ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ ЗА НЕЗНАЕЩИ И НАЧИНАЕЩИ
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
- G.Bozhilov
- Потребител
-
- Кара: BMW E36 320i
Re: ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ ЗА НЕЗНАЕЩИ И НАЧИНАЕЩИ
Колата ми е с М52Б20. От скоро имам проблем с разходомера. Преди като съм в покой показва безкрайност както трябва да е а сега просто ходи до 24 и до там спира. След като потегля показва нещо но на 4та и 5та предавка трябва да я настъпя до край че да отиде до второто деление тоест 4(не показва коректно). Въпроса ми е къде да търся проблема
Колеги може малко глупав да ви се стори въпроса но все пак :
Калниците/багажника на купе и седан еднакви ли са ? За багажника съм почти сигурен , че няма да пасне , но поне калниците
Калниците/багажника на купе и седан еднакви ли са ? За багажника съм почти сигурен , че няма да пасне , но поне калниците

- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
- wacky_y
- Потребител
-
- Кара: BMW X5, E53
Здравейте колеги! Може малко глупав да ви се стори въпроса но все пак:
какво ще се промени ако на купе се сложат стокови задни пружини от кабрио (+ ове и - и)?
какво ще се промени ако на купе се сложат стокови задни пружини от кабрио (+ ове и - и)?

Колеги имам е36 купе и мисля да взимам едни 16-ки ет10 8 1/2J. Какви гуми ще мога да разпъна максимално(не говоря чак за ненормално разпъване) на тези джанти? 

- BMWMHartge
- старши ентусиаст
-
- Кара: 98' e36 318i
- Мечтае да кара: e36 ///M3
- Детайли за колата: M43B18
mitaka21 написа:Колеги имам е36 купе и мисля да взимам едни 16-ки ет10 8 1/2J. Какви гуми ще мога да разпъна максимално(не говоря чак за ненормално разпъване) на тези джанти?
Първо тия джанти изобщо няма да станат без да преправяш веждите.
93' e36 320i coupe
98' e36 318i sedan
98' e36 318i sedan
Аз по принцип съм с регулируемо, а и ще бутна малко веждите. 

- HowDouWantit
- младши ентусиаст
-
За да ги събереш ти джанти със ЕТ 10 бая ша трябва да ги бутнеш ...

Най якото е че ти питаш едно, а някои хора тук дават информация за всичко друго, но не и по зададения въпрос.
Нищо лично към никой. 

- dom1nus
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: квото има
- Мечтае да кара: Bmw e36 m3
момчета помощ : ) .. В движение ми се загаси таблото , отчита но не свети , също и десния стоп и десния (ангел ) фара свети но не и ангела 

- HowDouWantit
- младши ентусиаст
-
dom1nus написа:момчета помощ : ) .. В движение ми се загаси таблото , отчита но не свети , също и десния стоп и десния (ангел ) фара свети но не и ангела
Виж си снопа с кабели в багажника.
mitaka21 написа:Най якото е че ти питаш едно, а някои хора тук дават информация за всичко друго, но не и по зададения въпрос.Нищо лично към никой.
Пич къв отговор очакваш?
За да стане както трябва (разбирам подобаващо ниска със ниска гума и приятно застанали джанти спрямо калника) няма как да стане ако не се заиграеш със веждите ... и то бая!
справка 195/65 15 стандартния размер за Е36 със 6 1/2J джанта и ЕТ47.
Сравни колко навън излиза и пробвай ако имаш възможност да я сложиш тая джанта да видиш как ще застане ,но според мен без да има много сериозен кембър + стречната гума няма как да стане..

Здравейте!
Понеже и аз съм нов в BMW средите искам да попитам нещо което чух за вечния километраж.
Значи искам да попитам дали е вярно,че като натисна копчето за дневния километраж на изгасен контакт и след това започна бавно да въртя ключа за да даде контакт на дисплея за няколко секунди се показва вечния километраж с реалните километри на BMW-то и дали този вечен километраж може да се манипулира?
Понеже и аз съм нов в BMW средите искам да попитам нещо което чух за вечния километраж.
Значи искам да попитам дали е вярно,че като натисна копчето за дневния километраж на изгасен контакт и след това започна бавно да въртя ключа за да даде контакт на дисплея за няколко секунди се показва вечния километраж с реалните километри на BMW-то и дали този вечен километраж може да се манипулира?
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
radiboi написа:Здравейте!
Това е просто тест на таблото, де да беше вярно, но не е.
Този код който се изписва там показва за коя държава е произведена колата.
Иначе всички Е36 щяха да са на 358000 368000 и тн. км.

Здравейте може да ви се стори малко тъп въпроса но съм начинаещ
та въпроса ми е трудно ли се сменя масления филтър на бмв 316 компакт.
Ако някои ми каже подробно кое как става ще сам му много благодарен.

Ако някои ми каже подробно кое как става ще сам му много благодарен.
vld написа:radiboi написа:Здравейте!
Това е просто тест на таблото, де да беше вярно, но не е.
Този код който се изписва там показва за коя държава е произведена колата.
Иначе всички Е36 щяха да са на 358000 368000 и тн. км.
Тогава има ли друг начин да се разбере ?