Пружини JR,Weitec и други...
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
38 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
Хубава тема
Абе и аз искам да попитам нещо-Та аз колата си я купих със ниски пружини-Обаче са много ниски особенно отпред (и задирам на всякъде) и искам да я повдигна малко(Или изобщо да сложа една идея по-високи пружини) Пружините ми са лилави(но марката немога да я разбера-а искам да си купя същата марка защото возят страшно добре) И всъщност как да разбера с колко ми е свалена колата (Как да го измеря) защото на пружините не пише а ме интересува за да знам какви да търся 

- snooperchi
- младши ентусиаст
-
- Кара: G30 540iX
- tonito
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: баба си да му прави мекици
snooperchi написа:Колега Тонитоимаш ли снимки на колата като е смъкната сега с новите пружинии .. ?
утре ще гледам да направя

аз съм със червени прожини мисля че смъкват 50/30мм.
стойката на колата наистина става уникална,със 17'' е още по впечетляваща.за мен това съкване 50/30мм.е максимално добър вариянт нито е прекалено ниска нито пък е незабележимо ниска.
незнам колегите с какви са джанти и гуми са та им опират,моите са 235/45/17 и до сега не съм усещал и най малко упиране някъде дори и като сме били 5 човека в колата
стойката на колата наистина става уникална,със 17'' е още по впечетляваща.за мен това съкване 50/30мм.е максимално добър вариянт нито е прекалено ниска нито пък е незабележимо ниска.
незнам колегите с какви са джанти и гуми са та им опират,моите са 235/45/17 и до сега не съм усещал и най малко упиране някъде дори и като сме били 5 човека в колата

- snooperchi
- младши ентусиаст
-
Евала !tonito написа:snooperchi написа:Колега Тонитоимаш ли снимки на колата като е смъкната сега с новите пружинии .. ?
утре ще гледам да направя

isaev3 написа:Хубава темаАбе и аз искам да попитам нещо-Та аз колата си я купих със ниски пружини-Обаче са много ниски особенно отпред (и задирам на всякъде) и искам да я повдигна малко(Или изобщо да сложа една идея по-високи пружини) Пружините ми са лилави(но марката немога да я разбера-а искам да си купя същата марка защото возят страшно добре) И всъщност как да разбера с колко ми е свалена колата (Как да го измеря) защото на пружините не пише а ме интересува за да знам какви да търся
Колеги никой ли няма да каже как да направя това измерване???

- tonito
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: баба си да му прави мекици
snooperchi написа:Евала !tonito написа:snooperchi написа:Колега Тонитоимаш ли снимки на колата като е смъкната сега с новите пружинии .. ?
утре ще гледам да направямного благодря аз лично ,че би отделил време за което :]
ето снимки,малко лошо ка4ество
- snooperchi
- младши ентусиаст
-
Въй колега
то мннн добре седи !
тва 15ка ли е .. ? мн готино стои
а ако е със 17ка ще пръсва... :]
Благодаря много за снимките
моита квато е вирната отпред
маи ще и доиде добре 50/20 :p