Проблем с М44
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
55 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4
- Диан
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E60
- Детайли за колата: 523i 06'
Re: Проблем с М44
Първо ЧНГ на всички
Относно темата незнам дали има нещо общо, ама само аз ли забелязвам или пък си внушавам... Когато колата я карам в града, сякаш се запушва, а като изляза на дълъг път след това колата става доста по-динамична. Може пък да има влияние това. Да не говорим, че през зимата пуши яко отзаде ауспуха от конденза и излизайки на магистралата оставям линия като на ISтребител първите 20-тина километра докъто се продуха
. Чувал съм и други случаи при други коли да се запушват от градските задръствания.

Относно темата незнам дали има нещо общо, ама само аз ли забелязвам или пък си внушавам... Когато колата я карам в града, сякаш се запушва, а като изляза на дълъг път след това колата става доста по-динамична. Може пък да има влияние това. Да не говорим, че през зимата пуши яко отзаде ауспуха от конденза и излизайки на магистралата оставям линия като на ISтребител първите 20-тина километра докъто се продуха

- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Всичките се "запушват" така, не само iS-ките... 

- vanka7a
- ентусиаст
-
- Кара: E36 318iS; Е46 320Cd; E92 335i
- Мечтае да кара: На хубави и гладки пътища...
Нормално е да се запуши... тук на 5-та с 160км/ч няма как да се кара : )
Привет и от мен колеги,
В студа и аз го имам този проблем сутрин като я запаля и претриса ,дори напоследък от втория път пали (при първия път колата се опитва да запали,претриса и ако не и подам малко газ гасне ) , с какъвто и бензин да съм първите няколко секунди си претриса доста стабилно и след това си се нормализира и няма никакви проблеми .Моля ако някой има някакви идеи да споделя
В студа и аз го имам този проблем сутрин като я запаля и претриса ,дори напоследък от втория път пали (при първия път колата се опитва да запали,претриса и ако не и подам малко газ гасне ) , с какъвто и бензин да съм първите няколко секунди си претриса доста стабилно и след това си се нормализира и няма никакви проблеми .Моля ако някой има някакви идеи да споделя

Moже да е проблем със стъпков мотор, с дюзи, с горивен филтър, с кофти бензинова помпа...
Всичко може... на мен ми го е правила няколко пъти.
Само за проверка... обикновено я държиш в гориво малко над червеното нали? Защото при наполовина пълен резервоар никога го нямам този проблем. Появяваше се като стигне резервата и то не всеки път. Аз затова си мисля, че е свързано с помпата.
Само за проверка... обикновено я държиш в гориво малко над червеното нали? Защото при наполовина пълен резервоар никога го нямам този проблем. Появяваше се като стигне резервата и то не всеки път. Аз затова си мисля, че е свързано с помпата.
- Tomekk
- младши ентусиаст
-
- Кара: М44
- Мечтае да кара: ///М
- Детайли за колата: Не карам бързо полицай, просто бавно си летя :)
liloff написа:Moже да е проблем със стъпков мотор, с дюзи, с горивен филтър, с кофти бензинова помпа...
И при мен се появява като е по малко бензина ... ама и с нова помпа си го прави.
Ами да по принцип сега в момента даже сам в резервата .И тази сутрин от третия път запали.След като запали 1 път после пали от раз.Благодаря за съветите.Тези дни ще сипа малко повече бензин и ще видя какво ще стане
Също така дайте съвет с какъв бензин е по-добре да сипя?

- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
v power racing ма мн пара.
- dackooo
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е 53
С NGK BKR6EKUP съм, нов клапан на картерни, нова ламбда, изряден стъпков мотор...
Само някаква тъпня по горивната система е, ама нали съм и на газ, не ми пречи
Тествал съм го като ми се появяваше по-редовно.
При напълно студена, паля аварийно на газ и пали директно.
После се тества на бензин да запали, както си трябва... и го правеше проблема.
Пълни се резервоара и проблемът изчезва.
Аз затова си мисля, че е помпата или клапана за налягане в рейката... но докато не стане по-лесен за идентифициране, не се занимавам
Само някаква тъпня по горивната система е, ама нали съм и на газ, не ми пречи

Тествал съм го като ми се появяваше по-редовно.
При напълно студена, паля аварийно на газ и пали директно.
После се тества на бензин да запали, както си трябва... и го правеше проблема.
Пълни се резервоара и проблемът изчезва.
Аз затова си мисля, че е помпата или клапана за налягане в рейката... но докато не стане по-лесен за идентифициране, не се занимавам

55 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4