"Black hella" за Е36
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
- chocho
- crash tester
-
- Кара: F07 530
Joro_Paveto написа:Ето как са на колата, обаче заради това, че не наравих късите май цялата идея се губи...![]()
http://images22.snimka.bg/004894392.jpg
http://images22.snimka.bg/004894396.jpg
http://images22.snimka.bg/004894403.jpg
Не точно се губи а просто се открояват малко но пък идеята ти беше да видиш кво ще се получи нали?А според мен се получи нещо добро със замисъл и за късите и тогава вече ще стои невероятно

- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
Бачка, пластинките плътно по рефлектора ли си ги изрязал, защото ми се струва, че фара от шофьорската страна не е баш черен.

- Joro_Paveto
- ентусиаст
-
- Кара: '99 E46 318i; '01 E53 3.0i
Ами плътно са. Просто много зависи откъде идва светлината и под какъв ъгъл се гледа фара. Общо взето същото като при Е30, само дето не се виждат толкова отчетливо самите ламаринки.
А за колегата, който питаше за прозрачни спрей - просто нищо не свети, Вектрата ми беше така...трагедия и изобщо не е за препоръчване, от опит го казвам.
Цялата картинка се загрозява от жълтите пластмаси, безобразно надраните стъкла на фаровете, целите са на язви и яко матирани и всичко се размазва... На един нов фар или фар с перфектно стъкло нещата щяха да стоят далеч по-красиво...но един ден и това ще стане...
А за колегата, който питаше за прозрачни спрей - просто нищо не свети, Вектрата ми беше така...трагедия и изобщо не е за препоръчване, от опит го казвам.
Цялата картинка се загрозява от жълтите пластмаси, безобразно надраните стъкла на фаровете, целите са на язви и яко матирани и всичко се размазва... На един нов фар или фар с перфектно стъкло нещата щяха да стоят далеч по-красиво...но един ден и това ще стане...
Лека нощ, добър ден, пак съм с моя...
- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
sonny написа:bum_bum написа:....
Бате, пусни снимка на твойте, че аз имам само в тела и не мога да ги кача в компа
немам снимка без да са цъкнати фаровете, но смея да отбележа, че Сони определено е човека ко имате фарове със светла бленда и искате да станат черни

http://bmwpower-bg.net/forums/album_pic ... c_id=10431
Хелата стана изключително нечовешка, немам търпение да сложа М бронята, черните халогени и черната карбонова емблема да видим ко ше се получи в крайна сметка.
А тия лупи, дето викам, че има в ибея всъщност са предни стъкла с рефлекторите само ZKW мисля, че бяха.
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
аз не им помня цената ама ако е добра търси строшени zkw за некви никви пари и с едни стъкла стават пушка.
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
не е малко деба, 15 ще е поне доставката ама виж дали в тая цена са и лещите, че има и едни по 70 евра сега ги гледах. за 30 евро да не е само джама.
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
err0r написа:Между другото, май не е тук мястото, но аз ще си питам. На фарове БОШ без лупа на късите, кои стъкла от кои фарове бяха съвместими на мястото на изгорелите пластмаси на късите?
Стават всякакви като заиграе шмиргела

Аз сложих стъкла от фар с лупа, но го "припаснах" със шмиргела.Фаровете светят много "яко", но на сноп.Халогоените до известна степен компенсират този недостатък.Също малко трябва ад се свалят надолу, щото отсрещните им изтичат очите

С най-скоро време ще разбера надявам се как стоят нещата със ZKW.
- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
Яро написа:...
Правилно ли разбрах - взел си късите от бош с лупи, пилнал си ги и си ги сложил на бош, който е бил без лупи?

- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Жорка стъклата от дългите на фарове нс лупа вършат работа.
Пасват на отвора и що годе разсейват светлината.
При мен е така в момента.
Пасват на отвора и що годе разсейват светлината.

При мен е така в момента.