Гори масло ?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
47 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4
- ElianPZ
- Потребител
-
- Кара: 2004, 330d, 6sp
- Мечтае да кара: e31 s70
Re: Гори масло ?
Резвам темата да питам колко излиза да се сменят гумичките и дали изобщо е от тях горенето на масло. Мотора пак е м42, по принцип е идеален но след като майстора се качил на колата и я покарал с около 130-140(магистралата) зад колата имало огромен черен облак. Това се предполага че е от горене на масло и трябва да се сменят гумичките. Аз лично не съм присъствал на тестването и може да не е точно така но най- вероятно е свързано с горене на масло, нали?
- kinetism
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е91 320d, e46 325i
- Мечтае да кара: M3 E92
Re: Гори масло ?
То и аз съм с IS-ka с М42, та и моята си погорява маслло. Като гледам активните теми в е36 подраздела на форума, мисля, че това е общ проблем на много колеги с този двигател.
Съвета на моя монтьор беше: Виж колко ти гори и ако не е прекалено много, карай така. Няма смисъл от скъпи ремонти, ако трябва да долееш литър масло за 10000. Все пак една бутилки масло ти е към 12-3 лв.
Съвета на моя монтьор беше: Виж колко ти гори и ако не е прекалено много, карай така. Няма смисъл от скъпи ремонти, ако трябва да долееш литър масло за 10000. Все пак една бутилки масло ти е към 12-3 лв.
47 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4