Фарове DEPO - кой от трите модела?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
40 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- someone
- сбъркал колата, но не и форума
-
- Кара: е70
GANUK написа:на първото депо Z-тип могат ли диодните ангелски очи да се сменят с CCFL kit?
Утре ще ми ги донесат, ще споделя впечатления.
Някакви идеи за място където да ми ги монтират?
- someone
-
Малко ъпдейт.
Поръчах си DEPO Z type. Днес ми ги монтираха. Не останаха никакви фуги и си паснаха идеално. Като говорих с майсторите като си прибирах колата, казаха, че не са имали никакви проблеми с поставянето и напасването. Колата изглежда добре (даже на мен ми изглежда много добре) и за мен най-важното е, че не съм избягал от сток-визията. За светенето - ще видим каква е ситуацията, но при всички положения ще е нещо временно, защото ще се слага ксенон, може би след около месец.
А дотогава - някой има ли пряк опит с тези OSRAM Nightbraker? Слагал ли е такива на късите или на халогените?
Поръчах си DEPO Z type. Днес ми ги монтираха. Не останаха никакви фуги и си паснаха идеално. Като говорих с майсторите като си прибирах колата, казаха, че не са имали никакви проблеми с поставянето и напасването. Колата изглежда добре (даже на мен ми изглежда много добре) и за мен най-важното е, че не съм избягал от сток-визията. За светенето - ще видим каква е ситуацията, но при всички положения ще е нещо временно, защото ще се слага ксенон, може би след около месец.
А дотогава - някой има ли пряк опит с тези OSRAM Nightbraker? Слагал ли е такива на късите или на халогените?
Колега кажи как светят тайванците ...
Компанията "Chrysler" решила да поставя черна кутия в новите модели на джиповете "Grand Cherokee", която да записва последните думи на шофьора преди катастрофа. В Америка в 90% от случаите, последната дума е била "Shit!", докато в България, в 99% процента от случаите, последните думи на шофьора са били: "Пичове, скивайте к'во мо'а да напра'а с тоя джип!"
- someone
-
Ами първоначално сложих четири крушки BOSCH. Светеха си много добре, но си бях навил да слагам ксенон. Поръчах го, сложих го и...продадох колата на колагата cowboetz...така, че как светят няколко месеца след смяната, той трябва да каже
Иначе непосредствено след слагането на ксеноните светеше ето така:

Иначе непосредствено след слагането на ксеноните светеше ето така:

- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
- someone
-
- vld
- Старши ентусиаст
-
someone написа:vld написа:А ето така свети 10 годишен бош с лупи
А по-дълги имаш ли
Мислиш ли?

Ето една по качествена снимка на същите фарчета ксенончето е 6000к
Може би си се подлъгал по качеството на предната снимка което е отвратително ,но ме мързеше да си взема апарата.
Това е ефекта на добре регулирани фарове със изряден рефлектор

- someone
-
А, за регулирането си прав - на моята снимка освен че са надолу, са насочени и много надясно
Ама това все пак беше точно след като ми монтираха ксенона. На cowboetz ако му се занимава да снима и да покаже.
Моите оригинални фарове бяха точно БОШ, но си бяха жълти и с кофти рефлектор още като взех колата през 2005-та. Освен това след като едно такси ме взе на таран остана само десния и т.н. и т.н. няма смисъл да изпадам в толкова подробности, просто при мен варианта "каквито и да са нови фарове" беше по-добре от тези, които бяха на колата. А след това с ксенона нещата си дойдоха на мястото. И моят беше 6К.

Ама това все пак беше точно след като ми монтираха ксенона. На cowboetz ако му се занимава да снима и да покаже.
Моите оригинални фарове бяха точно БОШ, но си бяха жълти и с кофти рефлектор още като взех колата през 2005-та. Освен това след като едно такси ме взе на таран остана само десния и т.н. и т.н. няма смисъл да изпадам в толкова подробности, просто при мен варианта "каквито и да са нови фарове" беше по-добре от тези, които бяха на колата. А след това с ксенона нещата си дойдоха на мястото. И моят беше 6К.
- vld
- Старши ентусиаст
-
Ми хубаво ще е да сложи една снимка ,за даможе да се направи сравнение как свети депото когато е с ксенон и е регулирано правилно.
Не за друго ,но доста хора се чудят ,дали е по добре оригинални фарове Бош или ЗКВ с лупи втора употреба или ново депо.
Разликата в цените е минимална ,въпроса е дали депото го докарват на качество.
Не за друго ,но доста хора се чудят ,дали е по добре оригинални фарове Бош или ЗКВ с лупи втора употреба или ново депо.
Разликата в цените е минимална ,въпроса е дали депото го докарват на качество.

- mihal
- ентусиаст
-
- Кара: E39 520i touring 2001/9
vld написа:someone написа:vld написа:А ето така свети 10 годишен бош с лупи
А по-дълги имаш ли
Мислиш ли?![]()
Ето една по качествена снимка на същите фарчета ксенончето е 6000к
Може би си се подлъгал по качеството на предната снимка което е отвратително ,но ме мързеше да си взема апарата.
Това е ефекта на добре регулирани фарове със изряден рефлектор
Правил мли си им нещо на тия фарове? Мноо ме кефи как светят. Без ксенон дали ще е нещо подобно? На снимката фарове за мъгла пуснал ли си?

40 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3