Едно аксесоарче
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
35 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
Циганска работа. Оня ден видях едно изгъзено Е36 със сини светодиоди във фаровете и тем подобни лайна. За съжаление си е. Не сме деца да се лигавим с тея коли. С други може - с тези НЕ !
Компанията "Chrysler" решила да поставя черна кутия в новите модели на джиповете "Grand Cherokee", която да записва последните думи на шофьора преди катастрофа. В Америка в 90% от случаите, последната дума е била "Shit!", докато в България, в 99% процента от случаите, последните думи на шофьора са били: "Пичове, скивайте к'во мо'а да напра'а с тоя джип!"
- BoqnZubarev
- Левскарче
-
- Кара: 02` E46 320d
- Детайли за колата: Баничарка
alexand написа:Циганска работа. Оня ден видях едно изгъзено Е36 със сини светодиоди във фаровете и тем подобни лайна. За съжаление си е. Не сме деца да се лигавим с тея коли. С други може - с тези НЕ !
Е Тва вече със сините диоди на габарита

Някой знае ли точно как се инсталиран коментираното аксесоарче? Пробива ли се нещо, лепи ли се? Как става?

Хаххаааа, със свински опашки отнякъде да се хване не става ли?
Ако може да използвам темата на колегата.....на мен ми трябват пластмасовите рингчета да ги нарека, които се слагат от вътр.страта около дръжките на вратите. Някой знае ли от къде мога да ги намеря, ровя тука по разни автосайтове , но не намирам точно това.....

- bmwdriver
- старши ентусиаст
-
- Кара: на 1,6 бара
- Мечтае да кара: 911
Мишел написа:Ако може да използвам темата на колегата.....на мен ми трябват пластмасовите рингчета да ги нарека, които се слагат от вътр.страта около дръжките на вратите. Някой знае ли от къде мога да ги намеря, ровя тука по разни автосайтове , но не намирам точно това.....
Това струва колосалните 4,56 лв в Дарукар

35 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3