КРАДЦИ в Сухата река -мамицата им
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
61 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- DirtySouth
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 Coupe 328i , Е36 Sedan 316i
- Мечтае да кара: E36 M3 , E30 M3 , E31 850csi и все такива гадни стари кочини
Думата не е счупете им по някой зъб ,а оставете им по някой зъб
Като гледам от Сухата Река бая колеги сме изгоряли ще им правим хайка на дрогите 

- ивчо3
- старши ентусиаст
-
- Кара: 318is, 1995 м42
DirtySouth написа:Думата не е счупете им по някой зъб ,а оставете им по някой зъбКато гледам от Сухата Река бая колеги сме изгоряли ще им правим хайка на дрогите
Аз живея в кв. "Х. Димитър" и преди няколко месеца редовно бях в "Сухата Река", както знаете двата квартала ги дели перловската река. Знам кои са копелетата, даже съм говорил с тях, движат с едно старо БМВ, двойния стоп и оглеждаха най-нагло посред бял ден паркиралите автомобили, основно броните и халогените. Някъде на 17-18 години са.
- robert1975
- младши ентусиаст
-
за халогените съм го измислил-отзад както е халогена-има стоичица на него на която стои металната планка-щипка-там съм прекарал тел която е вързана за буферите на бронята!няма сваляне- е има ама строшени ще са........за лаисните-незнам какво ви е мнението-маи прозрачния фокси пол
-за стъклата на огледалата-маи същото.......ама с мигачите до фара-моите са кристални-и скъпи незнам какво да правя......... 

BMW-маниак

- kapitanat
- младши ентусиаст
-
- Кара: 335i LCI Xdrive
- Мечтае да кара: каквото кара
- Детайли за колата: Mhd stage 2+ RON98, Xhp stage 3, X-delete, downpipes, inlets, tial blow-off, charge pipe, 5'' FMCI
635Csi L6 manual, sls, lsd
Аз съм от Бургас ама и тука е същата работа , един път отидох да видя родителите си в Лазур, живеят един от най - хубавите комплекси в Бургас и излязох от входа и гледам един гнусен пенсионер бивш консумолски секретар ,да се мъчи с бастуна да ми счупи огледалото и вече ми я беше отдрал на врата на шофиора. Пенсия е и не мога да го набия , гадно ми е ама му счупих бастуна на 2 и се обадих на сина му да ми плати огледалото . Завистливи са гадовете мръсни . А наркоманите - бой, бой , малко почивка и пак бой .

Тогава дадох на 3 та и видях как стрелката на километража докосва цифрата 200км/ч BMW Alpina 1996
- DirtySouth
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 Coupe 328i , Е36 Sedan 316i
- Мечтае да кара: E36 M3 , E30 M3 , E31 850csi и все такива гадни стари кочини
ивчо3 написа:DirtySouth написа:Думата не е счупете им по някой зъб ,а оставете им по някой зъбКато гледам от Сухата Река бая колеги сме изгоряли ще им правим хайка на дрогите
Аз живея в кв. "Х. Димитър" и преди няколко месеца редовно бях в "Сухата Река", както знаете двата квартала ги дели перловската река. Знам кои са копелетата, даже съм говорил с тях, движат с едно старо БМВ, двойния стоп и оглеждаха най-нагло посред бял ден паркиралите автомобили, основно броните и халогените. Някъде на 17-18 години са.
Колега случайно да им знаеш номера на тея копелдаци
- blackrider
- младши ентусиаст
-
DirtySouth написа:ивчо3 написа:DirtySouth написа:Думата не е счупете им по някой зъб ,а оставете им по някой зъбКато гледам от Сухата Река бая колеги сме изгоряли ще им правим хайка на дрогите
Колега случайно да им знаеш номера на тея копелдаци
Предлагам колеги от Сухата река да се разберем на лични да се видим и пича от Х.Димитър да дойде да ни насочи къде да намерим тез хлапетий !!!

- blackrider
- младши ентусиаст
-
ивчо3 написа:DirtySouth написа:Думата не е счупете им по някой зъб ,а оставете им по някой зъбКато гледам от Сухата Река бая колеги сме изгоряли ще им правим хайка на дрогите
Пич здравей,Моля след като имаш някаква информация за тези сополанковци които ни крадът да ни Я предоставиш.
чакам да се свържеш с мен и останалите от Сухата река .Трябва да им се даде някакъв урок на келешите!
- taba4ko
- ентусиаст
-
- Кара: 12' F30 335i
колеги аз съм в младост 4 и да 4укна на дърво не са ми пипали ни6то по колата до сега. дали защото налогените ми са спукани и така си ги карам(светят обаче
) или заради фуражката на задното стъкло(не е полицейска) не знам. ама свиркайте, ще се разходя с удоволствие като дойде време за съветването

- ивчо3
- старши ентусиаст
-
blackrider написа:ивчо3 написа:DirtySouth написа:Думата не е счупете им по някой зъб ,а оставете им по някой зъбКато гледам от Сухата Река бая колеги сме изгоряли ще им правим хайка на дрогите
Пич здравей,Моля след като имаш някаква информация за тези сополанковци които ни крадът да ни Я предоставиш.
Колеги, мога да ви кажа само къде се събират. Имената им не си спомням, но знам блока и заведението на приземния етаж, където до преди няколко месеца бяха клиенти. Една вечер бяха направили мазало и когато им направих забележка ми скочиха на бой- няколко човека срещу един. Много добре се организират и за няколко минути стават цяла тайфа. Виждал съм с очите си как пребиха един мой бивш съученик почти до смърт, защото беше пиян и се заяде с един от тях. Те са всеизвестни в района и както писах по-горе най-нагло обикалят паркиралите коли /направи ми впечатление, че оглеждат само BMW/ и оглеждат и пипат броните на колите. Доколкото знам това заведение все още работи и се намира в блока, който е непосредствено до "БИЛА", и се вижда от спирката на тролеите, точно преди "БИЛА". В този блок има 2 заведения, едно до друго на приземния етаж, като те се събират в това, което е от дясната страна. Дано съм бил полезен.
чакам да се свържеш с мен и останалите от Сухата река .Трябва да им се даде някакъв урок на келешите!
- vesko4114
- младши ентусиаст
-
- Кара: турбото да му се завива свят....
Суха Река
Пичове и аз съм в Сухата река и досега си държах колата на охраняем паркинг и не съм имал грижи,но по стечение на обстоятелствата сега съм във вътрешен двор на блок и се чудя кога ще "изгоря"... дайте да ги набараме тия със старото БМВ.....ще им измъкна ръцете и ще ги бия с тях, честно....
Ако се организираме, аз съм първи....
...............................
- SummonedToDIe
- старши ентусиаст
-
Дай ми някаква връзка с тях

- ивчо3
- старши ентусиаст
-
- Lexus
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 2003 525i Touring
Колеги, филмът тук е в жанр екшън трилър и е много интересен! Давайте информация как се развиват нещата, че е интересно. Някой събра ли шамарите вече или издирвате още?
A1Automobile
- blackrider
- младши ентусиаст
-
Колеги от кварталите в Сухата река, Левски и Х.Димитър.Поради това ,че този форум сигурно се посещава и от крадците ,темите също се четат от тях пиша следното отнасещо се до тях!!! :
" Копеленца майчини, разбрал съм къде се събирате с какво се занимавате и к'ви сте ми келешчета! По петите съм ви и майка ви жална
"
" Копеленца майчини, разбрал съм къде се събирате с какво се занимавате и к'ви сте ми келешчета! По петите съм ви и майка ви жална

- blackrider
- младши ентусиаст
-
Re: Суха Река
vesko4114 написа:Пичове и аз съм в Сухата река и досега си държах колата на охраняем паркинг и не съм имал грижи,но по стечение на обстоятелствата сега съм във вътрешен двор на блок и се чудя кога ще "изгоря"... дайте да ги набараме тия със старото БМВ.....ще им измъкна ръцете и ще ги бия с тях, честно....
Идея как да се организираме? Ти от къде ще знаеш ,че некой от тях няма да дойде на срещата и да се прави на артист и на ужилен?
61 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5