Научих интересно нещо за чистачките
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
47 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
- jasamon
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E-38 E-36
а има и една друга функция но на другата ми кола която и мен ме кефи пускаш си чистачки но само предната и като включиш задна скорост задната чистачка почва да работи без да си я включвал от лостчето
- deso
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e36
- Мечтае да кара: bmw
Re: Научих интересно нещо за чистачките
Браво на теб.Карам БМВ от скоро .
Да попитам и аз нещо за чистачките - това за забавянето си го бях открила, но все още се боря със задната чистачка - включването е ок, но после не мога да я изключа. Става единствено май като изключа двигателя, което е много гадно, явно нещо не правя както трябва..... Колата ми е отскоро и не съм я разучила все още напълно. 

- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
LuBo1 написа:Това с мигачите го пробвах не стана , отивам пак да пробвам
Не трябва много да се натиска... просто лоста отива леееко по-надолу (при ляв мигач) или нагоре (десен) и мигача си цъка.... трябва да го направиш при работещ двигател..... и като цъкне просто гасиш и всичко уж е угаснало, ма габаритите светят

- VENBO
- младши ентусиаст
-
- Кара: 335i Turbo
- Мечтае да кара: без жена му да дава акъли.
miass написа:Да попитам и аз нещо за чистачките - това за забавянето си го бях открила, но все още се боря със задната чистачка - включването е ок, но после не мога да я изключа. Става единствено май като изключа двигателя, което е много гадно, явно нещо не правя както трябва..... Колата ми е отскоро и не съм я разучила все още напълно.
Мисля че, се спират пак по начина по който се пускат-натискаш само веднъж лостчето и чакаш-трябва да спре след малко...

- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
NS325TDS написа:Като е заключена и дръпнеш дръжката на вратата и светва кокпита....
Това се води екстра и не всички го имат,аз например на синята кола го имам,но на бялата не

- Le Transporteur
- старши ентусиаст
-
NS325TDS написа:Като е заключена и дръпнеш дръжката на вратата и светва кокпита....
Това да шашка крадци ли е или обратното да видят дали има нещо за вземане(ако им е тъмно ще погледнат през джама

"Башак": ...еее БМВ караш, а ти е скъпо!
- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
Le Transporteur написа:Това да шашка крадци ли е или обратното да видят дали има нещо за вземане(ако им е тъмно ще погледнат през джама)...
Това работи 5-10 секунди след като си заключил колата..после нъцки

- Le Transporteur
- старши ентусиаст
-
Да не забравим "екстрата" -увисваща жабка...
,добре че е регулируема шукария...

"Башак": ...еее БМВ караш, а ти е скъпо!
- LuBo1
- води статистиката
-
- Кара: '07 X3 LCI 3,0sd
- Детайли за колата: '93 318is
'95 328Ti
'95 318is
'00 328Ci
'04 330xd
'07 X3 3.0d
'07 X3 3.0sd
'01 730d
Honzik написа:LuBo1 написа:Това с мигачите го пробвах не стана , отивам пак да пробвам
Не трябва много да се натиска... просто лоста отива леееко по-надолу (при ляв мигач) или нагоре (десен) и мигача си цъка.... трябва да го направиш при работещ двигател..... и като цъкне просто гасиш и всичко уж е угаснало, ма габаритите светят

- Icco
- Музикално деформиран
-
- Кара: 330ci
дайте да се върнем на чистачките и тяхната регулеруема първа степен ?!?!?!?! опитвах и аз това онова но няма разлика между импулсите опитните моля да светнат с фенерчето в тунела 

///MapTo написа:Le Transporteur написа:Това да шашка крадци ли е или обратното да видят дали има нещо за вземане(ако им е тъмно ще погледнат през джама)...
Това работи 5-10 секунди след като си заключил колата..после нъцки
Направо си е за крадците ...

Да видят ,че няма нищо интересно и да я подминават ...
Иначе си е постоянно и цял ден да не си я отключвал -дръпнеш ли ще светне ...При мен е така ... но има лимит на броя опити -три пъти и до там ...
Тоест ако дойде 4-ти крадец вече няма да може да види нещо ...

47 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4