лупи или рефлектори/ H1 или H7
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
39 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- Enslaving_Lecher
- ентусиаст
-
- Кара: E83 LCI, Е60
- Мечтае да кара: BmW F06 M
Аз подкрепям мнението на krasi_bmw. Н7 свети по-добре от фар сток лупа. Но дразни кафявият нагар. Лупите с ксенон са по-добри от Н7 с такъв. Според мен ако ще се слага ксенон - Н1 лупи. Ако ще е без ксенон Н7.
п.с.: Карал съм коли и с двата вида фарове, лупите сток сравнени с Н7 са слаба работа.

п.с.: Карал съм коли и с двата вида фарове, лупите сток сравнени с Н7 са слаба работа.
Не знам какво не Ви харесвт лупите? Мен много ме кефят с тях колата има много по злобен вид!
Колкото до това, кои светят по-силно предполагам, че тия с лупите са по-добри /теоритично би трябвало да фокусират по-добре светлинния поток върху пътното платно и по-малко да зслепяват насрещните водачи/, а и на повечето нови автомобили фаровете са с лупи!
Колкото до това, кои светят по-силно предполагам, че тия с лупите са по-добри /теоритично би трябвало да фокусират по-добре светлинния поток върху пътното платно и по-малко да зслепяват насрещните водачи/, а и на повечето нови автомобили фаровете са с лупи!
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Веднага си личи кой пише на теория и кой от практика
Дали е случайно, че след '95-та Е36 са БЕЗ лупи... Вижте каква е реалността, не пишете на теория. Както написах и по-горе, за ксенон е едно, с халогенните крушки е съвсем друго 

Never mistake motion for action...
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Снощи си заглеждах фаровете как светят.... точно заради тази тема... не знам дали така ми се струва, но сега виждам по-добре пътя и на доста по-далеч, от колкото с H7 преди... както казах Н7 разсейва повече светлина и осветява ДО колата повече, но сега с Н1 пред колата светлинният сноп е по-наситен... но ДО колата не е същото... кат пусна халогените и тогава става екстра... тия дни ше видя с Xenon-а как ще е 

- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Mollov написа:Снощи си заглеждах фаровете как светят.... точно заради тази тема... не знам дали така ми се струва, но сега виждам по-добре пътя и на доста по-далеч, от колкото с H7 преди... както казах Н7 разсейва повече светлина и осветява ДО колата повече, но сега с Н1 пред колата светлинният сноп е по-наситен... но ДО колата не е същото... кат пусна халогените и тогава става екстра... тия дни ше видя с Xenon-а как ще е
А ти с обикновени фарове на Н1 ли ги сравняваш Н7 ?
Щото съм останал с впечатление че имаш инпро с ангели

- Mollov
- Мародератор
-
Е да де, с InPro съм.... ма вие само за stock BMW Original H1 ли обсъждате и никви други вариации??? Щото то оригиналният H1 след 10 години работа сигура не е със същите х-ки... Аз затуй и си мисля, че чисто нов H7 също има кво повече да покаже.... или по-точно казано - светне...
- vld
- Старши ентусиаст
-
По принцип става дума за оригиналния Н1 и Н7.
Тук е момента да вметна,че ХЕЛА - ZKW според моите наблюдения светят по добреот БОШ без лупа и от БОШ с лупа.
Тук е момента да вметна,че ХЕЛА - ZKW според моите наблюдения светят по добреот БОШ без лупа и от БОШ с лупа.

- Mollov
- Мародератор
-
Е мойте бяха ZKW с пъпки... демек според теб все съм с оптимален вариант да си светкам пред колата... а аз се чудя що все ми се струва, че имам силни фарове
Са и ксенон-а кат сложа и съвсем ше прогледна 

- vld
- Старши ентусиаст
-
Аз това се чудя щото на компакта ми са ZKW и на него не ми се ще да ги сменям ,мисля директно да им бодня ксенонче.
Някой слагал ли е на тях за да пусне снимка как свети?
Иначе на комбито са бошове с нагорели съкла пластмасови и трябва да ги сменя ,но се чудя с какви.
Накрая ще и купя едни лупи оригинални и това е.
Някой слагал ли е на тях за да пусне снимка как свети?
Иначе на комбито са бошове с нагорели съкла пластмасови и трябва да ги сменя ,но се чудя с какви.
Накрая ще и купя едни лупи оригинални и това е.

39 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3