ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ ЗА НЕЗНАЕЩИ И НАЧИНАЕЩИ
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
- littleD
- Потребител
-
- Кара: bmw E60
- Мечтае да кара: колело :) без педали
- Детайли за колата: 530D
Re: ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ ЗА НЕЗНАЕЩИ И НАЧИНАЕЩИ
Здравейте, колеги. Някой може ли да ми каже как се свалят задните странични стъкла на е36 купе? Благодаря 

Митко Иванов
- iskrenchyy
- Потребител
-
Здравейте колеги! Имам въпрос, решил съм да сменя окачването на моята кола бмв е36 купе. Имам оферта която ми предлагат М-техник окачване от бмв е36 М3 Evo, пружини и амортисьори. Та въпросът ми е ще стане ли окачването от М3-то на обикновена е36-ца и ако не какво трябва да се подмени 

- zafirovp
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW и VAG
Напречните греди за е36 еднакви ли са за всички модели? Има ли специални греди за компакт? Колко струват горе-долу?
HowDouWantit написа:Понеже на няколко пъти съм виждал категорични мнения ,че може да се ползва дигитално управление на парно ,силно ме интересува как става номера?
Ако може някой да сподели как става номера ,дали трябва да се вземе само управлението или със цялото прасе?
Зоните как се управляват?
Това ще е интересно да се види.
- emiliqn.gqurov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36 М52B20 coupe
- Мечтае да кара: Bmw Е36 M3
bullet83m написа:HowDouWantit написа:Понеже на няколко пъти съм виждал категорични мнения ,че може да се ползва дигитално управление на парно ,силно ме интересува как става номера?
Ако може някой да сподели как става номера ,дали трябва да се вземе само управлението или със цялото прасе?
Зоните как се управляват?
Това ще е интересно да се види.
viewtopic.php?f=8&t=277306&p=3066312&hilit=%D0%B2%D1%80%D1%8A%D1%82%D0%BA%D0%B8%D1%82%D0%B5+%D0%BA%D1%8A%D0%BC+%D0%B4%D0%B8%D0%B3%D0%B8%D1%82%D0%B0%D0%BB%D0%BD%D0%B8%D1%8F#p3066312
http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... A#p3136290
http://forums.bimmerforums.com/forum/sh ... ?t=1574093
http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... A#p2975015

- HowDouWantit
- младши ентусиаст
-
За преминаване от климатик с врътки към климатроник с дигиталното управление е ясно ,кажи сега за най-обикновено парно как става номера..

е то е същото, трябва прасето от диг, парното не ти е с моторчета на клапите.
прасе, управление, клапани, предни въздоховоди за краката и централна духалка.
прасе, управление, клапани, предни въздоховоди за краката и централна духалка.
- NoMoreRules
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW e36 320i Coupe, BMW e46 ci
- Детайли за колата: шест цилиндров звяр
колеги някои има ли снимано от близко номер 7 от схемата http://www.realoem.com/bmw/showparts.do ... g=13&fg=15 и евентуално ако знаете от къде може да се намери.
Само че едно е да отворят талона с 316,а под капака ония туч м50, дето и кьорав да си пак ще го чуеш :mhihi:
- randity
- Photographer
-
- Кара: му се нещо старо
Цъкни на снимката колега и ти го дава реална снимка от близко http://www.realoem.com/bmw/showphoto.do?id=13541747519
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

- Tenata
- младши ентусиаст
-
- Кара: Лястовица с рамка
littleD написа:Здравейте, колеги. Някой може ли да ми каже как се свалят задните странични стъкла на е36 купе? Благодаря
viewtopic.php?f=8&t=141235

на пътя и пред БОГ, всички сме равни!
- zafirovp
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW и VAG
zafirovp написа:Напречните греди за е36 еднакви ли са за всички модели? Има ли специални греди за компакт? Колко струват горе-долу?
Когато парното е пуснато да духа в краката, работи само на предните седалки. Виждам, че и отзад има отвори за парното/климатика, но от там не духа въздух. Къде може да е проблема?
Е36 Компакт 95
- lancerpor
- младши ентусиаст
-
- Кара: e46 320dA
- Мечтае да кара: e46 M3
- Детайли за колата: touring facelift 04'
Предстои ми смяна на гарнитурата на капака на клапаните, но около ваноса се е разтекло надолу по главата и блока и искам да го изчистя преди да сменя гарнитурата. Меглио и след това вода с маркуча добър вариант ли е? Има ли шанс нещо да се прецака? Я ремъци, я електроника някъде? Няма да пръскам целия кош, ама все пак... 

- host
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320i
- Детайли за колата: e36 coupe
Чета си аз по бимерфорумс за валове от м54б30 и коляновия във м52б28, обаче гледам дават, че въпреки еднаквият диаметър на буталата, тези от 54ката не са подходящи, защото са лят алуминий. Въпроса ми е ако някой е правил това упражнение да сподели ноухау, ако може. Кои са всичките нужни части за конверсията .
- acidburn-525tds
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46 320d facelift
Здравейте, понякога колата като е студена и като я запаля и след 4,5 секунди гасне?! Като я запаля пак и като я изфорсирам на 4,5к се оправя? От какво може да е проблема? Колата е E36 '98 318tds M41D17 compact.
- HowDouWantit
- младши ентусиаст
-
acidburn-525tds написа:Здравейте, понякога колата като е студена и като я запаля и след 4,5 секунди гасне?! Като я запаля пак и като я изфорсирам на 4,5к се оправя? От какво може да е проблема? Колата е E36 '98 318tds M41D17 compact.
И ти ли като колегата от Е30 подфорума на студен мотор я паткаш?