Да се изфукам с новата любовница

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

БМВманиачения
Аватар
Кара: ПЕЧКА понавървяваща
Мечтае да кара: на ядене и пиене

Мнение от bmwfena » 12 Фев 2007, 10:57

специално тва купе с точно този мотор е невероятна комбинация много добра макс скорост и много приличен разход на бензин :!: :!: имал съм такава на един приятел и ме е смайвала от ниския разход---НЕВЕРОЯТНА Е :!: :!: Пази си я колега слагай си и от най хубавото и ще видиш за кво става дума---ДА ТИ Е ЖИВА И ЗДРАВА
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: бас Барабас

Мнение от Яро » 12 Фев 2007, 19:04

Ето как се стигна дотук (със съкращения, щото има бая да пиша ако взема да изпадам в детайли).
Брат ми докара една 318 набор 92 преди година и половина и искрата беш подадена в бендзиновото ми сърце :D
Преди около година при "сърфирането" е мобиле.бг попаднах на една е30 за 800 лв :mhihi: .Припатках на момента, звъня в петък човека вика утре съм на работа, звъни в неделя.Съответно в неделя чувам "Ами продадох я" Голямо разочарование.Междувременно си гледах и разни други колици, ама да му се невиди като седне човек вътре не е като в баварче.И така докъм авгус месец когато отивам и гледам едно е30 318.Пишеше 150 х.км. на километраж и ако не бяха точно толкова поне бяха близо.Не хлопаха повдигачи, върчеше прилично, нямаше удари но си имаше счупено предно стъкло и това ме спря.Като се реших вече беше продадено.Последва един туринг на когото налетях, но имаше проблеми с компресията.Гледах после и на mitko33vn е30 то и е34ката, и десетки други.И масово гробници - ужааас.Позор за собствениците.Преди месец гледам пак в мобилето едно 318ис, същото като моето като изключим маторя.И като се почна едно звънене - а днес, а утре, после ние ще ви се обадим като дойде колата.Пускам си отпуска и ще тръгвам , звъня - ми ние го продадохме.Мале мила, колко благословии отнесе девойчето на ум.Между другото не виждам някой от форума да се е похвалил, да вземе да каже ако е тука.Преди 2 седмици докато обикалях по къщите ме привлече едно 320 туринг.И като ми го запалиха и чух тихото мъркане на маторя и взех да търся и 320.Ама си имаше други стопиращи косури който ме отказаха.И така се стигна до другата седмица когато изскочи едно 320 в Шумен.Пращам брат ми да я гледа, той вика ще ти хареса тая кола (имаше случай в който пак трябваше да ми хареса една друга, но не ми хареса та си помислих, че си в взел поука).Звъня на Alexi, слагам парите в джоба, хвърлям се автобусчето и газ към родното място.Отивам на уреченото място и ... като видях 1 огромен спойлер отзад, някви 17" валяци, някви грозни псевдоброни, фаровете с едни отвратителни "очи" (едни боклуци дето ги "правят" кръгли, псевдо спортен волан, сини светлинки в купети, увиснало табло и кво ли не още чудесии.Лошо ми стана.Alexi май му се доповръща като я видя :mhihi: Викам айде все пак да покараме.На вървеж бива, ама като я доогледахме тя къде ли не беше удряна.И дотам беше.Пихме по 1 бира, като темата на разговора само и единствено БМВ :winky: Мятам се аз пак на автодруса и у Варна. И почвам автокъщите 1 по 1.И пак едни морги, гробници, катакомби, трошки, подобия на БМВ и т.н. И на 1 място - "Сребран" (тва е мъжкото име на колата :mhihi: )Половин час се гъзих, 1 лек пазарлък да видя ше поддаде ли цената и си викам на акъла бе ти толкова коли изпусна, обиколи си вид до края.Продължавам аз в свински тръс нататък ама няма нищо.Запазвам час в сервиза, звъня на 1 колега да идва да инсценираме дърпане (страшно ти благодаря Ицо) и газ във Варна карс.Вектричката горката голям зов видя докато изтегли до магистралата.Викам спирай тука да я изцедя по магистралката.И като се стрелна колицата - мале мила.В сервиза казват всичко е ок изключая 1 заден хамортесьор, че викат даже може и на толкова километри да е 136 х.км. :shock: .Оттук нататък мога само да псувам варненския КАТ и да изкажа благодарности на Шуменския дето ме оправиха за 40 минути в края на работния ПЕТЪК.
Е тва е :!:

П.С 1 съвет за търсещите:Хора, не взимайте първото което е малко по добро от всички изгледани кочини.За предпочитане вземете човек който разбира с Вас и ЗАДЪЛЖИТЕЛНО сервиз - 50 лв ще ви спестят много главоболия евентуално.Нагледах се на коли 96 по талон и 92, 93 по ВИН :evil: (комби 96 320 с матор без ванос, 318 97 с м40 и т.н. и др.)
Айде стига съм писал, че се улях, ще ви дотежи да четете толкова.
Успех на търсещите
Всеки шут в задника - крачка напред!
Изображение

Кукуригуууу
Аватар
Кара: Луда Баба Яга
Мечтае да кара: Още по-луда Баба Яга

Мнение от Alexbmw » 12 Фев 2007, 21:04

Честито, количката е много добра заслужила си е търсенето :)
Изображение
Човечеството е оцеляло не защото се е смяло, а защото късно е изобретило презерватива!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW X5 E53,BMW 730

Мнение от K 1 » 12 Фев 2007, 21:45

Честито и от мен !

ентусиаст
Аватар

ре

Мнение от Angel_Georgiev » 12 Фев 2007, 23:48

Честито!

ентусиаст
Аватар
Кара: E83 LCI, Е60
Мечтае да кара: BmW F06 M

Мнение от Enslaving_Lecher » 13 Фев 2007, 5:06

Честито колега, да си я караш със здраве! :twisted: И браво за търпението ;)

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ///sasho » 13 Фев 2007, 11:39

Честито , със здраве да си я караш :D

Предишна

Назад към E36