325i Купе Филма започна :)
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
- Zaho
-
-
- Детайли за колата: mnoo fast ;)
zBoost написа:Garribaldi написа:Колега, какво стана разбрали вече дали си 325 или 320 ??
не е
b25 е определено

- стан
- старши ентусиаст
-
- Кара: '94 Opel Corsa B
- Zaho
-
-
krika написа:То с 20кова генерация
мисля генерацията да е пренаправя някава стокова да заглушава прилично Макар че тоя звяр под капака как ръмжи не е истина навсякаде се обръщат като мина

И вече една клапа ще отваря когато пожелая директно настрани под прага

А днес какъв ластик направих на едно Ауди А4 1.8 Т не е истина на пътя Баснко - Разлог

Само дето много бързо свършват скоростите с тоя 3,45 диф и като натисна газта докато усетя какво се случва постоянно съм в прекъсвач. Странното е че прекусвача е на 7000

Забравих да добавя: мина вече 508км. с 60литра ОМВ 100

Последна промяна Zaho на 04 Май 2008, 0:19, променена общо 1 път
- krika
- ...и то хидравличен :)
-
- Кара: джата
- Мечтае да кара: на Ринга
- Детайли за колата: Двете 2и2ки
е да, това е по лесно отколкото да прочетеш номера на двигателяBMW_dreamer написа:единствения сигурен начин е мерене на хода на буталото

Die Neue Klasse ---> http://www.youtube.com/watch?v=dU7hAq7vmwA ---- http://www.formula1.bg ----
- Niikoo_1
- младши ентусиаст
-
- Кара: кръгчета
Най-лесно е да намери читава 320ка и да се пуснат от лятящ стар до към 180-190км/ч.
Ако има път към София да се обади за едно замерване
П.С.
Много работа обаче ще има по колата, но поне, ако найстина е 325и си заслужава мъките
Ако има път към София да се обади за едно замерване

П.С.
Много работа обаче ще има по колата, но поне, ако найстина е 325и си заслужава мъките

- DirtySouth
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 Coupe 328i , Е36 Sedan 316i
- Мечтае да кара: E36 M3 , E30 M3 , E31 850csi и все такива гадни стари кочини
Zaho написа:krika написа:То с 20кова генерация
мисля генерацията да е пренаправя някава стокова да заглушава прилично Макар че тоя звяр под капака как ръмжи не е истина навсякаде се обръщат като мина![]()
![]()
![]()
И вече една клапа ще отваря когато пожелая директно настрани под прага![]()
А днес какъв ластик направих на едно Ауди А4 1.8 Т не е истина на пътя Баснко - Разлог![]()
![]()
![]()
Само дето много бързо свършват скоростите с тоя 3,45 диф и като натисна газта докато усетя какво се случва постоянно съм в прекъсвач. Странното е че прекусвача е на 7000и работи без Маф-а дали няма някъв чип
Забравих да добавя: мина вече 508км. с 60литра ОМВ 100тя ще излезне по икономична от 316-ката де...а таа 316-ка хем харчеше хем не вървеше Ама тук в форума хората като ми казваха аз Не приемах
![]()
![]()
Тука вече малко послъга или не те бива много в математиката

I'm slowly drifting

- EnimEn
- ентусиаст
-
- Кара: яки шестаци...
честито колега, само така, евла ти на ентосуазма ...
и какво му е на сметките, 25-ца съм нямал ама си се пада близо 12 ?
П.С - м50
и какво му е на сметките, 25-ца съм нямал ама си се пада близо 12 ?
П.С - м50

- Zaho
-
-
DirtySouth написа:Zaho написа:krika написа:То с 20кова генерация
мисля генерацията да е пренаправя някава стокова да заглушава прилично Макар че тоя звяр под капака как ръмжи не е истина навсякаде се обръщат като мина![]()
![]()
![]()
И вече една клапа ще отваря когато пожелая директно настрани под прага![]()
А днес какъв ластик направих на едно Ауди А4 1.8 Т не е истина на пътя Баснко - Разлог![]()
![]()
![]()
Само дето много бързо свършват скоростите с тоя 3,45 диф и като натисна газта докато усетя какво се случва постоянно съм в прекъсвач. Странното е че прекусвача е на 7000и работи без Маф-а дали няма някъв чип
Забравих да добавя: мина вече 508км. с 60литра ОМВ 100тя ще излезне по икономична от 316-ката де...а таа 316-ка хем харчеше хем не вървеше Ама тук в форума хората като ми казваха аз Не приемах
![]()
![]()
Тука вече малко послъга или не те бива много в математиката
И на мен не ми се вярва

може да си е имало малко гориво в нея щото тея 60 литра ги заредих първо в габрово 40 и после 20 на пазарджик и нямам идея колко е имало в нея но предполагам нее повече от 5-литра по думите на собственика и предишният

Колега замери всумакетелните колектори {пластмасовите отгоре на моторя} на 5-цата са по-широки и по това се познава дали е 20 или 25
Дилян Пенчев написа: МИнава се време, успокояваш се - караш супер лачена Е30-ка...която ти струва 20 бона![]()
![]()
И си викаш...аджеба аз що не си купих Е46... и в момента в който ти мине тая мисъл ти вече НЕ СИ МАНЯК
![]()
- Zaho
-
-
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Определено не са колектори на 20- ка, но 12/ 100 извънградско при леко каране ...
не виждам кво му е икономичното. При мен ако не прехвърлям 120- 130 пада под 7 дори.

- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
тия дни съм минал с пълна кола 560km извънградско предимно и имам още около 22-23 литра в резервоара по показанията на стрелката.
Незнам що да послъгва колета като той сигурно е в края на червената зона сигурно
Незнам що да послъгва колета като той сигурно е в края на червената зона сигурно

- Zaho
-
-
bum_bum написа:Определено не са колектори на 20- ка, но 12/ 100 извънградско при леко каране ...не виждам кво му е икономичното. При мен ако не прехвърлям 120- 130 пада под 7 дори.
Ами щото мислех че без "дебитометъра" ще е ламя аз даже като я взех се обадих да подазпитам дали ще мога да се прибера с нея до Банско от Габрово че мислех няма да падне под 20

Пък и тоя разход и е след някои дуг километър среден а и ще падне още ако не изгасне скоро

направо съм адски доволен от колата без думи съм

- DirtySouth
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 Coupe 328i , Е36 Sedan 316i
- Мечтае да кара: E36 M3 , E30 M3 , E31 850csi и все такива гадни стари кочини