M3 ..... акциз???
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
56 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4
- snaiperist0
-
-
- Кара: бавно
- Мечтае да кара: e30 m3
vichkata написа:колеги в нашето градче от доста време един колега кара Х5 с германски номерачовека има кинти ако трябва да плаща нещо да го е платил
но явно става и с ЗАОБИКАЛЯНЕ
незнам за твойто малко градче , ама дори по новините даваха как цяла България кара х5ци / пошета / и т.н с с чужди номера просто веднъж на месец колата трябва да излезна от България за да ти ударат печат

БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!
- flober
- младши ентусиаст
-
- Кара: G30
SnaiPeRisT0 написа:vichkata написа:колеги в нашето градче от доста време един колега кара Х5 с германски номерачовека има кинти ако трябва да плаща нещо да го е платил
но явно става и с ЗАОБИКАЛЯНЕ
незнам за твойто малко градче , ама дори по новините даваха как цяла България кара х5ци / пошета / и т.н с с чужди номера просто веднъж на месец колата трябва да излезна от България за да ти ударат печаткой ще ти плаща акцизи
няма такова нещо.и немога да разбера как говорите неща ,които не ви са ясни .От къде знаеш Х5 на физическо лице ли е или юредическо и въобще на кои е колата и къде удрат печати и ,кои ги удря
- Giovanni
- младши ентусиаст
-

Примерно:
Купуваш си 320-ка от Германия за смешните 1000 евро, регистрираш си я в КАТ, дано да имаш късмет да не ти напишат номера на двигателя в българските документи защото в германските няма такъв .
След което си вземате акцизна друга е36, вкарвате и нищо никъде не ходите да регистрирате на нея, а направо и прехвърляте карантиите в на 320-ката коша и айде честито.
- mladi
- младши ентусиаст
-
- Кара: ИНТЕРЕСНО!
- Мечтае да кара: в гр.Толбухин :)
- Детайли за колата: В клуба на 20+
Здравейте на всички!От толкова много написано виждам,че се въртим около едно и също и полза няма за никой!Истината е една:никой няма да пусне точно тук в сайта който е толкова лесно достъпен за всеки,тема или мнение как става наистина най-тарикатския начин да се избегне акциза,без да имаш проблеми със сините буркани!Сещате се предполагам ,защо!?Има начини за избягване на акциза,поне с по-малко пари или на половина но разберете този въпрос не се обобщава така публично и видно,само ще кажа ,че има начини но нито един от тях не е от по-горе написаните!Така,че не се надявайте някой да се изпусне (който знае) туко-така за най-лесния път с прескачането на акциза,има хора за всичко но работите стават тихомълком и без много,много да се разпространява на който и да е!Извинете ме за малко по-различното мнение но каквото и да си говориме си е така и всеки от нас знае само ---смени двигателя...и тва е!Пожелавам успех на всички които искат да карат М-повер без акциз в Бг.но поразпитайте на друго място за това нещо и съм сигурен ,че ще имате много по-добри отговори по въпроса,чао от мен и пак успех!!!!!! 

ISTINSKI PRIATEL E NE TOZI,KOITO TI BARSHE SALZITE,A TOZI KOITO NE TE KARA DA PLACHESH!
В КАКЪВ СВЯТ ЖИВЕЕМ,ЩОМ ДА ВЪРНЕШ НЕЩО,КОЕТО НЕ ТИ ПРЕНАДЛЕЖИ Е ГОЛЯМ ПОДВИГ?
В КАКЪВ СВЯТ ЖИВЕЕМ,ЩОМ ДА ВЪРНЕШ НЕЩО,КОЕТО НЕ ТИ ПРЕНАДЛЕЖИ Е ГОЛЯМ ПОДВИГ?
- cucko
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530d touring
А тези дето карат неакцизни коли защо си слагат емблемки отзад на капака...и за това на накой прави ли му впечатление...абе турете си м-ки ве стига сте се чудили...до сега ако взема да правя списък колко неакцизни м-ки карат в Бг..... 

стан написа:при най-малкото съмнение ще я спрат от движение и мен напоследък много често ме карат да отворя капака да видят случайно да не съм с 6-такне са никак глупави повярвай ми могат много лошо да ти отровят живота не се прави така играта ти е английски номера
А бе бате кажи кой е тоя полицай дето те кара да вдигаш да гледа дали не си със шестак. Нещо почнахте да се превземате с тия 20 годишни БМВ-та, едва ли не ниско прелитащи самолети. Леко само не му е работа на полицая да ти гледа двигатела той не е и оторизиран специалист който да направи преценка. Полицая не е работлив много и не се занимава с тва дето не му е работа той гледа документи ако са наред ОК ако не са 50лв и пак ОК.

- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
mladi написа:Здравейте на всички!От толкова много написано виждам,че се въртим около едно и също и полза няма за никой!Истината е една:никой няма да пусне точно тук в сайта който е толкова лесно достъпен за всеки,тема или мнение как става наистина най-тарикатския начин да се избегне акциза,без да имаш проблеми със сините буркани!Сещате се предполагам ,защо!?Има начини за избягване на акциза,поне с по-малко пари или на половина но разберете този въпрос не се обобщава така публично и видно,само ще кажа ,че има начини но нито един от тях не е от по-горе написаните!Така,че не се надявайте някой да се изпусне (който знае) туко-така за най-лесния път с прескачането на акциза,има хора за всичко но работите стават тихомълком и без много,много да се разпространява на който и да е!Извинете ме за малко по-различното мнение но каквото и да си говориме си е така и всеки от нас знае само ---смени двигателя...и тва е!Пожелавам успех на всички които искат да карат М-повер без акциз в Бг.но поразпитайте на друго място за това нещо и съм сигурен ,че ще имате много по-добри отговори по въпроса,чао от мен и пак успех!!!!!!
Абсолютно

Като обобщение мога да напиша, че в България повечето ///М-ки са ето такива: http://www.mobilen.bg/pcgi/printdet.cgi ... 4424265969 

БМВ е религия чада мои ,споменаването на Марката до марки като фиат и др кокошарници е обидно ! карайте си там недозавиващите балонообразни бавнооборотни автомобилчета чието задвижване е на неправилните колела ,оставете ни нас балъците каращи 8-10 годишни БМВ-та на цената на 3 фиата
I ride across town on my black boomer
‘Cause I’ve got a black boomer, it is always with me
‘Cause I’ve got a black boomer, fast and wild
‘Cause I’ve got a black boomer, such a lively boomer
Take seat, don’t hesitate girl, let’s go for a ride
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
56 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4