ВНИМАНИЕ!!!!!
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
37 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- Garribaldi
- ентусиаст
-
- Кара: 'Е36'
- Мечтае да кара: e92 m3
Re: ВНИМАНИЕ!!!!!
AHTuBuPyC]А ти помисли пак, като купуваш не нови, а крадени емблеми![]()
Тва май не го схванах ?!Кво искаш да ми кажеш?! Купих си чисто нова емблема !!! Просто не е оригинална,а няква пластмасова![/quote]
- стан
- старши ентусиаст
-
- Кара: '94 Opel Corsa B
Garribaldi написа:
Тва май не го схванах ?!Кво искаш да ми кажеш?! Купих си чисто нова емблема !!! Просто не е оригинална,а няква пластмасова!
Извинявай колега, помислих си че си купил от "донорните борсички" по Симеон. Грешката е моя

- laviatan
- старши ентусиаст
-
- Кара: Всичко що е BMW , баничарки
- Мечтае да кара: M1
AHTuBuPyC написа:Garribaldi написа:
Тва май не го схванах ?!Кво искаш да ми кажеш?! Купих си чисто нова емблема !!! Просто не е оригинална,а няква пластмасова!
Извинявай колега, помислих си че си купил от "донорните борсички" по Симеон. Грешката е моя
хехехехехехе- нова схема- крадат се емблеми и се продават втора за по 5 лв.-ебати схемата измисли колега- ТОВА Е НЕКОИ КЛОШ ДЕТО СИ Е КУПИЛ КОЛА И НЯМА кинти за една кирлива емблема и ся тука си лаеме- манталитета ни е малко циганско-балкански-щом на колегата днес от голф 2 - едно касетофонче МУ ОТКРАДНАХА ДЕТО АКО НА улицата го намеря няма да го взема- АБЕ ПИЧОВЕ ИМА ПО -ЛЕСЕН ВАРИАНТ-ПЕЧЕЛЕТЕ ПАРИ А НЕ КРАДЕТЕ!!!
Ужас
Малее няма такава селения...да крадеш емблемите на хората...ти на колко години си бе...само да те питам едно нещо...А ако на теб ти свалят утре халогените емблемите и споилерите как ще се почувстваш....
If U Know About BMW,You Either Own One ,Or Want One!!!
- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
Garribaldi написа:AHTuBuPyC]А ти помисли пак, като купуваш не нови, а крадени емблеми![]()
Оригиналната е също пластмасова....
37 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3