Новата ми придобивка

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Re: Новата ми придобивка

Мнение от Bogat-Beden » 13 Юли 2012, 13:20

titto написа:Ууу, хубавец!
Честито, колега!Със здраве да си я караш и да махнеш ///M3-то отзад, че да ги ядосваш по светофарите с това готино седанче! :D :yes:

:yes:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

///Мтусиаст
Аватар
Кара: ///М3 и още нещо

Мнение от rve » 13 Юли 2012, 16:29

Честито и много безаварийни!

Пожелавам ти само десен педал и ляв мигач :driving: Между другото не знам защо си я пуснал в Извън темата, защото си има раздел в който ще е баш по темата. Мисля, че няма друг седан сред Е36 М3-ките във форума.

Дон Кроки
Аватар
Кара: и се усмихва :)
Мечтае да кара: със сина ми :)
Детайли за колата: С всички възможни екстри.

Мнение от Kroki » 13 Юли 2012, 16:53

Честита да ти е! Много газ да раздаваш по сфетофарите и внимавай, че съм чувал че 6-степенната скоростна кутия е по-слаба
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d

drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки не :lol: Както аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от SASquach » 13 Юли 2012, 17:29

Честито и от мен! Страхотен автомобил, отличен избор.
make bitches make me sandwiches!!!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 13 Юли 2012, 17:40

Абе Танасе,ама много арна колица си зел бре :mhihi: :bchug:
Само гледай следващата тема да не е "До каква скорост снима камерата за скорост и възможно ли е да ме е заснела,докато карах на 1 ва със 290 км/ч" :mhihi:

Потребител
Аватар

Мнение от Hades_ » 13 Юли 2012, 18:29

Е.Димитров написа:Абе Танасе,ама много арна колица си зел бре :mhihi: :bchug:
Само гледай следващата тема да не е "До каква скорост снима камерата за скорост и възможно ли е да ме е заснела,докато карах на 1 ва със 290 км/ч" :mhihi:

Според капацитетите от Top Gear 270 км/ч стигат, за да не те хване камерата, независимо на коя скорост :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е34-столичанка в повече

Мнение от Манчев73 » 13 Юли 2012, 18:59

Alex 320i Cabrio написа:
Веселин|Василев написа:Емблемата М3 си остава задължително! Те тия с 316-ките се чудят как да налепят М3 и пакети да слагат, а аз ще махам, няма как ;)
Иначе по колата са сменили почти всичко, окачването е бетон и е с оригинални части, масло трябва да сменям на двигателя предполагам 10/60 и на скоростите и имам един синхронизатор да сменя. Трябва да сменя и радиаторчето на климатика, че е спукано и да си оправя километража, че кога си иска отчита. Общо взето това са ремонтите по колата. Иначе за вървеж просто нямам думи, може би е така, защото за първи път карам М3, сукането е много яко дори и на 3-та скорост :driving: . 6 степенна скоростна кутия е и решихме да я изцедим до края да видим колко може........е 270 ги вдигна и вече пътя ми беше точка и не посмях повече, но имаше на къде. Разхода на гориво мисля да не го коментираме като е в лютеницата, но при спокойно каране на 6-та 8) ми даде 10-11 л/100км :roll: Общо взето е уникална кола и съм на върха на щастието......като сбъдната мечта е :) По късно ще кача снимки на интериора.

Честита да ти е!

Не и слагай спойлер. Няма нужда от него и на седан някак си не ми стои добре.

При 120км/ч би трябвало да ти гори около 9л/100км - Е46 М3 дава 8.3л/100км от София до Пловдив при тая скорост на темпомат. Ако си видял 270км/ч на километража може би е с махнат ограничител, но трябва да пробваш пак - ако отидеш на 280, със сигурност няма :ok:

Аз бих и сложил лепенка "Газ" :mhihi:

Направо да и сложи надпис "Въглища".....
Да и се радваш дълги години колега :winky: :driving:
Изображение

Потребител
Аватар
Кара: '96 E36 320i

Мнение от Daniel6565 » 13 Юли 2012, 19:08

Честито, колега! Желая ти много безаварийни километри! :driving:

М3 Пристрастен
Аватар
Кара: E38 735i

Мнение от Веселин|Василев » 13 Юли 2012, 19:15

Ето една интериорна снимка! Малко ми липсват стелките, ма ще си купя нови 8)
Изображение
Живота е прекалено кратък за лоша музика, грозни жени, бавни коли и проблемни връзки!!!

М3 Пристрастен
Аватар

Мнение от Веселин|Василев » 13 Юли 2012, 19:21

Гле са Жуца :mhihi: ако дигаше 290 на пРъва чех да те воза, за да ти се смеят сички на физиономията като включа 6-та и те снима кониката на пътя. :mhihi:

rve написа:Между другото не знам защо си я пуснал в Извън темата, защото си има раздел в който ще е баш по темата. Мисля, че няма друг седан сред Е36 М3-ките във форума.

Ми нека модераторите ако са така добри да правят нов раздел за моята машина :mhihi: Ако сметнат за необходимо нека я преместят. ;)
Живота е прекалено кратък за лоша музика, грозни жени, бавни коли и проблемни връзки!!!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е34-столичанка в повече

Мнение от Манчев73 » 13 Юли 2012, 20:47

Веселин|Василев написа:

Гле са Жуца :mhihi: ако дигаше 290 на пРъва чех да те воза, за да ти се смеят сички на физиономията като включа 6-та и те снима кониката на пътя. :mhihi:

rve написа:Между другото не знам защо си я пуснал в Извън темата, защото си има раздел в който ще е баш по темата. Мисля, че няма друг седан сред Е36 М3-ките във форума.

Ми нека модераторите ако са така добри да правят нов раздел за моята машина :mhihi: Ако сметнат за необходимо нека я преместят. ;)

твоята машина заслужава нов форум :smoke: изгубих девствеността си с такава....същио цвет,само че спъната американка
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: BigBlockV8
Мечтае да кара: бангия с предно
Детайли за колата: Hemi 370 cu. in.

Мнение от Nickelback » 13 Юли 2012, 21:32

Колега, имаш ли забележки към обръщането на дирекцията, че има майстори дето си оставят ръцете :banghead: Всичко точно ли е?

Изглежда, че е пазена кола и не е карана много, ако съдим по салона, не е износен :yes:
Изображение Изображение

"За тЕя пари има Е-шеесе" - форумна пословица.
Лето две и седемнаесто.

zxsport
Аватар

Мнение от zxsport » 13 Юли 2012, 22:26

Веселин|Василев написа:Емблемата М3 си остава задължително! Те тия с 316-ките се чудят как да налепят М3 и пакети да слагат, а аз ще махам, няма как ;)
Иначе по колата са сменили почти всичко, окачването е бетон и е с оригинални части, масло трябва да сменям на двигателя предполагам 10/60 и на скоростите и имам един синхронизатор да сменя. Трябва да сменя и радиаторчето на климатика, че е спукано и да си оправя километража, че кога си иска отчита. Общо взето това са ремонтите по колата. Иначе за вървеж просто нямам думи, може би е така, защото за първи път карам М3, сукането е много яко дори и на 3-та скорост :driving: . 6 степенна скоростна кутия е и решихме да я изцедим до края да видим колко може........е 270 ги вдигна и вече пътя ми беше точка и не посмях повече, но имаше на къде. Разхода на гориво мисля да не го коментираме като е в лютеницата, но при спокойно каране на 6-та 8) ми даде 10-11 л/100км :roll: Общо взето е уникална кола и съм на върха на щастието......като сбъдната мечта е :) По късно ще кача снимки на интериора.

Честито ти ортак на джоба :mrgreen: Аз бих ти препоръчал да си я оставиш като 2-ри автомобил за уикенди и специални моменти ... така много по-бавно ще ти мине тръпката, а възторгът ти от колата ще се запази за максимален период време! И аз съм фен на М дивизията, но в БГ над 200 км/ч си е лудост - просто нямаме пътища! Въпреки, че М3 си е икона сама по себе си имай едно наум за разни опели, хонди и други опасни буболечки, които въпреки смешния си вид може да те накарат да слагаш бинокъла ... Успех и само положителни емоции!

М3 Пристрастен
Аватар

Мнение от Веселин|Василев » 13 Юли 2012, 22:32

Nickelback написа:Колега, имаш ли забележки към обръщането на дирекцията, че има майстори дето си оставят ръцете :banghead: Всичко точно ли е?

Изглежда, че е пазена кола и не е карана много, ако съдим по салона, не е износен :yes:

Нямам база за сравнение, но като цяло няма тропане и някакво гадно побългаряване по таблото.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: дизели
Мечтае да кара: по хубави пътища
Детайли за колата: прави фокуси

Мнение от ylaine » 13 Юли 2012, 23:27

Честито колега :bowdown:

Дано все повече такива теми да има!

ПредишнаСледваща

Назад към E36