повдигачи

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E-38 E-36

Мнение от jasamon » 21 Мар 2007, 7:58

Eratosten написа:До колкото съм чувал има и добавки, с които вероятността тракането на повдигачите да се оправи хич не е малка. Някой знае ли как се казват тези добавки и колко струват ориентировъчно?

12лева струва на ЛИК и МОЛИ ама на нови повдигачи ли да я слагам грехота е

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Eratosten » 21 Мар 2007, 10:27

Е, срамотно е наистина да се слага добавка на нови повдигачи.
А като цяло добре ли е да се кара колата с такива добавки? Променя ли се характеристиката на маслото за двигателя в отрицателна посока? Би трябвало дори да се подобрява, щом често с добавките двигателя се държи прилично, а без нея - не.
Струва ми се, че има нужда от една цяла тема за добавките. Много малко се знае за тях.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 530 da F11
Мечтае да кара: M5 Hurricane

Re: повдигачи

Мнение от батекики » 21 Мар 2007, 11:35

аз карах с Мобил 15в40 мултигреид и чуканията ги нямаше, при следващата смяна казах че искам от същото но го нямаха и сложиха друго и сега пак трака, отделно че сервиза ми светна на 3000 км...

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от jasamon » 21 Мар 2007, 19:36

днеска сутринта нямаше тракане ако се окаже масло братче ще ви кажа в кой сервиз да НЕ стъпвате по никакви причини щото ги питах даже спорих с приемчика им -Ей казвам внимавай с маслото той не това е та това е .Та вчера обаче видях с очите си на компютъра че го дават 10w60 моя познат много ми го хвали ЯКО и се реших и сложихме 15w50Галакси последна дума на маслата следващото било там някво керамично ли нещо такова ама много скъпо 180лв 4 литра а и каза че не било нужно щото колата ми не била чак такава резачка че да карам с него

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от jasamon » 24 Мар 2007, 11:07

Та както ви бях обещал всичко се оправи само от маслото а сервиза за който ви споменах е Дунев мотор спорт .Значи преебаха ме с маслото счупени щипки на капака на бобината де да знам що са го отваряли .Скъсан болт на една планка дето държи скоростите .При вала и клапаните се търкаляше парче пластмаса от щипка явно .А и ме набутаха с кабели за свещи били ми прегорели а то авно си личи че са дърпани с клещи за да не се изгори явно някой при което му се е изплъзнала свеща и е изскубал кабела .Кво да ви кажа мърлячи .

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Le Transporteur » 24 Мар 2007, 14:56

jasamon написа:Та както ви бях обещал всичко се оправи само от маслото а сервиза за който ви споменах е Дунев мотор спорт .Значи преебаха ме с маслото счупени щипки на капака на бобината де да знам що са го отваряли .Скъсан болт на една планка дето държи скоростите .При вала и клапаните се търкаляше парче пластмаса от щипка явно .А и ме набутаха с кабели за свещи били ми прегорели а то авно си личи че са дърпани с клещи за да не се изгори явно някой при което му се е изплъзнала свеща и е изскубал кабела .Кво да ви кажа мърлячи .

... :OT: ей за това сервиза ми е до нас.... в гаража :!: :!: :!:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от jasamon » 24 Мар 2007, 18:29

не може всички да имаме гараж нали сме панелни обитатели .но нейсе такива сервизи с още малко такава реклама ще умрат от глад

Предишна

Назад към E36