Филтър в кабината.
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
Ам примерно моята е с Климатроник и няма филтър.
Още в началото споменах, че не е задължително да има филтър в купето.
Сори, че така е станало с биимърката. Погалия, помилвай я покажи малко съпричасност и я карай на чичо Доктор да я оправи.
За сервиз в СФ немога да помогна.
Наистина съжалявам.
Сори, че така е станало с биимърката. Погалия, помилвай я покажи малко съпричасност и я карай на чичо Доктор да я оправи.
За сервиз в СФ немога да помогна.

Наистина съжалявам.
Бръм, бръм, бръм.......скръц, скърц, скръц............. ! Бах маааамуу някои да има нови гуми?!?
- Le Transporteur
- старши ентусиаст
-
HAMANN написа:Ам примерно моята е с Климатроник и няма филтър.
Колега,да уточним няма филтър или няма кутия(място) за филтър...

Няма въобще кутия за филтър, а не само филтър.
Предното ми BMW беше без клима, но нямаше въобще място, кутия или както там искате го наричайте, където може да се сложи филтър.
Аз при мен още в началото казах, че няма или поне аз немога да го открия. Разглобих цялата предница и немога и немога да го открия филтърът. Следователно няма. Освен ако не е като на компактите и това ще го проверя в събота.
Предното ми BMW беше без клима, но нямаше въобще място, кутия или както там искате го наричайте, където може да се сложи филтър.
Аз при мен още в началото казах, че няма или поне аз немога да го открия. Разглобих цялата предница и немога и немога да го открия филтърът. Следователно няма. Освен ако не е като на компактите и това ще го проверя в събота.
Бръм, бръм, бръм.......скръц, скърц, скръц............. ! Бах маааамуу някои да има нови гуми?!?
Най-вероятно може би си откачил контрола върху някоя от клапите и сега е постоянно затворена. Но не мога да съм толкова сигурен докато не се види на живо. Кажи точно какво си пипал и какво си развивал и завивал. 

Току що свалих жабката, ама при мен не е като на показаните снимки! Вижда се кутията с еърбега и има една яка купчина с релета! Скапаният въздуховод изобщо не мога да разбера как се сваля! Хванат е там с някакво гумено тампонче, което идея нямам как да го откача! Опитвах да махна кората от долу та оттам да си завра ръката до въпросният винт, ама е неудобно! А и жабката и е строшена машинката за затваряне, т.е. има нещо като зъбче което щраква към механизма за затваряне та му е строшено едното краче! Разглобех механизъмчето и вътре намерих някакви жалки остатъци от грес! 

- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
Добре моята is-ка е с дигиталния климатроник, имам ли такъв филтър?
В realoem намерих това - http://www.realoem.com/bmw/partgrp.do?m ... g=64&fg=10 по ViN
В realoem намерих това - http://www.realoem.com/bmw/partgrp.do?m ... g=64&fg=10 по ViN
zBoost написа:Добре моята is-ка е с дигиталния климатроник, имам ли такъв филтър?
Ако си с оригинален Климатроник, а не някои афтермаркет като моя то тогава трябва да имаш този филтър. Като ги проверяваш през ЕТК-о на всички пише че са с филтри, но някои колеги съобщават, че нямат. Така че пробваш и виждаш.
Разглобяването е много бързо. Мисля, че вече си видял снимките.

- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
А има ли разлика в демонтирането, моята е с 2-та бега. Гледах някакъв pdf и там малко по различно го дават с жабката. Нещо при лампата има винт...
http://www.mann-hummel.com/mf_prodkata_ ... 0FbufV.pdf
http://www.mann-hummel.com/mf_prodkata_ ... 0FbufV.pdf
- titto
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 320i
- Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
- Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната
Е,има ли филтър в купето на тези без клима дори...? 

--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"
Еми дори и да има ще са с някои болтче повече или по-малко.
По принцип ги има и на тези с климатиците и на тези с климатрониците и на тези без тях.
Предното ми BMW беше 316 без клима и имаше филтър. Но не мога да кажа на 100% да има. Кой знае този, които е поръчвал колата какво си е мислел. Може да бъдеш сигурен само като отвориш жабката.
По принцип ги има и на тези с климатиците и на тези с климатрониците и на тези без тях.
Предното ми BMW беше 316 без клима и имаше филтър. Но не мога да кажа на 100% да има. Кой знае този, които е поръчвал колата какво си е мислел. Може да бъдеш сигурен само като отвориш жабката.

- Le Transporteur
- старши ентусиаст
-
HAMANN написа:Еми дори и да има ще са с някои болтче повече или по-малко.
На 316-ката къде ти беше филтърът

"Башак": ...еее БМВ караш, а ти е скъпо!