Претапициране на таван Е36
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
- anton mutafchiev
- ентусиаст
-
- Кара: всичко що е с гуми
Re: Претапициране на таван Е36
на мен ми отиде една котия за корите и една за тавана с колонките
- nikolay_pz
- кандидат ентусиаст
-
супер е станало - на мен ми предстой претапициране на корите на вратите, но едва ли ще се справя толкова добре 

дайте акъл с какво да си почистя тавана от кафе става дума за петно близо 2 педи че ме дразни а беше почти нов 

- anton mutafchiev
- ентусиаст
-
- Кара: всичко що е с гуми
а имаше някав препарат сега немога да се сета но е във тубичка с пръскало и с него като напръскаш и после само триеш със кърпа ама внимателно да него разлепиш пък и данесе събере като търкаш
- ////Alpine
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36 Coupe b20 sold, E85 Z4 Cabrio
как махнахте колонките при коланите, след като се развие голямата гайка после палчето което мести колана нагоре и надолу пречи да излезе колонката, кво прайм???? 

- Don_Mandragon
- младши ентусиаст
-
- Кара: M40B18 '93
////Alpine написа:как махнахте колонките при коланите, след като се развие голямата гайка после палчето което мести колана нагоре и надолу пречи да излезе колонката, кво прайм????
И то се вади... с дърпане. После уплътненията трябва да наддигнеш с една отвертка и после кората е пак на щипки. Много внимателно, че много се чупят.
- stf85
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Чераната Перла
- Мечтае да кара: BMW Z4 M ROADSTER
- Детайли за колата: ЧИП + 6 ЦИЛИНДЪРА МНОГО ЯК СПОЙЛЕР И ЛУД ЗАД ВОЛАНА :P
Прав си колега много трудно се свалят или по-точно лесно се чупят.Иначе после или се лепят или със силикон лепиш 

- Zlatiyan_Genchev
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е39 M52B20 TU
- Мечтае да кара: Е39 M5
Колко струва всичко грубо за претапициране на таван,че е поддал точно над шофъорското място и е тръгнал назад?Някой ако може да ми препоръча тапицер в Пловдив?
- iamatuning
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW 525
Don_Mandragon написа:И моя го правих миналата година. Със сив плат, който прилича малко на изкуствена кожа. Лепих с Хелми. Плат за около 25лв, 2 кутии хелми за 12-14лв. С четката мазах лепило на учстаци, изпъвам и мажа нов участък. Много яко го изпънах, без балончета и набръчквания. Краищата ги подгъвах. Много му се радвах после. Уви обаче след 7-8 месеца пак висна. Тая година пак трябва да се прави
Заради скапаното лепило "Хелми" то е само за наркоманите.Купи си на Quillosa и поне 5-6 години няма да мръдне.Мои приятели тапицери само с това бачкат а те немогат да си позволят рекламации и дефекти.
- Don_Mandragon
- младши ентусиаст
-
iamatuning написа:Don_Mandragon написа:И моя го правих миналата година. Със сив плат, който прилича малко на изкуствена кожа. Лепих с Хелми. Плат за около 25лв, 2 кутии хелми за 12-14лв. С четката мазах лепило на учстаци, изпъвам и мажа нов участък. Много яко го изпънах, без балончета и набръчквания. Краищата ги подгъвах. Много му се радвах после. Уви обаче след 7-8 месеца пак висна. Тая година пак трябва да се прави
Заради скапаното лепило "Хелми" то е само за наркоманите.Купи си на Quillosa и поне 5-6 години няма да мръдне.Мои приятели тапицери само с това бачкат а те немогат да си позволят рекламации и дефекти.
От къде може да се купи? Гледам в нета ми излиза само едно Уникс, което е специализирано за дърво. Това ли трябва да е?
- stf85
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Чераната Перла
- Мечтае да кара: BMW Z4 M ROADSTER
- Детайли за колата: ЧИП + 6 ЦИЛИНДЪРА МНОГО ЯК СПОЙЛЕР И ЛУД ЗАД ВОЛАНА :P
Във Всяка железария има колеги.Лепило за тапицерии момент на Хенкел.
- iamatuning
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW 525
Don_Mandragon написа:iamatuning написа:Don_Mandragon написа:И моя го правих миналата година. Със сив плат, който прилича малко на изкуствена кожа. Лепих с Хелми. Плат за около 25лв, 2 кутии хелми за 12-14лв. С четката мазах лепило на учстаци, изпъвам и мажа нов участък. Много яко го изпънах, без балончета и набръчквания. Краищата ги подгъвах. Много му се радвах после. Уви обаче след 7-8 месеца пак висна. Тая година пак трябва да се прави
От къде може да се купи? Гледам в нета ми излиза само едно Уникс, което е специализирано за дърво. Това ли трябва да е?
http://www.comfort.bg/bg/продукти/view/25548.html за това ти говоря.Ако не намериш пиши да ти пратя но заради еконта може да ти се оскъпи.
За тавана ако вземеш 2кутии х 13лв. + до 10лв еконт = 36лв. ако мислиш че те устройва нищо не ми пречи да ти купя.
Ако не ти отваря линка копирай целия адрес и го постави горе.
- Don_Mandragon
- младши ентусиаст
-
iamatuning написа:http://www.comfort.bg/bg/продукти/view/25548.html за това ти говоря.Ако не намериш пиши да ти пратя но заради еконта може да ти се оскъпи.
За тавана ако вземеш 2кутии х 13лв. + до 10лв еконт = 36лв. ако мислиш че те устройва нищо не ми пречи да ти купя.
Ако не ти отваря линка копирай целия адрес и го постави горе.
Ако не намеря ще се възползвам

Колеги привет. Къде в Стара Загора или Пловдив мога да си закупя плат за претапициране. Предварително ви благодаря. 

- Don_Mandragon
- младши ентусиаст
-
Аз купих от магазин Дедов миналата година. Взех един сив, почти като оригиналния, но по-дебел и по-светъл. Беше 8лв метъра