Ремонт на воден радиатор -DIY

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: е39 520и 1998г
Мечтае да кара: Mercedes Benz S AMG63 и кола която никога не се чупи

Re: Ремонт на воден радиатор -DIY

Мнение от iceman12 » 11 Окт 2015, 10:25

Ами чесно да ти кажа преди БМВ-то карах Форд братле и без да искам да убиждам някой и без лоши чувства, ама форда за 4 години и половина дето го карах единствено по него бях сменил 2 крушки за фар и 2 лагера + 2 спирачни диска + консумативите които не ги броим, а така както чета тук по форума тия БМВ-та да ме извиняват ама аз роб на кола не мисля да ставам!!! И защо да е лошо да му сложа др радиатор, не разбирам какво му е на подръжката слагам радиатор който ще ми реши проблемите не мога да разбера какво лошо има се пак нека си признаем БМВ не е най-здрава кола колкото и да сме фенове на марката нека си признаем, че това си е една голяма СЕКТА :lol: :lol: :lol: :lol: да разбира се ако имам финанси няма да задавам тези въпроси а директно ще си слагам оригинални части по колата и ще минава на профилактиак всеки месец и когато скръцне нещо ще се сменя, но все пак съм обикновен БЪЛГАРСКИ гражданин който не може да живее за една кола, то дори и да не съм български гражданин не виждам смисъл да живея за колата, се пак тя е създадена да ми служи на мен а не аз на нея ! :yes:

Потребител
Аватар
Кара: e46 318
Мечтае да кара: M5

Мнение от junglism » 21 Ное 2015, 15:05

Колеги, отново повдигам темата. Лятото се проби пластмасата и на мойта е46 и успяхме да я залепим, но сега отново е започнало да сълзи и не виждам смисъл от повторен опит. Не успях да намеря майстор, който да иска да се захване с процедурата в първия пост, затова питането ми е следното: Има ли някакъв по-дълготраен вариант за нов радиатор, който да е качествен, но без пластмасовата част? Страхувам се, че ще взема нов радиатор и след 3-4 години ще трябва отново да го сменям.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 21 Ное 2015, 22:17

Ако вземеш читав радиатор няма да имаш проблем и след 10 години. За същите пари ще вземеш китайски "рейсингов" целия метален. Там обаче може да има и други проблеми. Въпрос на избор.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 413
Мечтае да кара: 628CSI

Мнение от Haddess » 22 Ное 2015, 10:05

Отделяш пари, купуваш мишимото е свиркаш излиза колкото Нисенс и половина. :д
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: е39 520и 1998г