ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ ЗА НЕЗНАЕЩИ И НАЧИНАЕЩИ
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
- dom1nus
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: квото има
- Мечтае да кара: Bmw e36 m3
Re: ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ ЗА НЕЗНАЕЩИ И НАЧИНАЕЩИ
Колеги имам въпрос .. трябва да сменям дискове и исках да сложа по-големи
ако може да ми препоръчате дискове и малко инфо колко голям трябва да е диска за да мога да сложа 16-ка ? ет10

- vladi_a_i
- костинбродчанин
-
- Кара: е60 530д
- Мечтае да кара: М3 Компакт
- Детайли за колата: Няма много...
dom1nus написа:Колеги имам въпрос .. трябва да сменям дискове и исках да сложа по-големиако може да ми препоръчате дискове и малко инфо колко голям трябва да е диска за да мога да сложа 16-ка ? ет10
Колега,то и апарати ще ти трябват

БМВ и пак БМВ и пак БМВ...БМВ
- dom1nus
- кандидат ентусиаст
-
vladi_a_i написа:dom1nus написа:Колеги имам въпрос .. трябва да сменям дискове и исках да сложа по-големиако може да ми препоръчате дискове и малко инфо колко голям трябва да е диска за да мога да сложа 16-ка ? ет10
Колега,то и апарати ще ти трябват
Знам колега .. очаквам съвети

- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
300 мм диск с апарат влиза в 15-ка с ет20, но 15-ка с ет 47 не успява. Можеш да пробваш 312 мм с апарат за 16-ка с малко ЕТ.

- Challenger
- младши ентусиаст
-
- Кара: atlantis blue
проверих в бмвфанс-а за ножицата на шофьорското стъкло ... за компакта и за седана ги дават с еднакви номера ... мога ли да се доверя на това, че са еднакви?
- dom1nus
- кандидат ентусиаст
-
преходници от оригинални колони към елипси - от каде в софия

Здравейте от скоро съм притежател на е36 компакт 1.8is. Имам един досаден проблем с оборотите на колата. Значи като я запала на бензин колата работи неравномерно, притрисва на няколко секунди и тръгват да падат оборотите и пак се качват. А като пусне перка колата и оборотите падат драстично и притрисва много, не иска да ги регулира оборотите на 800 а играят постоянно. На газ като е колата (с обикновена газова съм) мотора работи много добре без да прекъсва, с изключение на това, че пак като пусне перка нещата са същите
Сменил съм свещите с чисто нови, не е от тях.
Дайте други предложения колеги

- D.Uzunov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 320i Touring
- Детайли за колата: 95г. M 52 B (20 6 S3) Vanos
FmX написа:Здравейте от скоро съм притежател на е36 компакт 1.8is. Имам един досаден проблем с оборотите на колата. Значи като я запала на бензин колата работи неравномерно, притрисва на няколко секунди и тръгват да падат оборотите и пак се качват. А като пусне перка колата и оборотите падат драстично и притрисва много, не иска да ги регулира оборотите на 800 а играят постоянно. На газ като е колата (с обикновена газова съм) мотора работи много добре без да прекъсва, с изключение на това, че пак като пусне перка нещата са същитеСменил съм свещите с чисто нови, не е от тях.
viewtopic.php?t=126046
Колеги искам да попитам къде по-лесно мога да си взема сигнал от ламбда сондата. Бях си извадил преди едно кабелче от компютъра зад акумулатора , но не ми се разкача толкова и търся някой по-лесен вариант 

- Драгослав
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46XI / W164
Здравейте. С търсачката не успях да намеря проблема. Колата ми е с дигиталният климатроник. Има фреон в системата,компресора си включва нормално. Проблемът е,когато колата е на празен ход, климтика почти не духа студено.Когато съм на скорост или държа високи обороти започва да духа студено както трябва. Въпросът ми е кое от системата е заминало.?
- dicho0o
- младши ентусиаст
-
- Кара: E91 LCI/е36 дрифтачка
Драгослав написа:Здравейте. С търсачката не успях да намеря проблема. Колата ми е с дигиталният климатроник. Има фреон в системата,компресора си включва нормално. Проблемът е,когато колата е на празен ход, климтика почти не духа студено.Когато съм на скорост или държа високи обороти започва да духа студено както трябва. Въпросът ми е кое от системата е заминало.?
Нямаш никакъв проблем,просто трябва да му се прегледа фреона от човек който разбира,може да е много,може и да е малко.На празен ход е нормално да духа по-слабо,особено ако си усилил и вентилаторите до край...
- zafirovp
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW и VAG
Май са еднакви, когато купувах моята пишеше седан на нея. Все пак това не е гаранция. Ако си от София, мога да ти дам старата ми. За хвърляне е, но поне става за мостра.
Здравейте колеги! Някой знае ли колко фреон събира климатроника на 318 ТДС комби от 1998 г?