ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ ЗА НЕЗНАЕЩИ И НАЧИНАЕЩИ
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
Re: ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ ЗА НЕЗНАЕЩИ И НАЧИНАЕЩИ
Искам да попитам каде точно се намира номера на двигателя на BMW 320 i 1996 год. 2.0 150ps
- Angelov91
- младши ентусиаст
-
- Кара: напред с вратите
- Мечтае да кара: M3
Колеги как да различа м50б20 и м50б25 ако може да ми обясните или ако може да ми дадете някакъв линк да чета
мерси предварително

- HowDouWantit
- младши ентусиаст
-
Сваляш бубина на някой от цилиндрите и мерите ДМТ и ГМТ - най сигурния начин

- ReD_z0n3
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 320is e36
- Мечтае да кара: BMW e92
- Детайли за колата: Малка спретната количка с 150 магарета отпред
Генерация от 318 ИС на 318И съвместими ли са ?
Bayerische Motoren Werke
- vladi_a_i
- костинбродчанин
-
- Кара: е60 530д
- Мечтае да кара: М3 Компакт
- Детайли за колата: Няма много...
ReD_z0n3 написа:Генерация от 318 ИС на 318И съвместими ли са ?
На един колега му продадох цялата генерация,само без колекторите,но за Компакт,точно такава замяна направи.Първо взе задната част,но пойска и предната част.Та при другите модели мисля,че няма да имаш проблеми,само Компакта е малко по-чепат спрямо другите,заради резервната гума под багажника..
БМВ и пак БМВ и пак БМВ...БМВ
- ReD_z0n3
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 320is e36
- Мечтае да кара: BMW e92
- Детайли за колата: Малка спретната количка с 150 магарета отпред
vladi_a_i написа:ReD_z0n3 написа:Генерация от 318 ИС на 318И съвместими ли са ?
На един колега му продадох цялата генерация,само без колекторите,но за Компакт,точно такава замяна направи.Първо взе задната част,но пойска и предната част.Та при другите модели мисля,че няма да имаш проблеми,само Компакта е малко по-чепат спрямо другите,заради резервната гума под багажника..
Благодаря колега. Искам да попитам дали знаеш дали ще има някаква промяна във автомобила ако се сложат ИС-кови гърнета Ф60 са тръбите до колкото пишеше в обявата.
Bayerische Motoren Werke
Здравейте може ли да ми помогнете янкои да ми обясни последователноста на сменяне на гарнитурата на капака (в смисал кое се откача,свещите махат ли се ) и има последователност на слагане на болтове силикон на капака и на двигателя ли трябва да сложа или само от едната страна ? Става въпрос за 318 ис - имам и газов инжекцион тези кутийки трябва ли да ги махам и тях на клапаните каде разпределят газта?
Благодаря ви предварително и се извинявам не сам добър в обясненията . Лек и спорен ден на всички колеги.
Благодаря ви предварително и се извинявам не сам добър в обясненията . Лек и спорен ден на всички колеги.
- randity
- Photographer
-
- Кара: му се нещо старо
Колеги, веждите дето се слагат допълнително на е36 на фаровете как се свалят. Или по-точно как са захванати, с лепенка или ? Цаката е да не прцакаме стъклото на фара и самите вежди.
Поздрави, Велизар
Поздрави, Велизар
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

randity написа:Колеги, веждите дето се слагат допълнително на е36 на фаровете как се свалят. Или по-точно как са захванати, с лепенка или ? Цаката е да не прцакаме стъклото на фара и самите вежди.
Поздрави, Велизар
Моите преди да ги сваля бяха с нещо като двойно залепящо хванати което се намира някъде по средата на фара.
Веднъж свалени ли се после не хваща добре и има вероятност да ги изгубиш,за това някой колеги ги лепят.
Ако са залепени малко по трудно се свалят но пак става,трябва да усетиш къде е лепилото и с нож или тънка шпакла да го прережеш.
Нямат щипки или нещо подобно,после ако ги слагаш пак няколко капки монтажно лепило или полиуретан и нямат мърдане и лесно се свалят.
- randity
- Photographer
-
- Кара: му се нещо старо
bullet83m написа:randity написа:Колеги, веждите дето се слагат допълнително на е36 на фаровете как се свалят. Или по-точно как са захванати, с лепенка или ? Цаката е да не прцакаме стъклото на фара и самите вежди.
Поздрави, Велизар
Моите преди да ги сваля бяха с нещо като двойно залепящо хванати което се намира някъде по средата на фара.
Веднъж свалени ли се после не хваща добре и има вероятност да ги изгубиш,за това някой колеги ги лепят.
Ако са залепени малко по трудно се свалят но пак става,трябва да усетиш къде е лепилото и с нож или тънка шпакла да го прережеш.
Нямат щипки или нещо подобно,после ако ги слагаш пак няколко капки монтажно лепило или полиуретан и нямат мърдане и лесно се свалят.

.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
И да ги прецакаш, имам едни, дет няма да ги ползвам... 

- Tristaiosemnaiseis
- младши ентусиаст
-
- Кара: тист
- Мечтае да кара: непрекъснато
- Детайли за колата: 08' E91 325d - сега; 'E36 316i Compact - сега; '02 E46 330i Touring - преди; '97 Е36 318i Touring - преди; '00 BMW 540iA - преди; '02 BMW E46 330Ci SMG - преди; '99 BMW E36 328i Touring - преди;
Имам проблеми със задното каре на кардана на колата от подписа. Въпроса ми е с цялата задна част на кардана ли трябва да го сменя, и също така от какви други модификации мога да го взема освен от друго 328i?
- kokobaroko13
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: bmw е36
Колеги днес както си карах поизпънах я 3,4 пъти 1ва 2ра 3та и като правих после маневри за паркиране колата почва да тресе на 1ва и на задна на полусъединител без газ като я припомпя се пооправа.Предполагам съединитяля е тръгнал или притискателя нещо иначе не съм я забелязал да буксува като я пъна може да е малко и да не го усещам .. някакво мнение да кажете...

- DRIFT MASHINA
- младши ентусиаст
-
- Кара: гумите да пушът
Едно тъпо въпросче как да лъсна кюнците на оригинално гарне от м52б28
- Nickelback
- старши ентусиаст
-
- Кара: BigBlockV8
- Мечтае да кара: бангия с предно
- Детайли за колата: Hemi 370 cu. in.
DRIFT MASHINA написа:Едно тъпо въпросче как да лъсна кюнците на оригинално гарне от м52б28
Или слагай направо гърне от М3 Ево, или си сложи на твоето някакви накрайници от неръждавейка. Да беше неръждавейка да го лъскаш, иначе не виждам да стане...
Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2
"За тЕя пари има Е-шеесе" - форумна пословица.
Лето две и седемнаесто.