Разход при закупуване на 320i от Германия?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
50 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
betona написа:GIORCETO написа:До Мюнхен 130 лева билет, днеска тръгвам утре сутринта съм там. За Ядене 100 лева от BG за из път.. и още 50Евро за по път.
Горивото зависи от колата,: 15*8 разход = 120 литра по 1.2 евро 150=300 лева. Номера Цолови 160 евро червени.
Магистрали сърбия, 25евро; Унгария 10 евро винетка; австрия 7 евро винтека![]()
Това ти е разхода като при тоя разход си купува колата до обяд заедно с номерата , спиш в колата около Никелсдорф и след това си към 18:00 в София според зависи от карането
това е истината много точна сметка е това. А за останалите колеги - стига лъгахте човека - ебаси докарването....да отиде до там, да си я вземе и да даде още 1000 лв. за автовоз. Късала се верига, двигател се чупел, колите не били читави - глупости и половина. Нали сме в този форум да си помагаме, не да се обираме
То като го обарнах в левове 1000лв. общо излезе
130 лева билет
+
100лв ядене
+
100лв = 50Евро за по път
+
300лв гориво
+
320лв = Номера Цолови 160 евро червени
+
50лв = Магистрали сърбия, 25евро
+
20лв = Унгария 10 евро винетка
+
14лв = австрия 7 евро
-------------------------------------
1034 лв общо :-) е друго си е 1000-1200лв само на автовоза
е благодаря на колегите с автовозите ама мисля да рискужам :-)
- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
asy написа:betona написа:GIORCETO написа:До Мюнхен 130 лева билет, днеска тръгвам утре сутринта съм там. За Ядене 100 лева от BG за из път.. и още 50Евро за по път.
Горивото зависи от колата,: 15*8 разход = 120 литра по 1.2 евро 150=300 лева. Номера Цолови 160 евро червени.
Магистрали сърбия, 25евро; Унгария 10 евро винетка; австрия 7 евро винтека![]()
Това ти е разхода като при тоя разход си купува колата до обяд заедно с номерата , спиш в колата около Никелсдорф и след това си към 18:00 в София според зависи от карането
това е истината много точна сметка е това. А за останалите колеги - стига лъгахте човека - ебаси докарването....да отиде до там, да си я вземе и да даде още 1000 лв. за автовоз. Късала се верига, двигател се чупел, колите не били читави - глупости и половина. Нали сме в този форум да си помагаме, не да се обираме
То като го обарнах в левове 1000лв. общо излезе
130 лева билет
+
100лв ядене
+
100лв = 50Евро за по път
+
300лв гориво
+
320лв = Номера Цолови 160 евро червени
+
50лв = Магистрали сърбия, 25евро
+
20лв = Унгария 10 евро винетка
+
14лв = австрия 7 евро
-------------------------------------
1034 лв общо :-) е друго си е 1000-1200лв само на автовоза
е благодаря на колегите с автовозите ама мисля да рискужам :-)
бате ти тая сметка си я правиш ако рейса те стовари пред колата

я си помисли ако трябва да спиш там и не ти хареса тая кола, какво правим

- georgivar
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е36 328i Touring '96
При всяко положение е по-добре човека сам да си отиде и да види колата, да я огледа колата със соибствени очи и тогава да я зима. Пък как ше я докарва обратно си е друг въпрос.
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
И 7 евро за жълта жилетка в Австрия пропуснахте
Гьорцето е дал цените на минималните разходи за докарването. Ако спиш там и обикаляш, сметката става още 50% нагоре. За счупена кола по пътя нека разкажат братя Пенчеви... Всеки преценява за себе си, но ако ще си докарва човек кола, по-добре да не пътува сам. Особено ако ще докарва по-стара и евтина кола, която има повече потенциални скрити проблеми.

Гьорцето е дал цените на минималните разходи за докарването. Ако спиш там и обикаляш, сметката става още 50% нагоре. За счупена кола по пътя нека разкажат братя Пенчеви... Всеки преценява за себе си, но ако ще си докарва човек кола, по-добре да не пътува сам. Особено ако ще докарва по-стара и евтина кола, която има повече потенциални скрити проблеми.
Never mistake motion for action...
така е рисковете са много ,но ако всичко си мине по реда около 1000лв е докарването , ако трябва да се спи защото на много места цуласунщеле-тата работят в сряда и четвъртък до 13.00ч, трябва да се търси някакво ''херберге'' в което нощувката е 23евро с включена закуска , така че работата не е толкова лесна 

- betona
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E36 320 96g.
браво - добре посъветвахте колегата - да приготви 2000 лв. за докарване и ако има голям късмет ще му излезе 3000...ако е с по малък - 5000 лв. за да си докара колата....браво 

- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
- betona
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E36 320 96g.
виж, аз за 500 лв. мога наистина да докарам но зависи в кой град е колата.......ама за мен, за 800 - имаме сделка
не виждам нищо странно в цената, имам познати които внасят само евтини коли от Италия - щом ги продават тук за около 2000лв. представи си как се обаразува тази цена - цената на колата, разходи, докарване и печалба...
не виждам нищо странно в цената, имам познати които внасят само евтини коли от Италия - щом ги продават тук за около 2000лв. представи си как се обаразува тази цена - цената на колата, разходи, докарване и печалба...
Сега Колегите дето мрънкаха за билета за самолет.Цената е 52 ЕВРО СЪС ЛЕТИЩНИ ТАКСИ !!!!! До ВСЯКА ТОЧКА НА ГЕРМАНИЯ и АВСТРИЯ.КОМПАНИЯТА е Туй Томпсон като съм питал за места около края на септември и началото на октомври и казаха че има места .Резервацията за билета е last minute!Това е точна информация която съм взел вчера което прави отиване 104 не 130 лева
- turbo
- старши ентусиаст
-
- Кара: МПС-та
- Мечтае да кара: самолет
Айдяяя юруш всички към Германия тогава. Даже, ако се събереме група и се нахакаме в една автокъща направо ще напраим масова отстъпка!

БМВ на газ не може ли? Ето тук ти прочети и отново помисли!
552 к.с. GAS POWERED
Video -> AC Schnitzer GP3.10; Video -> AC Schnitzer GP3.10 "There are days in your life..."

Video -> AC Schnitzer GP3.10; Video -> AC Schnitzer GP3.10 "There are days in your life..."
- Loewe
- младши ентусиаст
-
GIORCETOе направил добра сметка, но има и още нещо. Рейса да не би да ви сваля пред колата а? С какво ще обикаляте да гледате колите? Кола под наем или обществения транспорт и те пари струват
Пък ако колата е в някое село, забрави за обществения транспорт, до като се оправиш, ако не знаеш немски ще изгубиш сума ти време. Най-добре е ако имате човек с кола тук да обикаляте с него, защото има мнооого голяма вероятност колата която сте гледали в обявата да не ви хареса на място. Обяви много хубави, като идеш на място - реалноста друга
Един колега писа, че карали коли от Италия и нз. си къде евтино за еди колко си лв. Там е друго, те карат цели автовози. Пък и те струват пари, следователно си представи за колко е взета колата и колко е "идеална"
Все пак успех на всички!

Един колега писа, че карали коли от Италия и нз. си къде евтино за еди колко си лв. Там е друго, те карат цели автовози. Пък и те струват пари, следователно си представи за колко е взета колата и колко е "идеална"

Все пак успех на всички!
“M” stands for Motorsport. And there’s no question that these cars have racing in their blood.
- Kristopher
-
-
- Кара: e34, e36
Ако ходиш сам да си я взимаш, имаш следните разходи: 150 евро номера, бензин 150 евро пътни такси 50 евро и хотел примерно 25 евро. Това е само след като си взел колата.И отделно разходите за отиване и престой там. опа то по-нагоре са написали хората, аз направо тръгнах да пиша без да чета темата

Компютърна диагностика на BMW след 1993 година - безплатна

- Enslaving_Lecher
- ентусиаст
-
- Кара: E83 LCI, Е60
- Мечтае да кара: BmW F06 M
Около 7-800 лева на ход от Кьотен до Варна (билет за самолет, такси до близкия град, бензин, номера, такси, винетки, дезинфекции, 50 евро рушвет на румънците долни, щото съм минал румънско без винетка, храна, шоколади, армагани и т.н.
). Това за 318 М43 миналата година юли. Без разходите там за 1 нощувка, регистрацията и гражданската за 6 месеца около 100лв., останалото в миналото мито
2100лв., каско 850лв. и т.н. Много е важно да си направиш план за обиколката на Германия, колите, които ще гледаш да са ти попът, не да се луташ или да се набуташ с пари за кола под наем. Самолетният билет до Шверин ми бе 59 евро, кацнахме до първия град, откъдето мой приятел щеше да купува, спане, на другия ден колата му хареса, взе я (спестихме пари по таксита и др.), тръгнахми да се прибираме, първата кола, която бях извадил от мобиле-то бе в Берлин, пълна кошница, а на снимките беше кукла, после в Кьотен, аз купих колата и така. Трябва план и доста късмет, всичко е относително.
Успех!

Успех!
50 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4