Ето такива лаисно от каде

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: не кара пил-ама пий карал

Мнение от ///milko way » 06 Дек 2007, 2:35

дайте да се съберем и да вземем от Е-бай 100тина лайстни
Изображение
Bcu4ko cBъP|_|_|Ba Do5pe.Ako He|_|_|_o cBъP|_|_|u 3/\e,To npocTo He e cBъp|_|_|u/\o!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: м50б20

Мнение от Deadgame » 06 Дек 2007, 11:35

аз за ако са комлекти

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от civic » 06 Дек 2007, 11:59

а само табелката какви пари е? че мойте са един вид реплика и табелката е малко циганска :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW X5 E53 3.0i,Mini cooper S JCW
Мечтае да кара: E30 M5 :)

Мнение от BMWIKTOR » 06 Дек 2007, 13:21

Мом4ета в АУТОПЛЮС има реплики турски ли са китайски ли са не знам ама са пласмасови не са стъклопласт стават на оригиналните щипки и друго Здраве ;)

ентусиаст
Аватар
Кара: колело

Мнение от bace_martu » 06 Дек 2007, 13:26

и какви пари са там

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 06 Дек 2007, 14:01

civic написа:а само табелката какви пари е? че мойте са един вид реплика и табелката е малко циганска :mhihi:

Па мислим в ебай имаше и само табелките.... не знам дали са оригиналдъ, ма много истински изглеждаха :)

Deadgame, в ебай комплекти само втора ръка... и то с наддаване и т.н.... кой кво ше вземе и дали ще успее и при ква цена - доста относително е.. май имаше и чисто нови комплекти (но не оригинални, ма бая истински), но мисля че цената беше доста сериозна...

ентусиаст
Аватар
Кара: не кара пил-ама пий карал

Мнение от ///milko way » 06 Дек 2007, 18:09

аре де--някой няма ли да си купи от Аутоплюса и да каже как са ;)
Изображение
Bcu4ko cBъP|_|_|Ba Do5pe.Ako He|_|_|_o cBъP|_|_|u 3/\e,To npocTo He e cBъp|_|_|u/\o!

Мародератор
Аватар

Мнение от Mollov » 06 Дек 2007, 19:11

То си мисля, че и без да се купуват може да се погледнат как са.... качеството си личи веднага :)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 320д
Мечтае да кара: M550d

Мнение от bobreti » 06 Дек 2007, 21:05

BMWIKTOR написа:Мом4ета в АУТОПЛЮС има реплики турски ли са китайски ли са не знам ама са пласмасови не са стъклопласт стават на оригиналните щипки и друго Здраве ;)
a kakви пари са знаеш ли и заслужава ли си

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 320д
Мечтае да кара: M550d

Мнение от bobreti » 06 Дек 2007, 21:07

Deadgame написа:За вратите - 76.08 лв/бр

:ahah: Ще става работата
в КАМОР АУТО СА 385лв. комплект аз питах там

младши ентусиаст
Аватар
Кара: турбото да му се завива свят....

хмммм

Мнение от vesko4114 » 06 Дек 2007, 23:27

Без сръдни и простотии ама на кола дето струва 5-7 хил лв. да купиш лайсни за 385лв от Камор?.....Много е неприятно да намериш колата си без нещо, аз например бетонирах халогените с черен силикон, правя си пълно автокаско, държа си колата на платен и охраняем паркинг и една единствена вечер я оставих пред денонощен магазин....отивам сутринта, гледам лайсните там, емблемите там, халогените и те на място, стъкла счупени няма, качвам се и поглеждам в страничните огледала и видях моторчетата им....това се случва в Сф, и може би случката се дължи на регистрационния ми номер, но не съм 100% сигурен...
Купих си огледала за 40лв от ударени коли, които надали са крадени, а не за 160лв от Камор.
Значи по логиката във форума, ако за 3-4 вечери ми свият лайсните, емблемите, огледалата и халогените съм задна 1000лв, заради манията да купуваме оригинални части?Недай си Боже посегнат на уредбата... :shock: :shock: :shock:
Съветвам Ви момчета с най-добри пожелания да се преместите във подфорум Е39,Е46, даже и наклонностите Ви са към Е90, Е60...
И въпреки всичко което написах, знам, че ще ме оплюете, но искам да заявя, че моят автомобил е в превъзходно състояние в сравнение с 80% от в подфорум Е36...., защото бих дал 385лв за паркинг, още малко за пълно автокаско или дори някоя нова гума (за предпочитане 4бр.), или хубави накладки....вместо да я държа пред нас, да треперя какво няма да намеря по нея на другия ден или да се чудя на какво гориво да я преправя...., за да избивам пари за лайсни и емблеми

Поздрави на пичовете тук, а балалайките да продължават да лаят и да плюят...
...............................

младши ентусиаст
Аватар

..

Мнение от vesko4114 » 06 Дек 2007, 23:33

Забравих да спомена, че всеки Божи ден съм на 50м от Камор Ауто и Е36 съм виждал там мн мн рядко....Не знам кога ходите да си правите диагностики на колите...А някои сигурно ходят за части с маршрутка или с градския транспорт.... :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: на 1,6 бара
Мечтае да кара: 911

Мнение от bmwdriver » 06 Дек 2007, 23:40

Принципно си прав.Аз също не бих купил много неща от БМВ дилъра,
при положение,че мога да намеря по-евтини или втора употреба.
Но нещата не стоят така за халогените примерно(купих ги за 110 лв
от Д&Н) и лайстните.Да намериш ///М лайстни втора ръка си е почти
геройство,а и цената е като за нови.Затова предпочитам да си купя
нови,а не да рискувам да спонсорирам някой крадец.
Схвана ли ми логиката ;)
'91 Е36 32?i 24V- тия с детските болести и многото екстри 8)
Изображение
Driver's Racing Team
KBDremap

младши ентусиаст
Аватар

.

Мнение от vesko4114 » 06 Дек 2007, 23:45

Ти си от пичовете тук:)
Логиката ти ми е ясна мн отдавна
Но спонсорството е да имаш късмета да го барнеш на място и после той да спонсорира ортопедията....

Мародератор
Аватар

Re: хмммм

Мнение от Mollov » 07 Дек 2007, 0:10

vesko4114 написа:Съветвам Ви момчета с най-добри пожелания да се преместите във подфорум Е39,Е46, даже и наклонностите Ви са към Е90, Е60....

Нещо не ти схванах мисълта.... за кво точно трябва да отида в някой друг раздел? Щото искам да сложа оригинални лайсни ли? Че кво толкова?? Или викаш да не ги слагам, че да не ми ги гепят... или да сложа ментета, че и тях да не гепят.... не виждам кво толкова се впрягаш на желанието на някои да слагат оригинални елементи по колите си... т'ва, че има много крадливи копелета не мисля че има нещо общо с желанието ми да не слагам "тунинг" боклуци по колата... или че оригиналните BMW компоненти щото разбираш ли са скъпи - да не си купя, ми да търся нещо евтинко??? Ми добре... айде намери ми евтинко това и онова и ще си го купя.. някои хора имате много странно и изкривено мислене над нещата...Или щото ///М лайсните за Е36 струват 350лв да отивам направо да си взимам няква скъпа кола??? Не хващам никва логична мисъл....

ПредишнаСледваща

Назад към E36