Волана вибрира при спиране
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
44 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
И моя вибрираше... сложих летния комплект гуми и спря.... предните две зимни бяха и двете разбалансирани.... щото са ни гладки-гладки пътищата...
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
- Andronoff
- триногата
-
mitak_o написа:Eratosten написа:...
ако не са ти вентелирани дисковете искаш да сложиш такива и апаратчетата трябва да се сменят
Той май имаше предвид "перфорирани"
Иначе и моята откакто я карам си тресе, точно както на bmwdriver - от 100 надолу не тресе, но при спиране от 100+ тресе.
Ама още нищо не съм сменил.
Сбогом, Сами! Сбогом, Писта!
Никога няма да бъдете забравени!
[/quote]
Иначе и моята откакто я карам си тресе, точно както на bmwdriver - от 100 надолу не тресе, но при спиране от 100+ тресе.
Ама още нищо не съм сменил.[/quote]
Да, перфорирани имах предвид (на ивици).
Не съм запознат, затова явно смесих двете понятия.
Ако някой иска, може да ми резюмира на бързо какво значи "вентилирани спирачки/дискове".
Ама още нищо не съм сменил.[/quote]
Да, перфорирани имах предвид (на ивици).
Не съм запознат, затова явно смесих двете понятия.
Ако някой иска, може да ми резюмира на бързо какво значи "вентилирани спирачки/дискове".
Здр колеги незнам дали е от дисковете но другия проблем който създава това тресене е от рейката и луфт на накрайниците. Аз имах и проблем със спирачките не ми държаха добре. Смених амортисьорите оправиха се но вибрацията оста. След смяната на амортисьорите отидох на за реглаж на предница и от там ми казаха че има износена рейка и 4 разхлабени накрайника и че това е причината за тресенето.
Разбира се! В сервиза на форд в гр. Добрич а попринцип живея във Варна но просто майстора който работи там ми мн добър приятел и само при него си водя колата също така и предишната си кола. Но сервиза не е само за форд. По принцип собственика е оторизиран дилар за Добрич и има огромна база. Също така приемат и всякакви други марки автомобили . Малко като реклама прозвуча ава аз съм доволен. Друго си е при познат
Но за смяна на масло и проблем в електроника само в сервиз на БМВ
- Enslaving_Lecher
- ентусиаст
-
- Кара: E83 LCI, Е60
- Мечтае да кара: BmW F06 M
analgin4o написа:Разбира се! В сервиза на форд в гр. Добрич а попринцип живея във Варна но просто майстора който работи там ми мн добър приятел и само при него си водя колата също така и предишната си кола. Но сервиза не е само за форд. По принцип собственика е оторизиран дилар за Добрич и има огромна база. Също така приемат и всякакви други марки автомобили . Малко като реклама прозвуча ава аз съм доволен. Друго си е при познат

- Andronoff
- триногата
-
Дару & Камор
едва ли разликата в цените ще е чак толкова голяма..
едва ли разликата в цените ще е чак толкова голяма..
Сбогом, Сами! Сбогом, Писта!
Eratosten написа:Пък аз не знам къде да отида. Надявам се някой да даде съвет за свестен сервиз в София.
Виж ко батка в България където и да отидеш познати нямаш ли всички ще си оставят ръцете по колата ти. Така че от мен съвет отиди някаде където смяташ че работят добре и повече недей да си сменяш сервиза. Колкото повече сменяш толкова повече ядове!!!!!!
44 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3