Teст на ABS в снега!
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
52 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4
- ///M Power
- старши ентусиаст
-
- Кара: си Е65-цата.
Re: Teст на ABS в снега!
Jim Beam написа:Има ли начин за ъпдейт на абс-а? Да се намесва по-късно? Или може би при слагане на по-големи дискове от печка, както е популярно да се прави, ще сре почти да се включва заради по-голямото спирачно усилие.
АБС-а се включва когато гумата блокира , с по-голями спирачки тя ще блокира още по-лесно , зада намалиш включването на АБС-а най-лесно е да си намериш хубави гуми ( след това да си направиш Ъпдейт на окачването - идеята да увеличиш сцеплението на гумите с асфалта )
"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti
- Mario Andretti
- Jim Beam
- младши ентусиаст
-
- Кара: конджул
///M Power написа:Jim Beam написа:Има ли начин за ъпдейт на абс-а? Да се намесва по-късно? Или може би при слагане на по-големи дискове от печка, както е популярно да се прави, ще сре почти да се включва заради по-голямото спирачно усилие.
АБС-а се включва когато гумата блокира , с по-голями спирачки тя ще блокира още по-лесно , зада намалиш включването на АБС-а най-лесно е да си намериш хубави гуми ( след това да си направиш Ъпдейт на окачването - идеята да увеличиш сцеплението на гумите с асфалта )
Значи реално погледнато ъпгрейд на спирачки без смяна с по-широки гуми няма да има кой знае какъв ефект
- ///M Power
- старши ентусиаст
-
- Кара: си Е65-цата.
Jim Beam написа:///M Power написа:Jim Beam написа:Има ли начин за ъпдейт на абс-а? Да се намесва по-късно? Или може би при слагане на по-големи дискове от печка, както е популярно да се прави, ще сре почти да се включва заради по-голямото спирачно усилие.
Значи реално погледнато ъпгрейд на спирачки без смяна с по-широки гуми няма да има кой знае какъв ефект
значи ефект ще има и то голям , но тук говорим за АБС-а и кога се включва той , когато караш със 120 и набиеш спирачките , гумите не могат да блокират ( могат де ама това е друго

пс: за по-широките гуми
Basically, by adding wider tyres, you are adding more friction, and therefor more grip. To utilize the extra grip, you need enough force, ie engine power, mechanical grip, downforce, to make the tyre work. If you do not have enough force to make the tyre work, it is doing nothing but slowing you down. An example would be because you cannot use it during the corners, the extra drag is making you lose time on the straights.
"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti
- Mario Andretti
Бахти готините глупости чета тука, абе хора, вие ако се качите на едно от онея,най-великите БМВ-та там некво е30 беше,та вие ше сте донори сичките бе, ба то това АБ-било големата раотабе,ми кат са барнте с едно е30 щото видиш ли най-големио ентусиатин бил с такова и то кат нема абс ко праим,на таблото се изписва ебисе

като немат някои е30 abs те имат пак винтилиранми дискови пак по добре пак и бмв има спирачки това нее лада
- BiTurbo
- старши ентусиаст
-
- Кара: '04 BMW 330i // '96 BMW 320i
- Мечтае да кара: '96 BMW M3
евала разбирачи !!
аз ше си карам заблудено с АБС, що съм глупав и не съм разбирач като вас, да знам повече от инжинерите в БМВ и във всички останали марки, че да си го махна, може да продължите със синтетиките за косми, вибратори, секси и не знам си още какво (все неща от изключителна важност в технически подфорум), те модераторите и без това я изпуснаха тази тема вече
айде весели празници, и по-спокойничко

аз ше си карам заблудено с АБС, що съм глупав и не съм разбирач като вас, да знам повече от инжинерите в БМВ и във всички останали марки, че да си го махна, може да продължите със синтетиките за косми, вибратори, секси и не знам си още какво (все неща от изключителна важност в технически подфорум), те модераторите и без това я изпуснаха тази тема вече

айде весели празници, и по-спокойничко

- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Айде стига SPAM-или и мечтали по Е30, че да не увисне катинара...
52 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4