито колега
Дано все повече такива теми да има!

Дано все повече такива теми да има!