M50B25 vs. M52B28 - конкретни автомобили
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
Re: M50B25 vs. M52B28 - конкретни автомобили
на официалния сайт на BMW не ставаше ли? имаше някакъв общодостъпен логин за ЕТК.
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- host
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320i
- Детайли за колата: e36 coupe
- drago_pavlov
- младши ентусиаст
-
- Кара: както може
- Мечтае да кара: както не може...
- Детайли за колата: от миналия век
Изглежа добре. Сега остава да ме чака няколко дни, че предната ми я измъкнаха под носа...
П.П.: Някой да има преки впечатления от тази автокъща http://xn--h1addl.net/ ? Мисля да ги ползвам за докарване на колата, че в момента нямам никакво време да пътувам...
П.П.: Някой да има преки впечатления от тази автокъща http://xn--h1addl.net/ ? Мисля да ги ползвам за докарване на колата, че в момента нямам никакво време да пътувам...
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.
Не се сещам вече до колко пари си търсеше 36ца, но погледни тази: http://www.cars.bg/c1337135
пп: сега видях, че е 2.8 пък 1993г
пп: сега видях, че е 2.8 пък 1993г

..Bayerische Motoren Werke..

- zgripara
- Потребител
-
- Кара: Бмв 325i е36
- Мечтае да кара: Бмв м3 е36 turbo
- drago_pavlov
- младши ентусиаст
-
В крайна сметка купих това:
Тотала стана 5500 лв с докарване, екотакса, регистрация и ГО.
Минусите не са много - предния капак има ръжда по ръба. Летните гуми са с дот ХХ05, а зимните ХХ11, тоест летните "стават", а зимните са си направо нови
Волана е протрит. Борда е на немски и нищо не му разбирам
Хубавото е, че колата е на 251к км, турчина я кара от миналата година, а преди това я е карала някаква жена.
Салонът е като нов, няма протрито или скъсано. Двигателят и автоматът са в много добро състояние, чак се изненадах. Окачването е доста стегнато.
Както би се изразил всеки автоджамбазин - УНИКАТ, FULL, качваш се и караш
drago_pavlov написа:Междувременно се е появило и това:
http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/detai ... geNumber=1
Минусите не са много - предния капак има ръжда по ръба. Летните гуми са с дот ХХ05, а зимните ХХ11, тоест летните "стават", а зимните са си направо нови

Волана е протрит. Борда е на немски и нищо не му разбирам

Хубавото е, че колата е на 251к км, турчина я кара от миналата година, а преди това я е карала някаква жена.
Салонът е като нов, няма протрито или скъсано. Двигателят и автоматът са в много добро състояние, чак се изненадах. Окачването е доста стегнато.

I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
честито 

- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- host
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320i
- Детайли за колата: e36 coupe
Честито
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
- Haddess
- младши ентусиаст
-
- Кара: 413
- Мечтае да кара: 628CSI
Честито
Автоматика в е36 не е ли много бавен или се държи на положение 

..Bayerische Motoren Werke..

- Powerslide
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е90 330d Mpack
- Мечтае да кара: ///M
- Детайли за колата: E90 330dA 12.2007 Titan Silber / M SPORT package / Style 193 / Navigation / Recaro / Shadow Line / Xenon / Light package
VD86338
E91 330dA 12.2006 Black sapphire metallic / Navigation / Recaro / PDC / Light package
SOLD
328iА sedan Technoviolett 12.1996 Mpack,LSD 3.15
AU60415
SOLD
318is coupe 10.1998 SOLD
E39 530d 1999 Mpack SOLD
Честито колега
Бях писал по - назад че от Германия не е лоша идея да се намери кола и също за автомата ,че не е голям проблем.
Даже си е в плюс , факт е че понякога е доста гаден , но когато просто искам да отида донякъде ми върши перфе работа.
И с шпера се разбират , само дето като влезе в 6к и сменя предавка и после пак връща докато си в някое кръгово
Само забележката ми е , защо избърза или просто не ти се чака , изпадат хубави коли дори и на по - ниски цени.
И моята ми стъпи 5к с регистрацията - AU60415 , може да има повече екстри , но има и повече ръжда от твоята като гледам
Багажника и около него имам по така петна иначе е пушка 
Бях писал по - назад че от Германия не е лоша идея да се намери кола и също за автомата ,че не е голям проблем.
Даже си е в плюс , факт е че понякога е доста гаден , но когато просто искам да отида донякъде ми върши перфе работа.
И с шпера се разбират , само дето като влезе в 6к и сменя предавка и после пак връща докато си в някое кръгово

Само забележката ми е , защо избърза или просто не ти се чака , изпадат хубави коли дори и на по - ниски цени.
И моята ми стъпи 5к с регистрацията - AU60415 , може да има повече екстри , но има и повече ръжда от твоята като гледам

- drago_pavlov
- младши ентусиаст
-
Бързах защото малкия започна градина, жена ми работи на 16 км от вкъщи и просто без кола не става...
Доволен съм от избора като цяло. Да, няма много екстри, но те могат да се добавят в бъдеще.
Колкото до автомата, не знам какво да кажа - досега винаги съм карал ръчки или чисто нови автоматици. От 20 годишен автомат очаквах да е нещо трагично, но доколкто мога да имам впечаления за 1 ден каране надмина очакванията ми.
А и той е на изпитателен срок - щом се предаде минавам на ръчка, че и жената на обича много, много автомати
Доволен съм от избора като цяло. Да, няма много екстри, но те могат да се добавят в бъдеще.
Колкото до автомата, не знам какво да кажа - досега винаги съм карал ръчки или чисто нови автоматици. От 20 годишен автомат очаквах да е нещо трагично, но доколкто мога да имам впечаления за 1 ден каране надмина очакванията ми.
А и той е на изпитателен срок - щом се предаде минавам на ръчка, че и жената на обича много, много автомати

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
drago_pavlov написа:В крайна сметка купих това:drago_pavlov написа:Междувременно се е появило и това:
http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/detai ... geNumber=1
Волана е протрит. Борда е на немски и нищо не му разбирам![]()
Честито. Доста прилична изглежда. Това с ръждата е кофти и трябва да вземеш мерки, че с времето нещата стават грозни. Имал съм германка на която тръгнаха ръжди първо по ръбовете на капака, после долу по ръбовете на вратите, багажника.. става доста гадно.
Борда си го отключи като влезеш в менютата с настискане едновременно на 10 и 1000. После отиваш в меню 19 и там въвеждаш сбора от датата и месеца. Т.е. ако го правиш утре пишеш 33 и натискаш SET/RES. Така с 10 и 1000 вече може да влизаш в повече менюта в които имаш разни функции. Смяната на езика е в меню 10.
- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
Е36 където не е пипал бай ганьо няма да ти създава проблеми, а тази гледам на снимките си е с оригинални гумени стелки, новия волан, явно си е гледана колата подобаващо. За борда тук има хубав гайд с всички функции и отключването http://www.bmwe36blog.com/bmw-on-board- ... crets.html
- drago_pavlov
- младши ентусиаст
-
Борда го отключих, вече е на английски
Но малкия дисплей до него не работи, предполагам е часовника.

Но малкия дисплей до него не работи, предполагам е часовника.