Как решихме проблема с уплътнението на задното стъкло+снимки
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
38 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- Garribaldi
- ентусиаст
-
- Кара: 'Е36'
- Мечтае да кара: e92 m3
- dr-who
- ентусиаст
-
- Кара: E46 Touring 330xi
- Мечтае да кара: F10 M5
Garribaldi написа:Къъде да си го намеря ??
имам за седан перфектни

ела да ги видиш ако ти хареса - 20лв/бройката

--
Powered by: Miller Performance
Revolutionary BMW Performance chips
--
Powered by: Miller Performance
Revolutionary BMW Performance chips
--
- agent smit
- младши ентусиаст
-
- Жоро 320и
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е91 320d
А за оплътнението на вратите какво ще препоръчате? Като карам ми шуми и на локви ми мокри праговете!
Я да up-на малко старата тема...
Значи и аз днес отскочих до Дару и си закупих едно уплътнение. Кашончето верно е голямо, не влезе в багажника
.
Понеже нямам инструменти, силикони и разни други ала-бализми минах покрай един джамджия и той ми каза, че трябва да се разлепва задното стъкло за да се смени уплътнението. Интересува ме по начина без сваляне на стъклото дали добре се е напаснало в каналчето и с какво се лепи?

Значи и аз днес отскочих до Дару и си закупих едно уплътнение. Кашончето верно е голямо, не влезе в багажника

Понеже нямам инструменти, силикони и разни други ала-бализми минах покрай един джамджия и той ми каза, че трябва да се разлепва задното стъкло за да се смени уплътнението. Интересува ме по начина без сваляне на стъклото дали добре се е напаснало в каналчето и с какво се лепи?
[Georgi] написа:Я да up-на малко старата тема...![]()
Значи и аз днес отскочих до Дару и си закупих едно уплътнение. Кашончето верно е голямо, не влезе в багажника.
Абе земи мини утре през този майстор и му кажи да го разходи малко.

- BorisMW
- младши ентусиаст
-
- Кара: 92,318 sedan
GVT написа:[Georgi] написа:Я да up-на малко старата тема...![]()
Значи и аз днес отскочих до Дару и си закупих едно уплътнение. Кашончето верно е голямо, не влезе в багажника.
Абе земи мини утре през този майстор и му кажи да го разходи малко.bmwdriver много точно е обяснил как се поставя уплатнението.
- В самите уплътнения има метална пластина по цялата дължина.Е та точно тази пластина под формата на буквата Г трабва да влезе в каналчето на джама.Аз съм сменял уплътнението на предното стъкло,но там ти трябва и още един човек,щото толкова плътно влиза,че някой трябва да ти го бута от едната страна а ти да дърпаш от другата.Нищо не се лепи с нищо

Нищо не е свършило докато не свърши!
http://www.youtube.com/watch?v=hcvQxaUClNw
http://www.youtube.com/watch?v=hcvQxaUClNw
38 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3