Жена с непалеща кола в София-моля Ви помагайте!!!
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
68 мнения
• Страница 4 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- DirtySouth
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 Coupe 328i , Е36 Sedan 316i
- Мечтае да кара: E36 M3 , E30 M3 , E31 850csi и все такива гадни стари кочини
vld написа:DirtySouth написа:Интересното е че повечето хора тук си мислят че всеки път като включат и изключат от контакт свещите им подгряват пак и пакАз с елементарни познания по колите и каращ бензин знам че не е така
Бъркаш,свещите не греят само когато температурния датчик отчита определена температура и то това при подаден контакт![]()
Когато е студене греят при всеки контакт и греят приблизително 10 секунди а не само докато свети лампата на таблото.При пълна тишина се чува релето![]()
Не съм 100% сигутрен при ТДС-а дали е така,но при ТД-то свещите греят винаги когато въртиш на стартер дори при топъл мотор
И аз си мислех така преди да изгоря 2 чифта свещи

- dinkomg
- ентусиаст
-
- Кара: Семейното комби
- Мечтае да кара: M5 touring
- Kambe
- старши ентусиаст
-
- Кара: Peugeot 307 HDI
dinkomg написа:Хайде колеги ако бях от София щях вече да съм при жената (колата) и да търся проблема
от Русе искаш да кажеш

- vaskess
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 318tds Touring , e46 330xd Touring
Capitol написа:И така. Проблема не е в нафтата. Колата въобще не запали снощи! Сега ще търсим друг начин...
проблема е от свещите.....и аз пала трудно от както стана студено....сипах един резервоар алпинче,сложих допълнително и добавка...и палих до вчера

днес направиха диагностика на колата,резултатът беше две изгорели свещи......смених ги и четирите

успех
- Garribaldi
- ентусиаст
-
- Кара: 'Е36'
- Мечтае да кара: e92 m3
S 70/3
Айде колега пак си ти
.. На мен ми стана по интерестно тая работа със сватбата .. съжалявам за офф топика дано мнението ми послужи като 'ъп' Успех с колицата...
Айде колега пак си ти

- dinkomg
- ентусиаст
-
- Кара: Семейното комби
- Мечтае да кара: M5 touring
Kambe написа:dinkomg написа:Хайде колеги ако бях от София щях вече да съм при жената (колата) и да търся проблема
от Русе искаш да кажеш
Е нали беше в София, кога стигна до Русе. Да казва къде е сега момичето че S 70/3 пак хукна
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
DirtySouth написа:vld написа:DirtySouth написа:Интересното е че повечето хора тук си мислят че всеки път като включат и изключат от контакт свещите им подгряват пак и пакАз с елементарни познания по колите и каращ бензин знам че не е така
Бъркаш,свещите не греят само когато температурния датчик отчита определена температура и то това при подаден контакт![]()
Когато е студене греят при всеки контакт и греят приблизително 10 секунди а не само докато свети лампата на таблото.При пълна тишина се чува релето![]()
Не съм 100% сигутрен при ТДС-а дали е така,но при ТД-то свещите греят винаги когато въртиш на стартер дори при топъл мотор
И аз си мислех така преди да изгоря 2 чифта свещиПодгряват първия до втория път после не включват защото издумкват
иии как ги изгоря ?

- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
- aboykov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36 318TDS, e84 X1 28i
- Мечтае да кара: Луноход
- Детайли за колата: '97 318TDS Touring
12 х1 28i
ex '06 X3 3.0d
ex ‘06 e90 320i
Само и единствено подревни свещи!!! Аз имах този проблем от 1 седмица. Станах за смях на улицата с палене по 5 мин и накрая като излезе едно къбло черен диммммм... Писна ми от подмятане "БМВ пък не пали"
Една свещ от подгряващите да не работи е достатъчно колата, при студен двигател, да не запали. Вчера успях да се докопам до сервиз и смених свещите. Едната беше заминала. Днес сутринта при минусовите темп нямаше проблем. Още от първото въртене си запали двигателя нормално.
Колежке, пожелавам ти с малко да се разминеш. От опит го знам, докато не вкараш колата в сервиз просто не се занимавай. Само излишно натоварваш нервната си система. Колата все пак трябва да ни е удобство не само проблеми.

Една свещ от подгряващите да не работи е достатъчно колата, при студен двигател, да не запали. Вчера успях да се докопам до сервиз и смених свещите. Едната беше заминала. Днес сутринта при минусовите темп нямаше проблем. Още от първото въртене си запали двигателя нормално.
Колежке, пожелавам ти с малко да се разминеш. От опит го знам, докато не вкараш колата в сервиз просто не се занимавай. Само излишно натоварваш нервната си система. Колата все пак трябва да ни е удобство не само проблеми.
There is nothing more beautiful than BMW and Gisele Bündchen ridin' it 

Много благодаря за заинтересоваността във връзка с проблема ми момчета. Днес я запалих отново чрез дърпане...но не успях да намеря кой да ми провери свещите. Така че утре сутрин...дърпам...паля и газ към Русе. Още повече ми замириза яко на нафта в купето (после спря), така че може да се окаже и още нещо. Ще видим.
Колкото до подмятанията от сорта "БМВ пък не пали" - пффф нямате идея колко много предложения получих да я изхвърля...да я засиля към Дунава и т.н. НО АЗ ЗАЩИТИХ МАРКАТА И КАЗАХ, ЧЕ АКО ЩЕ И РАЗГЛОБЕНА ПАК ЩЕ СИ Я КАРАМ!!!
Така че все още БМВ ис дъ бест
Колкото до подмятанията от сорта "БМВ пък не пали" - пффф нямате идея колко много предложения получих да я изхвърля...да я засиля към Дунава и т.н. НО АЗ ЗАЩИТИХ МАРКАТА И КАЗАХ, ЧЕ АКО ЩЕ И РАЗГЛОБЕНА ПАК ЩЕ СИ Я КАРАМ!!!
Така че все още БМВ ис дъ бест

- vaskess
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 318tds Touring , e46 330xd Touring
- Kambe
- старши ентусиаст
-
- Кара: Peugeot 307 HDI
- Vlados
- с две лица
-
- Кара: на задно предаване
Залагам за свещите... не пали в студа, пушеци, мирис на нафта... при мен се оказаха 4 изгорели и още под +10 градуса палеше от втория-третия път.
68 мнения
• Страница 4 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5