Уплътнения на касата за вратите на Е36 3хх модел.по евтино
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
62 мнения
• Страница 4 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- Angelov91
- младши ентусиаст
-
- Кара: напред с вратите
- Мечтае да кара: M3
Re: Уплътнения на касата за вратите на Е36 3хх модел.по ефти
ogata написа:Angelov91 написа:Мерси колега за инфото . А за шибидаха някои може ли да ми предложи някаква идея
За шибидаха, уплатнението на задният прозорец и кората под чистачките за сега нямам хипер евтино решение
С известна отстъпка всичките са по 30-35 лева от едно магазинче в Бургас![]()
ПП. Всъщност уплатненията за задния джам имат алтернатива във Кобра по 2.00 лв метъра, обаче ъгълчетата ги няма .
Колега нямам предвид да побългарявам сеедно нямам пари просто до сега не съм сменял такива уплътнения и не знам от къде да си ги закупя нови защото и втора ръка да е съм сигурен ,че не след дълго ще стане същата работа
- ogata
- старши ентусиаст
-
- Кара: 332mxi

http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com
- CooL123Es
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e39 528i e60 530d e61 535d
извинявам се че използвам тази тема но уплатненията от е46 ставатли на е36
- Angelov91
- младши ентусиаст
-
Колеги взех въпросните уплътнения от Рено меган 1 по принцип стават без проблем само дето на купетата е36 за тях са по къси и трябва парче да се отреже отрязах го нали , но стъклата на колата при затваряне не ми се вдигат плътно до горе за да уплътни хубаво и трябва да го понатисна за да стане това може ли да се оправи 

- Le Transporteur
- старши ентусиаст
-
Вчера докато миех автомобила се сетих за тази тема и огледах уплътненията, по мое мнение на купето в горната си част където контактува със стъклото уплътнението е със специфична форма, сечение по-точно казано.
"Башак": ...еее БМВ караш, а ти е скъпо!
и аз взех да пробвам, ама нещо за купе е куца работа... проблема е, че са много обемни и стъклото седи като изкривено
а и снадката горе нещо не ми хареса как става ... как ли не го рязах и пробвах, все си седи кофти 

- repibg
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E60 M5
- Мечтае да кара: F117a Stealth
- Детайли за колата: BMW M5 E60 2008
здр колега,
темата аз я бях пуснал.
не би трябвало да ти пристяга някъде.
при мен легнаха префектно,нито шум нито вода влиза.
това притискане при теб на всички врати ли е? има ли вероятно да е само на една от вратите ,или нещо да е изметнато
е да,горната страна не е направена като на бавареца така скосена ,стои кръгло , но с времето ще легне.
моля колегите с тази манипулация да споделят как лежат уплътненията им.
иначе за колко ги купи,би ли споделил?
темата аз я бях пуснал.
това притискане при теб на всички врати ли е? има ли вероятно да е само на една от вратите ,или нещо да е изметнато

е да,горната страна не е направена като на бавареца така скосена ,стои кръгло , но с времето ще легне.
- Angelov91
- младши ентусиаст
-
repibg написа:здр колега,
темата аз я бях пуснал.
това притискане при теб на всички врати ли е? има ли вероятно да е само на една от вратите ,или нещо да е изметнато![]()
Аз взех уплътненията ( 2 ) за 10 лева перфектни от рено форума

Angelov91 написа:repibg написа:здр колега,
темата аз я бях пуснал.
това притискане при теб на всички врати ли е? има ли вероятно да е само на една от вратите ,или нещо да е изметнато![]()
Аз взех уплътненията ( 2 ) за 10 лева перфектни от рено форумапасват идеално , но на купето надуват стъклото знам ,че с времето ще легне гумата , но явно и в мен е проблема . Та съм решил да си взема оригинални на бмв- купе
знаеш ли колко струват оригиналните

по темата: като смените уплътненията погледнете си вратите

Re: Уплътнения на касата за вратите на Е36 3хх модел.по евти
Колеги, тъй като няма представителство на Рено в моя град, а съм силно заинтересован от подобна манипулация, моля някой, който е от София, Търново, Русе или град, в който има такова представителство и има желание, разбира се, да укаже някакво съдействие
Ще почерпиме по бира 

- Angelov91
- младши ентусиаст
-
justinlow написа:Колеги, тъй като няма представителство на Рено в моя град, а съм силно заинтересован от подобна манипулация, моля някой, който е от София, Търново, Русе или град, в който има такова представителство и има желание, разбира се, да укаже някакво съдействиеЩе почерпиме по бира
Колега направи като мен регистрирай се в рено форума напиши че търсиш уплътнения и чрез еконт да ти ги пратят както на мен ако искаш моите да ти ги дам на мен не ми трябват решил съм оригинала да взимам щото съм купе а там е малко по друга работата

- ogata
- старши ентусиаст
-
- Кара: 332mxi
Вие вече си имате 2ра ръка уплатнения, не знам за какво са ви още едни ...
В представителството на рено хич няма да те зарадва цената щото за едната врата е 45 лева.
По-нагоре съм дал информация от къде можете да намерите нови и евтини
В представителството на рено хич няма да те зарадва цената щото за едната врата е 45 лева.

http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com
- Angelov91
- младши ентусиаст
-
ogata написа:Вие вече си имате 2ра ръка уплатнения, не знам за какво са ви още едни ...
Ако искаш да ти покажа за 10 лева два броя смело мога да кажа ,че са като нови

Angelov91 написа:justinlow написа:Колеги, тъй като няма представителство на Рено в моя град, а съм силно заинтересован от подобна манипулация, моля някой, който е от София, Търново, Русе или град, в който има такова представителство и има желание, разбира се, да укаже някакво съдействиеЩе почерпиме по бира
Колега направи като мен регистрирай се в рено форума напиши че търсиш уплътнения и чрез еконт да ти ги пратят както на мен ако искаш моите да ти ги дам на мен не ми трябват решил съм оригинала да взимам щото съм купе а там е малко по друга работата
Благодаря ти за щедростта, колега, но търся начин да се сдобия с чисто нови - от представителство на Рено, макар и по 40лв на врата - пак е по-евтино отколкото от Дарукар
- rudolfff
- Потребител
-
- Кара: m52b28
- Мечтае да кара: s70b56
Здравейте,
от скоро и аз съм с е36-ца купе и този проблем е доста неприятен. Изчетох темата и доколкото разбрах ситуацията при купетата е спорна. Някой би ли споделил дали е пробвал с тези конкретно "Магазин за авточасти за шкода и рено, намира се на улица Кирил и Методий №60 в Бургас Карта : http://www.bgmaps.com/link/949648047C13 ... 5A703BE69A ; Телефон : 056 82 11 85 , Цена за уплатнения на рено меган 1 - 3.20 лв/метър. " и дали се е получило ок. Ако някой има други идеи или нещо налично в добро състояние да свирка, че над 120 се получава турболенция.
от скоро и аз съм с е36-ца купе и този проблем е доста неприятен. Изчетох темата и доколкото разбрах ситуацията при купетата е спорна. Някой би ли споделил дали е пробвал с тези конкретно "Магазин за авточасти за шкода и рено, намира се на улица Кирил и Методий №60 в Бургас Карта : http://www.bgmaps.com/link/949648047C13 ... 5A703BE69A ; Телефон : 056 82 11 85 , Цена за уплатнения на рено меган 1 - 3.20 лв/метър. " и дали се е получило ок. Ако някой има други идеи или нещо налично в добро състояние да свирка, че над 120 се получава турболенция.

62 мнения
• Страница 4 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5