Поредната красавица в клубъ :)
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
47 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
spower написа:честито и от мен колега и мн безавариини километриа за каква цена я взе, ако не е тайна разбира се
Тая цена, всичките ви тормози

Като махнем каско, ГО, и регистрация, колата си стъпва на 7000, което е доволна цена

За бъбреците, немисля да ги сменям, просто мисля да махна мрежата и да и сложа оригиналните решетки, които са в багажника. До никелирания вариант едва ли ще се стигне, колкото по-черно, толкова по-добре

Трябва да си поиграя с фотошопа, да видя как и седят черни джанти

Е едва ли ще изглежда като това над леглото ми, но ... близо

bmw
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
- McClane
- младши ентусиаст
-
- Кара: F10
- BMWALPINA
- и аз незнам
-
- Кара: E36 325i
Колата е супер със здраве да си я караш. Я кажи са случайно да си от Люлин и тея дни да си я мил на "Шатрата" че гледам напоследак една същата по квартала
- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
vld написа:Знаех си ,ма те мойте са черен мат ве самоо дето са тясни
ама и то маи наще не стават на купе бе

BMWALPINA написа:Колата е супер със здраве да си я караш. Я кажи са случайно да си от Люлин и тея дни да си я мил на "Шатрата" че гледам напоследак една същата по квартала
Не съм

Но я мих в Люлин в Неделя, незнам как се казва улицата, като идваш от центъра към люлин по Царица Йоанна, на 2-рото кръстовище в дясно след тунела

бтв Албена Вулева (водещата от СКАТ) ми е съседка, тя също кара черно E36 318 IS Coupe

bmw
- BMWALPINA
- и аз незнам
-
- Кара: E36 325i
AHTuBuPyC написа:BMWALPINA написа:Колата е супер със здраве да си я караш. Я кажи са случайно да си от Люлин и тея дни да си я мил на "Шатрата" че гледам напоследак една същата по квартала
Не съм![]()
Но я мих в Люлин в Неделя, незнам как се казва улицата, като идваш от центъра към люлин по Царица Йоанна, на 2-рото кръстовище в дясно след тунела. Тогава си я взимах от Никола от сервиза.
бтв Албена Вулева (водещата от СКАТ) ми е съседка, тя също кара черно E36 318 IS Coupe![]()
![]()
Значи ти си бил, евала много е арна колицата
- vaskess
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 318tds Touring , e46 330xd Touring
- naceti
- Потребител
-
- Кара: E 46 330D automat
- Мечтае да кара: Нимбус 2012
Честито колега:) безаварийно и много удоволствие да ти носи
Не я дръж пред блока, за да си я запазиш в този и вид:) зли езици и ръчици има яко яко;)
AHTuBuPyC написа:
Благодаря на всички за коментарите, и аз си я гледам постояно пред блока и още немога да и се нарадвам, а как върви![]()
Не я дръж пред блока, за да си я запазиш в този и вид:) зли езици и ръчици има яко яко;)
naceti написа:Честито колега:) безаварийно и много удоволствие да ти носиAHTuBuPyC написа:
Благодаря на всички за коментарите, и аз си я гледам постояно пред блока и още немога да и се нарадвам, а как върви![]()
На мене ми свалиха куп неща където колата ми е Stock па представи си за тази.
naceti написа:Не я дръж пред блока, за да си я запазиш в този и вид:) зли езици и ръчици има яко яко;)
Незнам и аз още се двоумя по тоя въпрос. Принцинпо в квартала не се пипа, поне не съм забелязъл досега. Имам 2 паркинга охраняеми на 150м. от мене по 30лв./месец, като единия има възможност за 46лв./месец с навес, и още се чудя дали съм готов да ги дам тия пари

Иначе мисля да я крия с брезентче, с едни добавки за градушка, ама ще пусна нова тема, като го направя

Аз днес ще ходя да си взема един, и ще изкажа мнение по-късно

bmw
- стан
- старши ентусиаст
-
- Кара: '94 Opel Corsa B
- |`oTuH
- ентусиаст
-
- Кара: 2005 E61 525d
- Мечтае да кара: просто да кара...
- Детайли за колата: <3