отново крадци кв.Надежда
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
36 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
bobreti написа:АЗ ТАКА КАТО СМЕТАМ ГРУБО ВЕЧЕ КУМ 800ЛВ СЪМ НА МИНУС ОТ ТИА СКАПАНЯЦИ НО ЛОШОТО Е ,ЧЕ НЯКОЙ ОТ НАС ЩЕ СИ КУПИ НЕЩО КОЕТО НА ДРУГ МУ ЛИПСВА
така е,колега,аз се занимавам с авточасти,да подчертая само НОВИ,но много пъти идват при мен клиенти и искат нещо евтино,2-ра употреба та било то и крадено

е кажи ми как да ги спреш крадците,като самите хора търсят крадена стока

- bobreti
- младши ентусиаст
-
- Кара: 320д
- Мечтае да кара: M550d
двама ще хванеме други двама ще излезнат а най лошото е,че застрахователите нищо не плащат само парите си давамеAcOrP написа:И аз съм от надежда и ми е писнало от тия боклуци дайте да ги хванем веднъж и да се приключи.
Още не съм взел бавария но скоро и това ще стане и просто незнам как ще я опазя а на паркингите доверие изобщо им нямам като се има предвид,че не носят никаква отговорностАко бяхме нормална държава това нямаше да е така, и щеше да има възможност да си потърсиш някакво обезщетение.
За пример ще ви дам, опитаха се да откраднат москвич 12-так на баща ми
Просто нямам думи.

- ивчо3
- старши ентусиаст
-
- Кара: 318is, 1995 м42
Re: отново крадци кв.Надежда
Проблемът с крадците може да се реши само по един начин: Карайте си колите с ожулени обикновени брони и лайсни. Халогените направо ги забравете.
..
даите идея как да захвана халогените не Е36 че ми свалиха един . силикон дали е достатъчен?
няккакви келеши са тези да знаете.. сериозен крадец няма да краде от кола която е 1000 евро с германия... само да се добера до някои такъв ще го пратя поне а месец в пирогов......цел живот като види Е36 ще се крие
няккакви келеши са тези да знаете.. сериозен крадец няма да краде от кола която е 1000 евро с германия... само да се добера до някои такъв ще го пратя поне а месец в пирогов......цел живот като види Е36 ще се крие
- CCCP_Power
- Потребител
-
Проблема се решава по друг начин! Продажба на колата и покупка на по-обикновена
За да няма ядове човек, трябва да си продаде БМВ-то. Това е най- добрия вариант 

36 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3