Пружини JR,Weitec и други...

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от isaev3 » 01 Мар 2008, 14:03

Хубава тема :D Абе и аз искам да попитам нещо-Та аз колата си я купих със ниски пружини-Обаче са много ниски особенно отпред (и задирам на всякъде) и искам да я повдигна малко(Или изобщо да сложа една идея по-високи пружини) Пружините ми са лилави(но марката немога да я разбера-а искам да си купя същата марка защото возят страшно добре) И всъщност как да разбера с колко ми е свалена колата (Как да го измеря) защото на пружините не пише а ме интересува за да знам какви да търся :D

младши ентусиаст
Аватар
Кара: G30 540iX

Мнение от snooperchi » 01 Мар 2008, 17:47

Колега Тонито :) имаш ли снимки на колата като е смъкната сега с новите пружинии .. ? :roll:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: баба си да му прави мекици

Мнение от tonito » 01 Мар 2008, 18:31

snooperchi написа:Колега Тонито :) имаш ли снимки на колата като е смъкната сега с новите пружинии .. ? :roll:

утре ще гледам да направя ;)
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от sabi1984 » 01 Мар 2008, 18:58

аз съм със червени прожини мисля че смъкват 50/30мм.
стойката на колата наистина става уникална,със 17'' е още по впечетляваща.за мен това съкване 50/30мм.е максимално добър вариянт нито е прекалено ниска нито пък е незабележимо ниска.
незнам колегите с какви са джанти и гуми са та им опират,моите са 235/45/17 и до сега не съм усещал и най малко упиране някъде дори и като сме били 5 човека в колата ;)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от snooperchi » 01 Мар 2008, 20:54

tonito написа:
snooperchi написа:Колега Тонито :) имаш ли снимки на колата като е смъкната сега с новите пружинии .. ? :roll:

Евала ! :) много благодря аз лично ,че би отделил време за което :] :ok:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от isaev3 » 01 Мар 2008, 21:26

isaev3 написа:Хубава тема :D Абе и аз искам да попитам нещо-Та аз колата си я купих със ниски пружини-Обаче са много ниски особенно отпред (и задирам на всякъде) и искам да я повдигна малко(Или изобщо да сложа една идея по-високи пружини) Пружините ми са лилави(но марката немога да я разбера-а искам да си купя същата марка защото возят страшно добре) И всъщност как да разбера с колко ми е свалена колата (Как да го измеря) защото на пружините не пише а ме интересува за да знам какви да търся :D

Колеги никой ли няма да каже как да направя това измерване??? :D

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: баба си да му прави мекици

Мнение от tonito » 02 Мар 2008, 14:26

snooperchi написа:
tonito написа:

Евала ! :) много благодря аз лично ,че би отделил време за което :] :ok:

ето снимки,малко лошо ка4ество
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от snooperchi » 02 Мар 2008, 14:55

Въй колега :) то мннн добре седи ! :) тва 15ка ли е .. ? мн готино стои :) а ако е със 17ка ще пръсва... :] :shock: :shock: :shock: Благодаря много за снимките :P моита квато е вирната отпред :mhihi: маи ще и доиде добре 50/20 :p

Предишна

Назад към E36